kamikaze kaitou jeanne tr altyazı
+15
digigirl
kisuke
scoutcrawler
LordCha
Katsura
gökçen güneş
kaitou jeanne
lantis
bluetear
Jeanne
CHOBiTS
AnTiOkSiDaN
yuuki_cross
SheaN
yuuki cross
19 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: kamikaze kaitou jeanne tr altyazı
Bu projelerin hiçbiri bu arkadaşlara ait değil, onlar sadece indirme linkleri sitelerine eklemişler:yuuki cross demiş ki:bu arada sizin projelerinize baktım shana ve haruhi suzumiya ve d.gray-man mangası devam ediyor değilmi?
Shana serisini AnimeOu Fansub'ta
D.grayman mangayı da Chocobo Fansubın kendi sitelerinde bulabilirsin.
Shana'yı zaten ben yapmıyorum ama türkçe bölüm ve altyazılarını ekliyorum tabi.Haruhi suzumiya'nın bölümleri arasıra çıkıyor ama devam ediyor tabi ki
uzuuuuuuuunnnnn zaman önce kamikaze kaitou jeannenin 6. mangasını ve 3,4 bölümlerini siteye koyacağız hafta sonu dediniz koydunuzda ben mi bulamıyorum yoksa daha koymadınızmı anlamadım kolay gelsin
kamikaze kaitou jeanne
nezaman ne zaman siteye koyacaksınız diğer animelerde çokkk güzel tekrar eline sağlık ama kkj ye dönsen birazLordCha demiş ki:Türkçe olarak mangasıda animeside çeviriliyor manga olarak şu an 10.uncu anime olarakta 3.üncü bölümde.Yarın bendeki altyazılarını eklerim
yarına bir cevap gönderirseniz memnun olurum biraz ısrarcıyım amma yardım edin
Diğer çevirmenle konuştum.Bayağı bölüm çevirdiğini söyledi, yalnız internette kotasını aştığı için evden giremiyormuş.İnternet kafeden girip cevap atmış banada.Bende bu konuda sinirliyim ama en azından güncelleme yapınca 1-2 tane değil 4-5 bölüm koyacağım için bekliyorum sadece
Ya kızdığımdan değil yalnış anlama evde abimin dizüstü bilgisayarını kullanıyorum o da üniversite açılınca gidiyo onun için acelem neyse bende cafeden hallederim artık yinede yetiştirebilirsen memnun olurum ama olmuyorsada fazla zorlama tekrar teşekkürler ellerinize sağlık
arkadaşlar bide Yürüyen Şato adlı filmide bulabileceğim bi yer biliyormusunuz türkçe dublaj,alt yazı da olabilir ne çok şey istiyorum di mi
Onun dvd'si çıkalı çok oldu, dvd satan yerlere sorarsan kolayca satın alabilirsin.Ama internetten bulmak istersen türkçe altyazısı divxplanet.com da var.Direk olarak indirmek içinse animea.net'e bir bak derim ya da google'a adını ve download kelimesini yan yana yaz kolayca çıkar.Ama bana sorarsan 3 ya da 4 lira verip bir kopyasınıda alabilirsin dışarıdan.Ayrıca ghost in the shell,küçük cadı kiki, ruhların kaçışı'nın dvd'si ülkemizde bulunmaktadır.Türkçe dublaj ya da altyazı seçenekleriyle ekstra seçenekli menüsüde gayet hoş.Dvd satan heryerde içlerinden birini bulmak mümkün
Çoğu miyazaki filmini ve sinemalarda gösterilmiş bütün animeler ve bir zamanlar televizyonlarımızdaki Pokemon , Digimon tarzı animelerin hepsi bir yolla Türkiye'de bulunur zaten...
Ya çok yardımcı oluyorsunuz ttttteeeeeeeşşeeeeeekkkkkkkküüüüüüürrrrleeeerr iyiki varsınız Sanada yardımcı olduğun için teşekkür ederim kkj yü dört gözle bekliyorum LordCha
arkadaşlar iiyisinizdir umarım işinizin başınızdan aşkın olduğunu biliyorum ama Gakuen alice adlı animenin mangasını çevirmeyi de düşünürmüsünüz acaba? ... by duman adlı bir arkadaşın çevirdiğine rastladım ama çok karışık bi şey anlamadım çevirdiğinden bi de bölümleri sırayla çevirmemiş( 39 90 112...)yani karışık baya ama çizimlerden anladığım kadarıyla çok güzel bir manga yardımcı olabilirmisiniz diye sormak istedim kolay GELSİN
kkj için teşekkürler ama gakuen alıce mangası hakkında bişey demediniz
yine ben lord cha yağcılık gibi olmasın ama harikasın o ne çizimler öyleeeeeeeeeee bende witch dergileri var( yeğenim alıyo okuduktan sonra ben alıyorum atmasın die)çizmek istersen bi iki resim gönderirim devamını bekliyorum tebrikler bravo.......... keşke bendede o yetenek olsa
Olur, tesadüfün böylesi ama banada bir arkadaşımın kız kardeşi tatilde onlardan aldırmış yalnız daha paketi bile açmadan tatilden erkenden dönmüştü.Onlarda bende kaldı XD İstersen resimleri at,mail adresimi zaten biliyorsun(sitede alt tarafta yazıyor).Foruma arasıra girdiğimden birşey sormak ya da söylemek istersersen sitemdeki ziyaretçi defterinide kullanabilirsin
Shugo chara'yı biliyormusun ya da severmisin?
Shugo chara'yı biliyormusun ya da severmisin?
Duruyorum ama , lütfen...Bu siteye giren yönetici azalması ile sitede bir lakayitlik var ama buraya da başlık harici konular taşımayalım...
Scoutcrawler arkadaşımın attığı taş banaydı sanırım ben bu işlerde çok yeni olduğum için Lordcha ile bi tek burdan konuşabilirim sanıyodum kusura bakma başlık dışındaki konuları açmamaya çalışırım ama ne zararı olduğunuda anlamadım
yine ben Scoutcrawler arkadaşım kızma ama Lordcha ya son bişey sorucam ziyaretçi defterine msj göndermek için siteye kayıtmı olmam gerekiyor nasıl olucam???????????
İşlerde yeni olunca ne yapılır?
Başlığa bakılır.
Forumda paneldeki mesaj köşesi ne işe yarar?
Özel mesaj atabilmek için
Bunların yapmamanın zararı nedir?
Kurallara göre konu dışına çıkılmamalıdır
Bedava-sitem.com da ziyaretçi defterine nasıl mesj atılır?
Ahanda yaz mesajını alta da yaz nickini gönder'e tıkla...
Ben de yeniydim bu işlerde, ben de forumun f'sini bilmiyordum bu forumaa kaydoluğumda , animenin belki m'sine kadar falan biliyordum...Ancak hiçbir gün bir üyeden uyarı ya da off-topic'e kaçmayalım diye uyarı almadım...Unutmadım o günleri yani...Ancak kuralların ilk maddelerinden birisi olarak adminlerimiz yazmış bunu ve uygulamamız gerekir...Kimseye bir şey demek istemiyorum ama , kaç tane kkj başlığı var ben bile sayamadım...en az 4-5 tane altyazı istiyoruz başlığı var... Yiğit de hepsine ben çeviriyorum yazmış, ayrıca başlık açmış ; ancak hala yardım yardım diye ortada böle bakıyorsunuz...Search butonu lütfen arkadaşlar...
İsteyen olursa resimli arama nasıl yapılır ve öm nasıl gönderilir konulu rehber hazırlarım
Başlığa bakılır.
Forumda paneldeki mesaj köşesi ne işe yarar?
Özel mesaj atabilmek için
Bunların yapmamanın zararı nedir?
Kurallara göre konu dışına çıkılmamalıdır
Bedava-sitem.com da ziyaretçi defterine nasıl mesj atılır?
Ahanda yaz mesajını alta da yaz nickini gönder'e tıkla...
Ben de yeniydim bu işlerde, ben de forumun f'sini bilmiyordum bu forumaa kaydoluğumda , animenin belki m'sine kadar falan biliyordum...Ancak hiçbir gün bir üyeden uyarı ya da off-topic'e kaçmayalım diye uyarı almadım...Unutmadım o günleri yani...Ancak kuralların ilk maddelerinden birisi olarak adminlerimiz yazmış bunu ve uygulamamız gerekir...Kimseye bir şey demek istemiyorum ama , kaç tane kkj başlığı var ben bile sayamadım...en az 4-5 tane altyazı istiyoruz başlığı var... Yiğit de hepsine ben çeviriyorum yazmış, ayrıca başlık açmış ; ancak hala yardım yardım diye ortada böle bakıyorsunuz...Search butonu lütfen arkadaşlar...
İsteyen olursa resimli arama nasıl yapılır ve öm nasıl gönderilir konulu rehber hazırlarım
biraz zorluyo gibi olucak ama kkj nin çevirdiğiniz mangalarından bir ikitane koyun siteye meraktan öleceğim
kimse yokmu bu kadar çabukmu bıraktınız arkadaşlar kimse yok sitede
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Similar topics
» kamikaze kaitou jeanne
» nimies/ayeshadow (kamikaze kaitou jeanne)
» Kamikaze Kaitou Jeanne Hikayesi devam ediyor
» nimies/ayeshadow (kamikaze kaitou jeanne)
» Kamikaze Kaitou Jeanne Hikayesi devam ediyor
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
2 sayfadaki 3 sayfası