-Piyano-
3 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Müzik
1 sayfadaki 1 sayfası
-Piyano-
Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum ve piyanoya başlamak istiyorum. Bildiğiniz güzel bi yer varsa lütfen söyleyin Avrupa yakasında olursa daha iyi olur ve bi endişem de var. Biraz geç mi kaldım piyanoya başlamak için?
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: -Piyano-
asla geç değil uğur. ve süper bir uğraş olur gerçekten. ben kendi kendime evdeki orgu çalmaya çalışırdım eskiden ama iki el aynı anda olmuyo biri başlayınca öbürü duruyo
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Bende org almayı düşünüyorum. Piyano sokucak bi alan yok xD O yüzden onla alıştırma yaparım diyodum ama bi kurs bulmam lazım. Lise bitirmek yetmiyo artık Bildiğin bi yer var mı?
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evrensel Sanatlar Müzik Merkezi'ni bi araştır derim. Yaklaşık bir yıl önce Taksim deydi ama sonra o civarlarda bir yere talındı ve maalesef yeni yerini bilmiyorum. Kurucusu Tayfun Gültekin dir. Ortamıda tam bir aile ortamı.
Pera güzel sanatlar var Taksim'de. Oradaki eğitimde gerçekten güzeldir ve öğrencilerine orkestralarına katılma imkanı sunuyor.
Ayrıca geç kalmışlıkla ilgilide dicek birşeylerim var. Hayır geç değil kesinlikle. Çalışmayla herşey yapılabilir. Ben 22 yaşımda Çello çalmaya başladım ve emin ol 32 -33 yaşınd kişiler ben enstruman çalmak istiyorum die kendilerini müzik merkezlerine atıyorlar.
Pera güzel sanatlar var Taksim'de. Oradaki eğitimde gerçekten güzeldir ve öğrencilerine orkestralarına katılma imkanı sunuyor.
Ayrıca geç kalmışlıkla ilgilide dicek birşeylerim var. Hayır geç değil kesinlikle. Çalışmayla herşey yapılabilir. Ben 22 yaşımda Çello çalmaya başladım ve emin ol 32 -33 yaşınd kişiler ben enstruman çalmak istiyorum die kendilerini müzik merkezlerine atıyorlar.
leydipolgara- Yeni Üye
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Müzik
1 sayfadaki 1 sayfası