cinderella monogatari
+6
kanade
lantis
Unde®minE
AnTiOkSiDaN
Susano'o
wizardsky
10 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
cinderella monogatari
internette aradım ama sadece fransızca dublaj bulabildim...türkçe dublaj yada japonca video bulabileceğim bir yer bilen varsa sevinirim...
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
Geri: cinderella monogatari
hmm
bu yoksa a cinderella story mi?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
http://www.veoh.com/collection/cinderella-anime
Bu adresten online izlenebilir gibi ama bir kaç sorun var. Site artık Türkiye'de yayım yapmadığını söylüyor bu yüzden delprox/ktunnel/vtunnel gibi siteler ile girmeye çalıştım ama videoları oynatamadım. Bu yüzden hangi dilde olduğunu da öğrenemedim. Opendns de işe yaramıyor. Belki bir yolunu bulup siteyi açabilirsiniz...
Bu adresten online izlenebilir gibi ama bir kaç sorun var. Site artık Türkiye'de yayım yapmadığını söylüyor bu yüzden delprox/ktunnel/vtunnel gibi siteler ile girmeye çalıştım ama videoları oynatamadım. Bu yüzden hangi dilde olduğunu da öğrenemedim. Opendns de işe yaramıyor. Belki bir yolunu bulup siteyi açabilirsiniz...
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
hımm linke baktım ama galiba o da yabancı bir dil.
@mdd3000 evet the story of cinderella diye de geçiyor..bir ara brt de verilmişti..baya bi bölüm izlemiştim ama işte sonunu hep merak etmişimdir..bir türlü de bulamadım..kesin mutlu sondur ama olsun..
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=919 bu da tanıtımı...
@mdd3000 evet the story of cinderella diye de geçiyor..bir ara brt de verilmişti..baya bi bölüm izlemiştim ama işte sonunu hep merak etmişimdir..bir türlü de bulamadım..kesin mutlu sondur ama olsun..
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=919 bu da tanıtımı...
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
ı-ıh bulamadım malesef... hatta japoncası ile yazdım yine de düzgün bi kaynak çıkmadı.
japoncası ile aratmak istiyorsan yazayım:
シンデレラ物語
japoncası ile aratmak istiyorsan yazayım:
シンデレラ物語
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:hmm
Film değil miydi o
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet aynı isimde birde film var bu animeninde diğer adlarında birisi a cindrella story
Filmini de çok severdim ben hatta ^^ , anladım sağol lantis =)
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
http://www.tatsunoko.co.jp/Works/Works3/3_2/index.html#5
böyle bi web sitesi varmış zamanında ama link açılmadı, başlangıç sayfası da japonca birşey anlamadım, bi bak belki işine yarar =)
böyle bi web sitesi varmış zamanında ama link açılmadı, başlangıç sayfası da japonca birşey anlamadım, bi bak belki işine yarar =)
En son kanade tarafından Çarş. 15 Tem. - 12:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
evet mutlu sonla biten baya aksiyonlu bir cinderella öyküsüydü. 26 bölümmüş, izlerken bana daha uzun sürmüştü gibi gelmişti, küçükken zaman yavaş akıyo gerçekten.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
link için saol baktım ama malesef ..kanade demiş ki:http://www.tatsunoko.co.jp/Works/Works3/3_2/index.html#5
böyle bi web sitesi varmış zamanında ama link açılmadı, başlangıç sayfası da japonca birşey anladım, bi bak belki işine yarar =)
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
ben dün gece "hito no cinderella monogatari diye bişey buldum japonca bi site ama galiba siteye verdikleri isim... :S hiç yardımcı olamadık walla, sen de çok nadir bir anime bulmuşsun galiba wizardsy^^
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
..ya uzun zamandır aklımı çelen bi anime...bir bu bi de carmen sandiego diye bir çizgi film ikisi takıntı olarak kalmış bende nedense...tamamını izleyemediğimden herhalde..^^
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
durum öyleyse takıntı olması normal, ben bikaç ay önce indirdiklerimi söyleyeyim sana ^^
Voltron, Sailor Moon (200 bölümün hepsi var şuanda ^^ ), Darkwing Duck, Tazmania Canavarı... şu sıralar da yeni bi hard disk alabilirsem thunder cats ve he-man'i indirmeyi düşünüyorum indirmezsem takıntı şeklinde kalacak yoksa ^^
Voltron, Sailor Moon (200 bölümün hepsi var şuanda ^^ ), Darkwing Duck, Tazmania Canavarı... şu sıralar da yeni bi hard disk alabilirsem thunder cats ve he-man'i indirmeyi düşünüyorum indirmezsem takıntı şeklinde kalacak yoksa ^^
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
hehehe^^ sailor moon cu musun sen de..ben onun tüm bölümlerini bulup yeniden izlemiştim..özellikle en sevdiğim yerlerini.....çocukken deli gibi izlediğim animelerden biriydi..^^
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
sailor moon'da usagi'nin saflığına ve saftirikliğine bayılıyorum. öyle bi kız kardeşim olsa bütün gün gülerdim heralde xD ben de çocukken izlerdim ama sadece izlediğimi hatırlıyorum, hiç konu falan bişey hatırlamıyorum. ya ben sailor senshi'nin rpg oyununu bile oynamıştım zamanında nintendo'da süperdi ozamana göre
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
@mdd3000:
Thunder cats tavsiye etmem, 3 bölüm sonra sıkılabilirsin; eski serilerde çok gürülen biçimde sürekli kendini tekrarlıyor.
@wizardsky:
VeohVideo programı ile izleyemesen de yinede videoları indirmek mümkün olması lazım. Sen siteden programı indirmenin yoluna bak, gerekirse linkler için yardımcı olurum.
Thunder cats tavsiye etmem, 3 bölüm sonra sıkılabilirsin; eski serilerde çok gürülen biçimde sürekli kendini tekrarlıyor.
@wizardsky:
VeohVideo programı ile izleyemesen de yinede videoları indirmek mümkün olması lazım. Sen siteden programı indirmenin yoluna bak, gerekirse linkler için yardımcı olurum.
Bu seri tv 8 de yayınlanmıyor muydu? Daha öncede başka kanallarda yayınlanmıştı. İzlediğim en eğlenceli Sinderella versiyonuydu.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
Bu animenin rusça adını bulabilen var mı? Bir kaç rus sitesinde geziyorum şu an ama latin alfabesi ile pek anlaşamıyorlar. Rusça adını bulabilirsek belki çıkar.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
" Повесть о Золушке " rusça adı buymuş..umarım bulabilirsin.
@tanoren
veoh tv yi indirdim bi ordan indirmeyi deneyeceğim..teşekkürler
@tanoren
veoh tv yi indirdim bi ordan indirmeyi deneyeceğim..teşekkürler
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
Ciddiyim yok. Rus torrent sitelerinde yıllar önce kaybettiğim kardeşimi bile buldum, ama bu cinderella monogatari den eser yok. Sadece herkes veoh üzerinden izlenebileceğini yazmış. Rusça altyazısını aradım, böylece hangi grubun hazırladığını bulup orada nereden videolerı bulduklarını öğrenebilirik ama altyazısı dahi yok. Üzgünüm.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Ne diyim olmayınca yapacak bir şey yok...yardımcı olan herkese teşekkürler..
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
sivasta srt adlı bi kanalda tr dublaj olarak yayınlanıyordun sonra nolduysa daha yayınlamadılar
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası