d. gray man
+5
spartiate
1000noure
sserhat
SheaN
ecursed
9 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
d. gray man
serinin tr fansub linklerini verebilcek varmi?.. cevirisini yapan grupun sayfasi acilmiyor da? rapid olsun lütfen xD
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: d. gray man
Rapid linklerini bilmiyorum ayrıca site en yakın zamanda açılcak sanırım..... En azından kapandı demediler. Arena-tr sitesinde torrentlerini bulabilirsin.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Arena-tr sitesine uye olan bi arkadas bana davetiye gonderebilirmi?? Tesekkurler.SheaN demiş ki: Rapid linklerini bilmiyorum ayrıca site en yakın zamanda açılcak sanırım..... En azından kapandı demediler. Arena-tr sitesinde torrentlerini bulabilirsin.
sserhat- Mesaj Sayısı : 5
E-posta adresinizi buraya yazarsanız en kısa zamanda gönderebilirim.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
ser_nur@hotmail.comSheaN demiş ki: E-posta adresinizi buraya yazarsanız en kısa zamanda gönderebilirim.
sserhat- Mesaj Sayısı : 5
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
arkadaşlar başlığı arenatr davetiyesi topiğine dönüştürmeyelim, gerçi davetiye varsa bana da yollasan olur shean
ahmetyigiteren@hotmail.com
banada atabilrsen çok iyi olur
ve gelelim konunun ana başlığındaki soruya. www.ayeshadow.tr.gg adresindeki d.gray man anime başlığı altında tr fansub bölümleri var.Rapid linkleri, her bölüm 2 parça olmak üzere tam 103 bölüm ve animanist fansub'un çevirileri.Ayrıca devam mangalarıda tr olarak bulunmaktadır.
banada atabilrsen çok iyi olur
ve gelelim konunun ana başlığındaki soruya. www.ayeshadow.tr.gg adresindeki d.gray man anime başlığı altında tr fansub bölümleri var.Rapid linkleri, her bölüm 2 parça olmak üzere tam 103 bölüm ve animanist fansub'un çevirileri.Ayrıca devam mangalarıda tr olarak bulunmaktadır.
Arkadaşlar davetiyeler 1 hafta içinde gönderilcektir. Neden mi? Upload yapıp davetiye almam gerekiyor Downloadlarım uploadlarımı sömürdü. Biraz daha bekleyin...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
ecursed demiş ki:ecursed@gmail.com xD
sserhat demiş ki:ser_nur@hotmail.com
1000noure demiş ki:1000noure@windowslive.com =))
LordCha demiş ki:ahmetyigiteren@hotmail.com
Davetiyeler gönderilmiştir. Eğer bulamazsanız lütfen spam kutusuna bakınız.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
arkadaşlar d gray man başlıyımmı ne dersiniz.Bitmiş bir animemi acaba yani fansub olarak bitmişmi 103 bölümlükmü
kralgoku- Yeni Üye
Ruh Hali :
D.Gray Man bitmedi devam ediyor.Ama animesi mangasını yakaladığı ve mankagakanın kolunu kırması üzerine animesini bitirdiler 103 bölümde.Mangası devam ediyor, yani şöyle özetleyebiliriz; mangası biraz daha ilerleyince animesinede devam edicekler.Ama mangasından yeni sezon animesine geçmelerine tahmini 1 yıl var diyebilirim.Çünkü 9 bölümde mangaya geçen olay animede 1 ya da 2 bölümde anlatılabiliyor.
Ama sana önerim mutlaka başla animesini izlemeye, çünkü mutlaka izlenmesi gereken harika bir seri.Kurgulanışı ve işlenişi gerçekten bağlayıcı.İlk bölümden seviceksin ve eğer ilk bölümden seni sardığını düşünüyorsan izleyince 56.cı bölümden sonra ekranın başından kalkamıycaksın,çünkü esas konu üstüne yoğunlaşıyorlar.
Buradan türkçe fansub bölümlerine ulaşabilir ve rapi'den indirebilirsin.
http://www.ayeshadow.tr.gg/D-.-Gray-Man--k1-TR-k2--_Anime_.htm?PHPSESSID=681a038bbf8ae214d7896e714ca45668
O kadar iyi bir seri ki bende yeniden izlemeyi düşünüyorum
Ama sana önerim mutlaka başla animesini izlemeye, çünkü mutlaka izlenmesi gereken harika bir seri.Kurgulanışı ve işlenişi gerçekten bağlayıcı.İlk bölümden seviceksin ve eğer ilk bölümden seni sardığını düşünüyorsan izleyince 56.cı bölümden sonra ekranın başından kalkamıycaksın,çünkü esas konu üstüne yoğunlaşıyorlar.
Buradan türkçe fansub bölümlerine ulaşabilir ve rapi'den indirebilirsin.
http://www.ayeshadow.tr.gg/D-.-Gray-Man--k1-TR-k2--_Anime_.htm?PHPSESSID=681a038bbf8ae214d7896e714ca45668
O kadar iyi bir seri ki bende yeniden izlemeyi düşünüyorum
Ben 2 kere izlemiş ve şuan mangasından devam eden biri olarak, herkesin mutlaka anime veya mangasını takip etmesi gereken bir seri olarka görüyorum. Ülkemizde gerçekten az seveni var ama uluslar arası çapta almış başını gitmiş durumda. D.Grayman'ın en son yapılan favori karakter oylaması bleach'in en son oylamasından çok daha fazla oy aldı yanılmıyorsam. Bu da ne kadar kaliteli bir seri olduğunu gösterir.
Kesinlikle takip edin diyorum başka birşey demiyorum.
Kesinlikle takip edin diyorum başka birşey demiyorum.
Kesinlikle katılıyorum.103 bölüm olarak animesini izleyin ve devam için mangasını okuyun bizim gibi.
arkadaslar kacinci bölümden basliyor animenin bitimi mangada? acaba güncel olarak ceviren bir grup varmi mangasini?
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
150-160 arasında bir bölümde. Chocobo Manga anime'den kaldığı yerden mangayı çevirmeye başladı fakat daha güncele yetişmediler.
D.gray-man harika bir animeydi, çok beğenmiştim.. 50+ bölümleri zaten 2 kere izledm bence herkes izlemeli..
Animesi mangasında 157'den başlıyor..
Animesi mangasında 157'den başlıyor..
00pelin00- Mesaj Sayısı : 1
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası