Isot'un Çizimleri
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Isot'un Çizimleri
Çizime başlayalı daha yeniyim. Tam hevesimi almışken okul yüzünden 2.5 ay ara vermiştim şimdi tekrar başlayacağım. İlk yaptığım 3 çizimi size sunmadan önce nasıl çizdiğimi anlatıyım. İlk önce çizeceğim resme yaklaşık 5 dakka mal gibi bakarım Ardındanda aklımdan çizmeye başlarım. Bu yüzden de Urahara'nın çenesindeki yamukluk ve L'in elindeki büyüklüğü farkedersiniz Byakuya daha bitmemişti onuda bitireceğim. Bütün eleştirilere, tavsiyelere ve yoruma açığım ^^
- Spoiler:
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
Geri: Isot'un Çizimleri
Güzel çizimler isot ^^ ellere ve vücuda çalışmanı öneririm ve bol bol bakarak çizmeni tavsiye ederim eminim daha başarılı çalışmalar da çıkacak senden.
Başarılar.
Başarılar.
Bence çizimlerini ilerletirsen tabii ki bunu da desire'nin de dediği gibi bol bol çizim yaparak, emin ol sen bile şaşıracaksın neler başarabildiğine
Bu yüzden çizime devam , benim (seninle aynı yaşta iken ki) çizimlerime benziyor.
Tavsiyem, yapabildiğin değil de yapamadığın hareketleri çizmen zira ben bi' kaç sene tüm karakterlerimi tek gözlü çizdim iki gözü yanyana çizme özrüm vardı. Bu yüzden çizimde cesaretli olacaksın
Başarılar dilerim...Paylaştığına sevindim
Bu yüzden çizime devam , benim (seninle aynı yaşta iken ki) çizimlerime benziyor.
Tavsiyem, yapabildiğin değil de yapamadığın hareketleri çizmen zira ben bi' kaç sene tüm karakterlerimi tek gözlü çizdim iki gözü yanyana çizme özrüm vardı. Bu yüzden çizimde cesaretli olacaksın
Başarılar dilerim...Paylaştığına sevindim
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
Teşekkürler tavsiyeler için. ^^ Yarın tatile gidiyorum, o zaman bol bol vaktim olucak çizim için. Daha sonra Grimmjow'u denemiştim onunda ağzı olmamıştı
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
biz teşekkür ederiz bizim için de yüzz ve böle atlarken bu Desire içinnn deee XD
Derim Bağırarak mı söyliyim
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
peki Tam atlarken söylerim
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
hmm bi yorum yazayım..
bence deviantartta veya bu sitede de var
tutoriallerler başla
oradaki çizimlerde işe nereden başlayacağın neleri nelerin üzerine çizeceğin hepsi yazıyor
ben hala tutoriallerden yardım alıyorum
gerçekten tekniğiyle anlattığı için çizim çok orjinal duruyor tavsiyem budur
ilerde çok daha güzel olacağına eminim
bence deviantartta veya bu sitede de var
tutoriallerler başla
oradaki çizimlerde işe nereden başlayacağın neleri nelerin üzerine çizeceğin hepsi yazıyor
ben hala tutoriallerden yardım alıyorum
gerçekten tekniğiyle anlattığı için çizim çok orjinal duruyor tavsiyem budur
ilerde çok daha güzel olacağına eminim
1 sayfadaki 1 sayfası