2.Istanbul buluşması?
+32
S.Tensei
lafolya
Mahlas_Kafkef
bluetear
edemirci44
Rendan
Skullchukka
savage garden
werboten61
Seifukusha
kordiseps
vecitasan
muhtesemmatrix
Unde®kaN
armadaxster
FoRZa
Isot
DarkeLia
Susano'o
Çubuk Kraker xD
Ryoko Yoichi
doumeki
blackhydra
spartiate
wiL-
Desire
Unde®minE
yuuki_cross
SheaN
bLue-Dragon
RoMe
DicLonius
36 posters
6 sayfadaki 21 sayfası
6 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Geri: 2.Istanbul buluşması?
Büyük ihtimal 11 Temmuz.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Bugün Beşiktaş çok boştu. Cumartesimi olduğundan başbakanın mı geldiğinden bilinmez ama Beşiktaş boş ve sakinken daha güzel. Cumartesi günü yapmamız güzel olur
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ya niye illa beşiktaş onu anlamadım???
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Herkesin gelmesi daha kolayda o yüzden. Kolayda bulunuyor.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Hmm ok o zaman
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Olmadı Taksim, levent ( kanyon) ya da kadıköy ya da Ortaköy hiç biri olmadı Mecidiyeköy... Yani bir sürü seçeneğimiz var
Ruh Hali :
Ryoko Yoichi demiş ki:Olmadı Taksim, levent ( kanyon) ya da kadıköy ya da Ortaköy hiç biri olmadı Mecidiyeköy... Yani bir sürü seçeneğimiz var
Ben önceki buluşmadan farklı bi yer olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm ondan^^
Tabiki çoğunluk neresi uygun diyorsa orası olsun
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Dediğim gibi bi sinema, bi sergi ya en saçması olucak bi müzik konseri falan yani. Muhabet sorun değil bence önemli olan birlikte bi aktivite yapmak. Biraz o gün neler var istanbulda diye bakınlaım bence
Ruh Hali :
Ryoko Yoichi demiş ki:Dediğim gibi bi sinema, bi sergi ya en saçması olucak bi müzik konseri falan yani. Muhabet sorun değil bence önemli olan birlikte bi aktivite yapmak. Biraz o gün neler var istanbulda diye bakınlaım bence
+1905 diyorum
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar bu program işini neden bu kadar büyütüyorsunuz ki ?
Bi\\\' kere kanyon demişsiniz o sıcakda zaten kanyonun heryeri açık kışın millet içerde donuyor,yazın içerde yanıyor.
Sıtarbaks bu mekanlara herkesin parası yetmeyebilir.
Ortakoye gıdende rahat duramaz ıllakı parasını bıtırır,sonra eve yurur.
Sabah bulusursunuz selam merhaba cart curt saat 11.30-12.00 olur,sonra geçin barboros caddesine orda kafe-restauranta orda mis gibi alın çayınızı acmanızı sımıdınızı ki on numara olur,bi güzel kahvaltı yapın(mc hayranları varsa hemen orda alsın,israile para gitsin).sonra geçin sahilin çimenlere bi 30dk orda takılın millet hazmetsin kahvaltıyı,sonra geçin kahve dünyasına madem cok lafını yaptınız.Daha sonra ordan şişliye profıloya gecın orda bowlıng oynayın hem cok keyıflı hem bayan-erkek gayet ıyı oynar hem profılodaki kaliteli hem reklam yapmıyorum x),saat rahat 2yi gecer,profıloda takılın bıraz sonra mılletın karnı ufak ufak acıkır ordan yersınız bıseler yemek oncesı,yemek sırasında ve yemek sonrakı muhabbet rahat saat 3,30 falan olur(tabii sizin muhabbetınıze baglı).isteyen devam etsın orda ısteyen evıne gıtsın hem sıslı gıbı bı yerden heryere ulasım vardır rahat olun.
Bi\\\' kere kanyon demişsiniz o sıcakda zaten kanyonun heryeri açık kışın millet içerde donuyor,yazın içerde yanıyor.
Sıtarbaks bu mekanlara herkesin parası yetmeyebilir.
Ortakoye gıdende rahat duramaz ıllakı parasını bıtırır,sonra eve yurur.
Sabah bulusursunuz selam merhaba cart curt saat 11.30-12.00 olur,sonra geçin barboros caddesine orda kafe-restauranta orda mis gibi alın çayınızı acmanızı sımıdınızı ki on numara olur,bi güzel kahvaltı yapın(mc hayranları varsa hemen orda alsın,israile para gitsin).sonra geçin sahilin çimenlere bi 30dk orda takılın millet hazmetsin kahvaltıyı,sonra geçin kahve dünyasına madem cok lafını yaptınız.Daha sonra ordan şişliye profıloya gecın orda bowlıng oynayın hem cok keyıflı hem bayan-erkek gayet ıyı oynar hem profılodaki kaliteli hem reklam yapmıyorum x),saat rahat 2yi gecer,profıloda takılın bıraz sonra mılletın karnı ufak ufak acıkır ordan yersınız bıseler yemek oncesı,yemek sırasında ve yemek sonrakı muhabbet rahat saat 3,30 falan olur(tabii sizin muhabbetınıze baglı).isteyen devam etsın orda ısteyen evıne gıtsın hem sıslı gıbı bı yerden heryere ulasım vardır rahat olun.
En son FoRZa tarafından C.tesi 4 Tem. - 20:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
Hmm... Program yapmak daha eğlenceli xD Bowling falan hepsi olur da isimlendirmek gerek. Herkez fikrini söylesin belki biri bowlingden daha iyi bi fikir sunar. Belki o gün bi konser falan vardır ( ben baktım, güzel bişi yok -_-'') ya da topluca yer ayırtıp sinemaya da gidilebilir. Herkese uyması basitleştirmeye gerek yok, herkese uyduğu sürece herşey yapılabilir
Ruh Hali :
Ciddi olamazsın Desire
Sinemayıda ısınız bıttıkden sonra saat 4-5gibi gidin on numara olur.(gitceksenız tabii)
Sinemayıda ısınız bıttıkden sonra saat 4-5gibi gidin on numara olur.(gitceksenız tabii)
FoRZa- Aktif üye
Ruh Hali :
çok ciddiyim forza emin ol bunaFoRZa demiş ki:Ciddi olamazsın Desire
bence mekanla birlikte saati de ayarlamak lazım
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sabah 9 ^^ Sana uygun olur sanırım
Ama gerçek olarak 11-12 gibi olur herhalde.
Ama gerçek olarak 11-12 gibi olur herhalde.
Ruh Hali :
evet çok uygun artık sabah 5 te uyanırım 9 ıcın şaka bir yana, malum yolum uzun o yuzden saat benim içim çok önemli
12 olsun lütfen
12 olsun lütfen
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bence saç baş dağıtalım, siyah giyinelim, emo olalım, İstiklal Caddesinde boşboş birbirimize bakalım, emo felsefesini çıkaralım? (höst)
Şaka bi yana Ortaköy diyorum ben... Kumpirinden tut waffleına, ordanda nargileye(içen var mı bilmiyorum, rahatsız olan varsa içmeyiz). Olmadı Forza' nın dediği gibi sakin ve eğlenceli bi buluşma geçirelim...
Şaka bi yana Ortaköy diyorum ben... Kumpirinden tut waffleına, ordanda nargileye(içen var mı bilmiyorum, rahatsız olan varsa içmeyiz). Olmadı Forza' nın dediği gibi sakin ve eğlenceli bi buluşma geçirelim...
DicLonius- Süper Animeci
hay hay süper bana uyar
ilkine değil tabiki
ilkine değil tabiki
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ya bence program işi çok gereksiz yani belli ki gençler olcak çoğu
Yürüyün işiniz mi yok biraraya geldikten sonra yapıcak bişey bulunur
Bence önemli olan herkesin gelebileceği ortak nokta bulmak yani Beşiktaş Ortaköy vs. değilde açıl adres
Yürüyün işiniz mi yok biraraya geldikten sonra yapıcak bişey bulunur
Bence önemli olan herkesin gelebileceği ortak nokta bulmak yani Beşiktaş Ortaköy vs. değilde açıl adres
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Katılıyorum geçen buluşmada plan var mıydı yok muydu bilmiyorum ama orda karar verildi herşeye ^^
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
Öncellikle kimsenin "kesin" geleceğim dememesine şaşırdım. Herkes geleceğim geleceğim diyor ama diclonius'e mesajlar atılmamış gibi.....
Ayrıca arkadaşlar beşiktaş hayrettin paşa iskelesi'nde geçen buluşmada buluşmuştuk.Eminim orayı bilen daha fazladır. O yüzden hayrettin paşa iskelesi ve saat 12 yapalım diyorum.
Ayrıca arkadaşlar beşiktaş hayrettin paşa iskelesi'nde geçen buluşmada buluşmuştuk.Eminim orayı bilen daha fazladır. O yüzden hayrettin paşa iskelesi ve saat 12 yapalım diyorum.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
İskele olmasın olmaaassıın (şaka xD). Ayakkabı giymeyeceğim yada xD
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sandaletide boyarlar dsfgsdfgsdg
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
6 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
6 sayfadaki 21 sayfası