2.Istanbul buluşması?
+32
S.Tensei
lafolya
Mahlas_Kafkef
bluetear
edemirci44
Rendan
Skullchukka
savage garden
werboten61
Seifukusha
kordiseps
vecitasan
muhtesemmatrix
Unde®kaN
armadaxster
FoRZa
Isot
DarkeLia
Susano'o
Çubuk Kraker xD
Ryoko Yoichi
doumeki
blackhydra
spartiate
wiL-
Desire
Unde®minE
yuuki_cross
SheaN
bLue-Dragon
RoMe
DicLonius
36 posters
14 sayfadaki 21 sayfası
14 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Geri: 2.Istanbul buluşması?
Bende görmedim gruplaşma xD
Çubuk Kraker xD- Süper Animeci
Ruh Hali :
Rendan demiş ki:Bizim buluşmada gruplaşma olursa katanayla doğrarım
Katana ne yaa?
Bizde olabilir... Fazlıyla ben kavga ederiz Metro yla gelirken.
Al sana gruplaşma...
A Rh pozitif
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rendan demiş ki:Lan bırak Fazlı'yı mesaj atıyorum telefondan bi cevap yaz bari
O numara benim deil ki! heheh...
Kime atiosun ki! Sana kimin telefonunu verdim kim bilir!
- Spoiler:
- Tamam bakiorum
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
katana japonların kullandığı hayvan kadar kılıç oluyor şahsen ben katana hasatsıyımdır keşke bi tane olsa bendekordiseps demiş ki:Rendan demiş ki:Bizim buluşmada gruplaşma olursa katanayla doğrarım
Katana ne yaa?
Bizde olabilir... Fazlıyla ben kavga ederiz Metro yla gelirken.
Al sana gruplaşma...
A Rh pozitif
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Katana mı 17 lira xD Oda mı çin malı yahu xD
Ruh Hali :
mahlas sana hiçbişey demiyorum
sen kaça aldın rendan .
annem öğrenınce kalpten gitmesse bende bi tane istiyorum
sen kaça aldın rendan .
annem öğrenınce kalpten gitmesse bende bi tane istiyorum
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ama keskin değil benim ki.hiç bişey kesmiyo rendan seninki keskin mi?nerden aldın iyi kesiyosa bi tane de ben alayım:Dnolur nolmaz hırsız falan:D
Çok yoruldum; yani ayrılana kadar yorulduğumu hissetmemiştim. =D Öncelikle mideme lanet okuyorum millet hapur hupur yiyor ben diyorum aç değilim Güzel geçti diyebilirim, Çubukların Pes'te bir yenilişi vardı anlatılmaz yahu Olmaz öyle şey kaç kişi kalmıştı onlar Bilardo ayrıydı Çubuk bi daha bilardo oynamamalı // Ben Sake denemesem de anason kokusuna bayıldığım için sürekli derin derin nefes aldım Çubuk'la tavla yapamadım çok heves ettim ama olmadı =D Ama en güzel kısmı da (aslında 2 tane güzel kısmı vardı da bi tanesi özel ) fotoğrafların çekildiği kısımdı, çatlayın Arıkan otobüste hepsini bana gösterdi ilk ben gördüm Bi kaç kişi daha çekmiş olmalı ama hatırlamıyorum, videoları da olduğu gibi koyun derim o motorsiklet ve Egemen'in "uçak geliyo haaaam" muhabbeti her anı kaçırılmaması gereken bir olaydı Ayrıca DarkeLia'cım hem geçmiş olsun tekrardan hem de Yomi için çook teşekkürler harika olmuş teşekkür edeyim bir daha =D
Bu arada, başlığı buluşmayla alakalı olmayan muhabbetlerle donatmazsanız seviniriz
Bu arada, başlığı buluşmayla alakalı olmayan muhabbetlerle donatmazsanız seviniriz
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geldim!
Öncelikle gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum^^
Güzel bi gündü her ne kadar ben 1.30 gibi aralarına katılmış olsamda zevkli bi gündü. Bol muabbetli, bol anime konuşmalı bi gündü. Bu arada ben PES olayını kaçırdım yoksa PES' de rakip tanımam... Bi dahakine hepinizi alabilirim(hıh). Resimleri bu geceye kadar halletmiş olurum sanırım en kötü yarına... Benim yanımda Underkan dada resimler ve sushi videosu var.
Öncelikle gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum^^
Güzel bi gündü her ne kadar ben 1.30 gibi aralarına katılmış olsamda zevkli bi gündü. Bol muabbetli, bol anime konuşmalı bi gündü. Bu arada ben PES olayını kaçırdım yoksa PES' de rakip tanımam... Bi dahakine hepinizi alabilirim(hıh). Resimleri bu geceye kadar halletmiş olurum sanırım en kötü yarına... Benim yanımda Underkan dada resimler ve sushi videosu var.
En son DicLonius tarafından C.tesi 11 Tem. - 17:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DicLonius- Süper Animeci
Pes olayını kaçırmış olman kötü olmuş, hayatımda gördüğüm en berbat pes oyuncusunu gördüm (çubuk) Msn'den at bana istersen, ben upload edeyim siteye
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benimki de keskin değil ben çok uzun yıllar önce almıştım kaça aldığımı hatırlamıyorum
Ama ama ama... Psp'ye gelin heh.Rakip tanımam psp de xD Ps3 te her kaydığım kırmızı xD bu arada 4 kırmızı kart yedim
Ruh Hali :
Zaten hep senin yüzünden yenildiniz xD Ama 2 tane penaltı kaçırdı onlar da =D Özkan'ın da frikik golü süperdi =O
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende geldim hemen anlatmaya başlamadan önce fotoğraf biraz gecikebilir. Hep Arıkan çekti ve zamanı olursa uploadlayıp bana atacak bende koyacağım ama elimde süper 2 video var. 1.cisi Oğuzun Motorsiklet oyununu oynaması bizi koparması ve aynı anda İsmail YK-Bas Gaza çalışı süperdi. 2.cisi ise Egemenin ne yiyordu hatırlamıyorum ama herkesin ham yap demesi ikiside bende var düzenleme yapmadan kısa sürede koyarım. Dikkatimi çekti de esprilerle davranışlarımla herkesi güldüreyim kimse benden konuşmasın hıh
Neyse efem ben bLacki yani Oğuzu kahvaltıya bekledim sabah ama gelmedi. Ben direk kahvaltı yapıp Oğuzu alıp çıktık. Dilek ve Arıkan yabancılık çekmemeleri için bizim buraya gelip gidecektik ama ikiside birbirinden ayrı gelmiş otobüs beklemişlerdi bizde vazgeçtik siz direk oraya gidin dedik. Sonra ben oğuzla gittim direk Egemeni tanıdım naber nasılsın olaylarını konuşurken arkamızda boyacı bize seslendi ve aklıma Uğurun v2 sandaleti geldi bizde kaçtık. Birkaç metre sonra uğur,çubuk ve arıkanı gördük orda muhabbet iyidi. Biz gelmeden önce dilencilerle diyalog geçirmişler arkadaşlar dilenciler üstüme üstümüze gelir gibi oldu sonra diğer arkadaşlarda geldi ve hemen Uğurun bilardo bilardo diyerek bir bowling salonuna gittik. Hemen herkes ice tea söyledi. Orda ufak bir muhabbet oldu ve üstüme üstüme gelindi hep denizhan,dilek,oğuz üçlüsüydü xD Sonra hadi pes dediler ve hemen atladım siz kimsiniz gelin hepinizi alık edeyim falan dedim. Çubuk, Denizhan, Oğuz ve ben pes oynamaya gittik. Denizhan orada geri falan gitti oyuncu değişikliği yaparak Denizhan çıktı Arıkan geldi. Ben Oğuzun biraz kötü oynadığını bildiğim için Arıkan ve ben olalım dedik. Maç hızlı başladı ben uzaktan bir şut çektim direkte patladı herkesten uvv sesleri falan çıktı. Oğuzda tabi kırmızı kart aldırdı. Sonra 10 kişi kalmalarına rağmen 1-0 öne geçtiler. Sonra ben hırslandım güzel bir golle 1-1 yaptım. Daha sonra freekickli ben çıktı sahaya birde freekick attım XD 2-1 Sonuçta 4-1 yendik ama yanlış hatırlamıyorsam 3 gol bendendi. Ayrıca 2 yada 3 tanede kırmızı aldılar. Dilek falan zaten peste koptu dalga geçe geçe. Çubuk ve Oğuzada geçmiş olsun xD Sonra bu bitince hadi yemek yiyelim olayları oldu. Yemeğimizi yedik gene üstüme geldiler. Deniz ufak konuşmalarımız oldu üst katta yemek faslını hızlı geçiyorum xD Ama aklımda kalan şuydu Muhteşemler patates kızartmasını ortak yediler ama onlar tek porsiyon sandılar ama double porsiyon çıktı xD
Ondan sonra tekrar bilardo salonuna gittik hadi bilardo oynayalım dedik ve bende hemen atladım her ne kadar unutmuş olsamda. İlk başlarda afalladım her ne kadar karşımızda Muhteşemde uzun zamandır oynamamıştı. Sonra ben baya ısındım herkes bana tokmaya başladı. Sonuçta bir tanede olsa top soktum xD Ama yenildik sonuçta Neyse elim yoruldu devamı sonraya xD
Neyse efem ben bLacki yani Oğuzu kahvaltıya bekledim sabah ama gelmedi. Ben direk kahvaltı yapıp Oğuzu alıp çıktık. Dilek ve Arıkan yabancılık çekmemeleri için bizim buraya gelip gidecektik ama ikiside birbirinden ayrı gelmiş otobüs beklemişlerdi bizde vazgeçtik siz direk oraya gidin dedik. Sonra ben oğuzla gittim direk Egemeni tanıdım naber nasılsın olaylarını konuşurken arkamızda boyacı bize seslendi ve aklıma Uğurun v2 sandaleti geldi bizde kaçtık. Birkaç metre sonra uğur,çubuk ve arıkanı gördük orda muhabbet iyidi. Biz gelmeden önce dilencilerle diyalog geçirmişler arkadaşlar dilenciler üstüme üstümüze gelir gibi oldu sonra diğer arkadaşlarda geldi ve hemen Uğurun bilardo bilardo diyerek bir bowling salonuna gittik. Hemen herkes ice tea söyledi. Orda ufak bir muhabbet oldu ve üstüme üstüme gelindi hep denizhan,dilek,oğuz üçlüsüydü xD Sonra hadi pes dediler ve hemen atladım siz kimsiniz gelin hepinizi alık edeyim falan dedim. Çubuk, Denizhan, Oğuz ve ben pes oynamaya gittik. Denizhan orada geri falan gitti oyuncu değişikliği yaparak Denizhan çıktı Arıkan geldi. Ben Oğuzun biraz kötü oynadığını bildiğim için Arıkan ve ben olalım dedik. Maç hızlı başladı ben uzaktan bir şut çektim direkte patladı herkesten uvv sesleri falan çıktı. Oğuzda tabi kırmızı kart aldırdı. Sonra 10 kişi kalmalarına rağmen 1-0 öne geçtiler. Sonra ben hırslandım güzel bir golle 1-1 yaptım. Daha sonra freekickli ben çıktı sahaya birde freekick attım XD 2-1 Sonuçta 4-1 yendik ama yanlış hatırlamıyorsam 3 gol bendendi. Ayrıca 2 yada 3 tanede kırmızı aldılar. Dilek falan zaten peste koptu dalga geçe geçe. Çubuk ve Oğuzada geçmiş olsun xD Sonra bu bitince hadi yemek yiyelim olayları oldu. Yemeğimizi yedik gene üstüme geldiler. Deniz ufak konuşmalarımız oldu üst katta yemek faslını hızlı geçiyorum xD Ama aklımda kalan şuydu Muhteşemler patates kızartmasını ortak yediler ama onlar tek porsiyon sandılar ama double porsiyon çıktı xD
Ondan sonra tekrar bilardo salonuna gittik hadi bilardo oynayalım dedik ve bende hemen atladım her ne kadar unutmuş olsamda. İlk başlarda afalladım her ne kadar karşımızda Muhteşemde uzun zamandır oynamamıştı. Sonra ben baya ısındım herkes bana tokmaya başladı. Sonuçta bir tanede olsa top soktum xD Ama yenildik sonuçta Neyse elim yoruldu devamı sonraya xD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Saptırarak anlatmasana olm konuyu Tamam senin üstüne geldik onu kabul ettim ama kendini Pes'te o kadar övme lütfen Denizle ufak konuşmalar mı ? Muhteşemlerin masa sizi kavga ediyor sandı Bilardo ayrı olay zaten, en kötü oynayan sendin
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Saptırmadım ki doğruları söyledim. Överim en güzel oynayan bendim (birde benim tarafımı tutacağına karşı tarafı tutuyor hain ) Evet öyle ama farklı birşey msnde söylerim. Biz hep öyleyiz sorun yok. Olabilir iyide oynadım yani.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Biliyoruz canım sizin öyle olduğunuzu, hatta kavga ediyormuş gibi konuşmanız sizin geyik muhabbetiniz Şimdi bi dakika, ben sizin tarafınızı tuttum maçın yarısında Çubuğun psikolojisini ölçmek için onların tarafına oturdum
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Blue resimleri bi tek Arıkan çekmedi bendede var upload ediyorum şuan rapid olarak link vericem buraya..
DicLonius- Süper Animeci
Tamam sende çekiyordun doğru ya istersen onla uğraşma imageshacke uploadla herkes direk görsün xD Ama fotoğrafları az çekildik ya topludan başka güzel bir resmimiz yok herhalde xD
Mine pes olayı değil her şeyde karşı safta yer aldın be xD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Özkan biliyorsun beni ya, sana takılmak olsun da
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bLue-Dragon demiş ki:Tamam sende çekiyordun doğru ya istersen onla uğraşma imageshacke uploadla herkes direk görsün xD Ama fotoğrafları az çekildik ya topludan başka güzel bir resmimiz yok herhalde xD
Tamam hallederim bide bana söz ver PES de senle teke tek maç atmak istiyorum=)
DicLonius- Süper Animeci
14 sayfadaki 21 sayfası • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
14 sayfadaki 21 sayfası