Sıkı Animeci Tenbatsu :)
+18
spartiate
meyday
Desire
bluetear
savage garden
lantis
digigirl
özz
edemirci44
ademania
ecursed
lafolya
Unde®minE
yuuki_cross
riflem@n
wiL-
RoMe
Tenbatsu
22 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Sıkı Animeci Tenbatsu :)
Bu sefer son diyenlerden birisi olayım ilk defa
Hoşgeldin Ahmet aramıza,umarım aradığın tüm güzellikleri aramızda bulabilirsin,iyi vakit geçirmen dileklerimle,tanıtım gayet etkileyici olmuş gerçekten de...
Hoşgeldin Ahmet aramıza,umarım aradığın tüm güzellikleri aramızda bulabilirsin,iyi vakit geçirmen dileklerimle,tanıtım gayet etkileyici olmuş gerçekten de...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkür ederim squaw. Ben senin buluşmada resimlerini gördüm . Yüzünü hatırlamıyorum ama buluşma resimlerinize baktım hatırladığım kadar ile.
Nerde burda buluşma fotolarında mı gördün
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Nerde burda buluşma fotolarında mı gördün
Hayır başka bir sitede burada değil... Korkutma beni.
Ahanda meşhur oldum
Anladım burda da aynı fotoları görebilirsin çünkü ortak yaptık buluşmayı anime severlerden gelmek isteyenlere açık her zaman kapımız
Anladım burda da aynı fotoları görebilirsin çünkü ortak yaptık buluşmayı anime severlerden gelmek isteyenlere açık her zaman kapımız
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Ahanda meşhur oldum
Tamam ama öyle bir geldi ki bana mesaj sanki kim yayınladı bunları, dağıtırım dermiş gibi.
Ahaha yok yahu tanıdıkça anlarsın yapımı forumda paylaştıkça bir şeyler öyle bir yapım yoktur asla
Ben başlığını daha fazla işgal etmeden ya da kovulmadan kaçayım diğer paylaşımlarda konuşuruz tanışırız mutlaka,yeniden hoşgeldin aramıza,umarım hoş vakit geçirirsin...
Ben başlığını daha fazla işgal etmeden ya da kovulmadan kaçayım diğer paylaşımlarda konuşuruz tanışırız mutlaka,yeniden hoşgeldin aramıza,umarım hoş vakit geçirirsin...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
voaaa kendi tanıtımımdan utandım şimdii güzel bir giriş olmuş, hoş geldin bu arada tabii yine geç kaldım 4 sayfa olmuş bile çaktırmayın
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
DarkeLia demiş ki:voaaa kendi tanıtımımdan utandım şimdii güzel bir giriş olmuş, hoş geldin bu arada tabii yine geç kaldım 4 sayfa olmuş bile çaktırmayın
Teşekkür ederim Darkelia.
Şunu farkettim Kız/Kadın/Bayan yani bana göre karşı cins Anime izleyicisi erkek sayısına ya çok yakın yada çoktan geçtiler.
Gemiye hoşgeldin asker !
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası