Inuyasha'nın yeni anime serisi
+2
Tenbatsu
Exile Falcon
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Inuyasha'nın yeni anime serisi
Haftalık Shounen Pazar dergisine göre yeni bir Inuyasha anime serisi yolda. Bu seri Inuyasha'nın mangadaki finalini anlatacakmış. Bir önceki serinin orijinal kadrosu da değişmeden geliyormuş. Animenin 36. ciltten 56.cilde kadar anlatacağı yazıyor. Şahsi düşüncem bu çok iyi oldu. Ne zamandır Inuyasha izlemek istiyordum ama animesinin yarım bittiğini bildiğim için başlamak istemiyordum.Artık bir bahanem var
Geri: Inuyasha'nın yeni anime serisi
...
En son Tenbatsu tarafından Perş. 16 Tem. - 22:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
biri el atsa animenin cevirisine süper olucak xD bildigim kaadri ile meiji baslamisti ama uzuuuuuun süredir güncelleme vermedi
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
inuyasha nasıl yani hep diyordum keşke devam etseydi diye bu çok güzel bi haber ...mangası biteli baya bi süre olmuştu zaten geç bile kaldılar...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ya şu animeyi biri çıksada en baştan düzenlice çevirse bizda izlesek ne güzel olur benimde çok merak ettiğim bi anime
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 yıldır indirme listemde bu anime. Filmler dahil 50 gb tuttuğu için indirmeye üşeniyorum. Yeni serisi de çıksın, topluca indiririz artık.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
ceviren olursa fansub halinde indiri indiri veririz istee xD artik duysun bi cevirmen sesimizi
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası