2009 Jump Super Anime Tour Yapımları
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
2009 Jump Super Anime Tour Yapımları
Shueisha'nın Shonen Jump, Jump Square ve V Jump dergilerinde bu yılın Jump Super Anime Tour kapsamında gösterilecek anime yapımları duyuruldu.
Programda ilk kez anime uyarlamasına kavuşacak olan Toriko'nun kısa bir yapımı, One Piece'in 10. filmi Strong World'ün özel görüntüleri, Naruto, Reborn! ve Yu-Gi-Oh!'un özel bölümleri ve Tegami Bachi olacak.
Mitsutoshi Shimabukuro'nun Toriko mangasının ilk anime uyarlaması olmasının yanında, Yu-Gi-Oh!'un anime yayınının ve Masashi
Kishimoto'nun Naruto mangasının da 10. yıl dönümleri olacak.
Geçen yılın sonbaharında Japonya'da 10 şehri gezen 2008 Jump Super Anime Tour, uzun yıllardan beri yapılan ilk yeni Dragon Ball özel bölümünü, One Piece mangasının pilot bölümü Romance Dawn'ın alternatif bir uyarlamasını ve Tegami Bachi'nin ilk anime uyarlamasını, Bleach'in bir yan hikâyesini, kısa bir Blue Dragon yapımını ve Yu-Gi-Oh! 5D's'in özel bir bölümünü içeriyordu.
Kaynak: AGT
Programda ilk kez anime uyarlamasına kavuşacak olan Toriko'nun kısa bir yapımı, One Piece'in 10. filmi Strong World'ün özel görüntüleri, Naruto, Reborn! ve Yu-Gi-Oh!'un özel bölümleri ve Tegami Bachi olacak.
Mitsutoshi Shimabukuro'nun Toriko mangasının ilk anime uyarlaması olmasının yanında, Yu-Gi-Oh!'un anime yayınının ve Masashi
Kishimoto'nun Naruto mangasının da 10. yıl dönümleri olacak.
Geçen yılın sonbaharında Japonya'da 10 şehri gezen 2008 Jump Super Anime Tour, uzun yıllardan beri yapılan ilk yeni Dragon Ball özel bölümünü, One Piece mangasının pilot bölümü Romance Dawn'ın alternatif bir uyarlamasını ve Tegami Bachi'nin ilk anime uyarlamasını, Bleach'in bir yan hikâyesini, kısa bir Blue Dragon yapımını ve Yu-Gi-Oh! 5D's'in özel bir bölümünü içeriyordu.
Kaynak: AGT
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Geri: 2009 Jump Super Anime Tour Yapımları
Vayy Gene güzel bi tur bizi bekliyor ben sevmiştim geçen yılki özel bölümleri umarım bu yılkilerde güzel olur...Haber için saol kanka kendimi Jump Anime Tur a adapte ediyorum şu andan itibaren...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Strong World hakkında biraz daha spoiler ya nolurrr xD :3 :3 Haber için çok teşekkürler :3
Yu-Gi-Ohta 3lü belkide 4 düello olabilir. Bir yerde okumuştum. Yugi, Jaden, Yusei kesin olacak. Ama bu özel bölümde mi yoksa sonradan çıkacak ova veya specialde mi çıkacak bilmiyorum. Gerçi bunların hepsi ne zaman çıkacak onu bile bilmiyorum
Strong World en az 1,30 saniye trailer yayınlayabilirler.
Strong World en az 1,30 saniye trailer yayınlayabilirler.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Similar topics
» 07-Ghost Anime 2009'da
» 2009 ilkbahar anime listesi
» Saki Mahjong Manga 2009'da Anime'ye uyarlanacak
» 2009 ilkbahar anime listesi
» Saki Mahjong Manga 2009'da Anime'ye uyarlanacak
1 sayfadaki 1 sayfası