fanArt by velonica
+10
Ryoko Yoichi
Zax
ecursed
velonica
brisingr
Unde®minE
S.Tensei
özz
savage garden
digigirl
14 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: fanArt by velonica
O_O vay canına hımmm
güzel çizimler ama sona doğru hepsi daha da güzelleşmiş one piece çizimlerine bayıldım
bleachlerde guzel olmuş yoruichiyi güzel çizmişsin (küçük emrah ichigo XD) ne kadar kötü desende ilk baştaki grimmjow da cok tatlı olmus <3 (çok seviyorum bu adamı umarım yenilerden bir grimmjow daha yaparsın) ayrıca iki maka çizimlerinde güzel olmuş. Söyleyeek çok söz bulamıyorum sondaki bleachlardende renji güzel olmuş (ichyi pek sevmemde XD)
devamını beklerim
güzel çizimler ama sona doğru hepsi daha da güzelleşmiş one piece çizimlerine bayıldım
bleachlerde guzel olmuş yoruichiyi güzel çizmişsin (küçük emrah ichigo XD) ne kadar kötü desende ilk baştaki grimmjow da cok tatlı olmus <3 (çok seviyorum bu adamı umarım yenilerden bir grimmjow daha yaparsın) ayrıca iki maka çizimlerinde güzel olmuş. Söyleyeek çok söz bulamıyorum sondaki bleachlardende renji güzel olmuş (ichyi pek sevmemde XD)
devamını beklerim
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
İori süperdi :3 Aslında hepsi süper tebrik ederim :3 :3 Umarım Eichiro sense seni görür
ilk çizimlerinle son çizimlerin arasında gelişme bariz şekilde anlaşılıyor. defterlere kitaplara çizdiklerin bana beni hatırlattı eline sağlık hepsi de güzel olmuş. devamını bekleriz
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Güzeller. Türkçe'ye uyarladığın güzel olmuş "Ulan seni"
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ciidden süper çalışmalr...Gelişmen bayağı belli oluyor..Ara da da coğrafya kitabı mıydı o bi güneydoğu anadolu da mezralar felan
brisingr- Aktif üye
Ruh Hali :
chibi L'e yorum yapmayı unutmuşum (sırf bunu için geri döndüm XD)
chibileri cok şeker hele L olunca tadından yenmez XD
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
çok teşekkür ederimm ^^
haha beğenmene sevindim aslında normal çevirisi öyle değildi xD biraz daha komik olsun diye attım kafadanXD
ne uzun bi cvp oldu
çok teşekkürler ^^beğenmene sevindim yeni bi grimmjow çizicem zaten ^^ichiyi sevmemene üzüldüm xDDdigigirl demiş ki:O_O vay canına hımmm
devamını beklerim
tamda bir k.o.f hayranından beklenildiği gibi sennle ne zamn online kof oynuycaz xD ''Umarım Eichiro sense seni görür '' merak etme şaka bi yana inş farkeder ya xDsavage garden demiş ki:İori süperdi :3 Aslında hepsi süper tebrik ederim :3 :3 Umarım Eichiro sense seni görür
teşekkürler ^^özz demiş ki:ilk çizimlerinle son çizimlerin arasında gelişme bariz şekilde anlaşılıyor. defterlere kitaplara çizdiklerin bana beni hatırlattı eline sağlık hepsi de güzel olmuş. devamını bekleriz
^Unde®minE demiş ki:Güzeller. Türkçe'ye uyarladığın güzel olmuş "Ulan seni"
haha beğenmene sevindim aslında normal çevirisi öyle değildi xD biraz daha komik olsun diye attım kafadanXD
evet ta kendisi xD bütün ders kitaplarım tanınmaz halde milli eğitim bakanlığı bana dava açtı xDbrisingr demiş ki:ciidden süper çalışmalr...Gelişmen bayağı belli oluyor..Ara da da coğrafya kitabı mıydı o bi güneydoğu anadolu da mezralar felan
haha tekrar teşekkürler^^L zaten çok şeker bide chibi olunca dahada şeker oldu xDdigigirl demiş ki:chibi L'e yorum yapmayı unutmuşum (sırf bunu için geri döndüm XD)
teşekür ederimm ^^S.Tensei demiş ki:Bleach ve Soul Eater'ları beğendim.
ne uzun bi cvp oldu
velonica- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
heheh bencede baya bi gelisme var xD bende one piece cizimlerine bayildim dorusu ne diiim xD
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
arigatouu^^bundan sonra daha çok one piece resmi görceksiniz :muhahahaa:
Ruh Hali :
1. sayfaya alındı
En son velonica tarafından Çarş. 9 Eyl. - 10:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ruh Hali :
Valla çok güzeller eline sağlık. Herbiri çok şahane.
Edit: Yalnız spoiler içine alırsan daha bi güzel olur gibi.
Holy...
Uzun zamandir boyle bi yetenek gormemistim. Ellerine saglik, Gercekten profesyonel cizimler bunlar O.o
Devam et!
Uzun zamandir boyle bi yetenek gormemistim. Ellerine saglik, Gercekten profesyonel cizimler bunlar O.o
Devam et!
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Temmuz ayında koyduğun çizimlere oranla müthiş bi gelişme katetmişsin. Temmuz ayında koyduğun çalışmalarda göze çok dağınık geldi resimler ama daha bi düzen oturtmuşsun. Korkmadan düz çizgiler çizmişsin elin titrememiş. Anatomiler gayet düzenli olmuş. Yannız biraz daha temiz çalışmaya dikkat et. Bunun için çizim eldivenleri var elin iz yapmaz böylece...Sanırım ozalitçilerde falan bulunması lazım(fiyatı nedir hiçbirbilgim yok..)
Güzel çizimler böyle devam et=)
DicLonius- Süper Animeci
Zax demiş ki:Valla çok güzeller eline sağlık. Herbiri çok şahane.
teşekkürler ^^ dün spoiler içine almayı unutmuşum ve spoiler i benim yerime başka biri koymuş muahua saolun var olun teşekkürler ^^
yok canım olur mu bence hala adam gibi çizemiyorum ama istediğim kıvama getirmeye çalışıorumRyoko Yoichi demiş ki: Holy...
Devam et!
teşekkürler s.tensei senden bu lafları duymak gözlerimi yaşarttı *göz yaşı için bikoşu sogan sarımsak keser*S.Tensei demiş ki:Aman allahım, velo-chan sen ne yapmışsın böyle ?! Mükemmel olmuşlar.
DicLonius demiş ki:Temmuz ayında koyduğun çizimlere oranla müthiş bi gelişme katetmişsin. Temmuz ayında koyduğun çalışmalarda göze çok dağınık geldi resimler ama daha bi düzen oturtmuşsun. Korkmadan düz çizgiler çizmişsin elin titrememiş. Anatomiler gayet düzenli olmuş. Yannız biraz daha temiz çalışmaya dikkat et. Bunun için çizim eldivenleri var elin iz yapmaz böylece...Sanırım ozalitçilerde falan bulunması lazım(fiyatı nedir hiçbirbilgim yok..)
teşekkürler zaten çizim koymayalı epey bi zaman olduğu için gözle görülür bi fark oluştu ister istemez :Daslında temiz çalışmaya gayret gösteriyorum ama yeterli olmuyor çizim eldivenleri gerçekten çok iyi olur o tür şeyler bulursam almayı düşünüyorum (param yeterse )
eveet dün fairy tail den karalamaları koymamıştım
ps:dikkatt özensiz çizimlerin olduğu bu spoileri açmadan önce bir düşünün kalbiniz,akciğeriniz veya böbreğiniz rahatsızlanabilir benden demesi
- Spoiler:
Ruh Hali :
çok başarılı çizimler O.oone piece'lere ayrı bir bittim, ellerine sağlık
PinkLemonade- Süper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürlerr elfen lied hayranı süper animeci !!
Ruh Hali :
puff -beyin patlaması- O_o ne yapmışsın öyle yhaa süper olmuş canım natsuyu cok beğendim L harika olmuş duruşu filan birtek gözleri oturmamış ama olsum ^^ hmm one piece harika olmuş ve tabi badouda süper olmus -sigaraaaa- XD dgraye yorum atamıyacağım (okumadım) :F
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
En son gönderdiğin çizimleri ilk mesajına ekleyeceğim bir sonraki çizimlerini de sen ekleyebilirsen eklersin olmadı ben yaparım.
Bilgilerine.
edit: off çokmuş yaa internetimde problem olduğu için bir çok resmini göremiyorum bu şekilde ilk mesaja ekleme yapamayacam ^^ en iyisi e posta ile bana atman.
Bilgilerine.
edit: off çokmuş yaa internetimde problem olduğu için bir çok resmini göremiyorum bu şekilde ilk mesaja ekleme yapamayacam ^^ en iyisi e posta ile bana atman.
gerek yok ben aldım
Ruh Hali :
O_O son çizgiğin fairy tail sayfaslarını yehni gördüm harikalar ^^ sen bu işte bayağı uzmansın
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Toma-chan sen misin?!!! Seni buradada görmek çok hoş.Bleach çizimlerini çok severim ve seninde byakuya çizimin çok hoş olmuş
teşekkürler lordcha tanımana sevindim =))
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası