Shining Tears X Wind altyazısı var mı yada çevirmeyi düşünürmüsünüz
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
Shining Tears X Wind altyazısı var mı yada çevirmeyi düşünürmüsünüz
Shining Tears X Wind bir anime var baya güzele benziyor elf.büyücü,melek öyle karışık birşey altyazısı var mı yada çevirmeyi düşnürmüsünüz
anime tanıtım
anime tanıtım
- Spoiler:
Shining Tears Nextech ve Sega tarafından geliştirilen bir Playstation 2 oyunudur.Japonya'da Kasım 2004'de daha sonra Kuzey Amerika'da Mart 2005 tarihinde çıkarıldı.Xion adındaki esrarengiz bir çocuğun hikayesi anlatılır.Oyun Sega tarafından "Shining Tears X Wind" adı altında Anime'ye adapte edildi, Stüdyo DEEN Tarafından üretildi.
Esrarengiz kaybolmalar Tatsumi şehrinde meydana geliyordur.Kiriya sivri kulaklı gizemli bir kızdır.Bir kitabı araştırıyor olan bir öğrenci kitabı bulduktan sonra esrarengizce kaybolur.Mao uzun süredir kayıp olan arkadaşı Zero'yu ararken dünyaya gelir.Ama o beklemediği bir anda Souma ve Kureha'yı bulmak zorunda kalmıştır.Şimdi Souma ve Kureha, dönmek için bir yol bulmak zorundadırlar ama bu beklediklerinden de zor olacaktır.
manga.gen.tr den alıntıdır
karakterler
zero
mao
Souma Akizuki
Kaito Kiriya
Touka Kureha
Haruto Saionji
Kanon Seena
Ryuuna
Elwyn
Killrain
Blanc Neige
Rouen
Hyoun
Houmei
Xecty "Zechti" Ein
Clalaclan Philias
The Eternal Forest's Chanting
Caris Phirias
Lassi
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Geri: Shining Tears X Wind altyazısı var mı yada çevirmeyi düşünürmüsünüz
Hmm bir aralar oynadığım Shining Force EXA adlı oyuna çok benziyor. Sanırım yapımcı aynı olsa gerek. Bir göz atayım şu animeye
anakarakteri kız sanmıştım erkekmiymiş bi zero daha tanıdık böylece
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:anakarakteri kız sanmıştım erkekmiymiş bi zero daha tanıdık böylece
benim de tanıdığım zero sayısı 3 e çıktı
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar anime çeviri isteği almıyoruz elde birçok anime var.Bitirmeden yük hafiflemeden kimsenin çeviriye başlamasını istemiyorum.Ayrıca çevrilecek animede ilk öncelik çevrimene aittir.Bu başlığa harbiden anime çeviri istekleri almıyoruz yazmalıyım.Yoksa haftada bir çeviri istegi alıyoruz. Başlıkta çeviri dışında herhangi bir alanda yardım etmeye çalışıyoruz.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası