Wolverine ve Iron Man Anime!!!!
+8
Zax
edemirci44
Underfined
gundamaster
Sonvaynard
Susano'o
bLue-Dragon
sakura
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolverine ve Iron Man Anime!!!!
Anime-Gen'de Wolverine ve Iron Man, Madhouse ve Marvel işbirliğiyle anime versiyonu yapıldığı duyurusunu okuyordum.Youtube'da izlerken yorumları da okuyayım dedim ama sanırsam Marvel fanları bu durumdan hiç hoşnut olmamış . Özellikle Wolverine'e ait yorumlarda "girly","lady" gibi benzetmeler yaparak karakterin ne kadar feminemsi olduğundan yakınan kişilere rastlamak mümkün.Gerçi benim hoşuma gitti çizimler ama Marvel hayranları, Marvel'ın ruhunu anime pazarına sattığı düşüncesinde
Bilgi için: http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=1256
Bilgi için: http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=1256
sakura- Fanart yarışması 1.si
Ruh Hali :
Geri: Wolverine ve Iron Man Anime!!!!
Habere çok sevindim ama konu yanlış yerde Haberlere taşınırsa iyi olur
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bunu bilmiyorum ama geçenlerde hulk vs wolverine'i izledim. hakkaten çok güzeldi. bir wolverine sever olarak çok keyif aldım.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
2-3 gün önce bir yerlerde görmüştüm, çok değişik bir Wolwerin var karşımızda ve bu beni sevindiriyor. Değişiklik iyi oluyor daha karizma olmuş bana kalırsa, Hulk vs Wolwerin + Hulk vs Thor var sanırım. İyi akşamlar.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Marvel Yapımlarından şunlar animeye aktarılacak.
1- Wolverine
2- İron Man
3- X-Men
4- Blade
Ben Wolverine ve İron Manin treaserini izledim. İkiside güzeldi ama Wolverine hem kılıç kullanıyor hem farklı çizilmiş. Saçı uzun yüzüdne şekilli sakalı yok.
1- Wolverine
2- İron Man
3- X-Men
4- Blade
Ben Wolverine ve İron Manin treaserini izledim. İkiside güzeldi ama Wolverine hem kılıç kullanıyor hem farklı çizilmiş. Saçı uzun yüzüdne şekilli sakalı yok.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Kesinlikle Wolverine'i rezil etmişler. Logan'ın ürkütücü havasının yerini bencede gayet efemine olan bir görünüm almış. Pençeleri bile el üstünden değilde parmaklarının arasından çıkıyor. Çizim olarak kalite belki ama bence orijinal Wolverine görünümüne sadık kalınmalıydı. Wolverine'e cılızlık hiç mi hiç gitmiyor. Rezil rüsva etmişler karakteri.
Ironman zırhdan kazanmış o zırhı farklı çizemezlerdi.
Her iki yapımda, her ne kadar animeye uyarlansada, renklendirmeler daha çok çizgi roman havasında. Oldukça siyah gölgelendirmeler kullanılmış.
Ironman zırhdan kazanmış o zırhı farklı çizemezlerdi.
Her iki yapımda, her ne kadar animeye uyarlansada, renklendirmeler daha çok çizgi roman havasında. Oldukça siyah gölgelendirmeler kullanılmış.
En son gundamaster tarafından Ptsi 27 Tem. - 21:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Iron man güzel gibiydi ama Wolverine da Logan kimliğini göremedim bildiğin samuray gibi çizmişler ama belki de güzeldir...Sevindiğim haberler oldu...Ben Spider-Man in de Anime olacağından hç şüphem yok
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Wolverine'i rezil etmişler konusuna katılıyoum.Japon versiyonuda bu kadar ince olurdu zaten.Bekleyip görecegiz.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Wolverine'i rezil etmemişler bence. Hatta iyi olmuş diyebilirim. Evet, " oo süper, çok deli lan! " diyebileceğim bir şekil almamış ama rezil de olmamış.
Ayrıca her ne kadar anime uyarlansa da çizgi roman havası oldukça iyi korunmuş.
Güzel ya, karamsa olmayalım 2010 geldiğinde izleriz. Ümitliyim ben güzel olucaklar xD
Edit; Söylemeyi unutmuşum. Wolverine'in pençeler nerden çıkıyor yahu öyle. Benim bildiğim parmak aralarından çıkar. Sanki avucundan çıkıyormuşta parmak aralarına almış gibi duruyor. Bak bunu beğenmedim işte.
Ayrıca her ne kadar anime uyarlansa da çizgi roman havası oldukça iyi korunmuş.
Güzel ya, karamsa olmayalım 2010 geldiğinde izleriz. Ümitliyim ben güzel olucaklar xD
Edit; Söylemeyi unutmuşum. Wolverine'in pençeler nerden çıkıyor yahu öyle. Benim bildiğim parmak aralarından çıkar. Sanki avucundan çıkıyormuşta parmak aralarına almış gibi duruyor. Bak bunu beğenmedim işte.
Bir Marvel hayranı ve kolleksiyoncusu olarak, Marvel komple Anime işine girerse çuvallayacak gibi bir his var içimde. Lütfen bu söylediklerimi de, beni ve benim fikirlerimi umursayanlar bir köşeye yazsınlar; 2010 yılı Marvel için hiç iyi bir yıl olmayacak.
Bir kere Marvel tüm dünyayı etkisi altına alan Anime'yi elini attığı gibi kapacağını sanmamalı, üstelik kaybedeceği orjinal çizgi-roman ve çizgi-film hayran kitlesini de hesaba katmalıdır. Hiçbir Marvel hayranı Wolverine'in yeni tasarımını beğenmemiş, beğenmeyecektir. Bunu tıpkı orjinal Spider-man ile Spider-man Unlimited arasındaki fark gibi düşünün. Mutlaka kitleden birilerini çekecektir fakat aynı şekilde birilerini soğutacaktır.
El attığı filmler ise zaten hayranlara fena değil dedirtse de, bir çok kişi tarafından berbat bulunmuştur. Genel olarak hiçbiri, şeytanın bacağını kıran D.C. Comics'in Dark Knight'ı kadar olamamıştır.
Madhouse, karşımıza hep adrenalin dozu yüksek aksiyon Anime'leri ile çıkmıştır ve göz ardı edilemeyecek Anime başarısı vardır. Bir de eğer yaşınız 12 ile 18 arasında ise şayet, o zaman Madhouse fanı olmamanız mümkün değildir.
Hulk VS.'un başarısına baktığımız zaman ne yazık ki 10 üzerinden 10 almış bir Anime göremediğimiz gibi ben ikisini de bir Marvel hayranı olarak maalesef 10 üzerinden 7 bile verirsem kendimi asla affedemem.
Aynı tabloyu bu "Animeleştirilmiş" süper kahramanlarda da görürsek, dediğim gibi Marvel üzerine içmek için bir bardak soğuk suyu şimdiden hazırlamalıdır.
Bir kere Marvel tüm dünyayı etkisi altına alan Anime'yi elini attığı gibi kapacağını sanmamalı, üstelik kaybedeceği orjinal çizgi-roman ve çizgi-film hayran kitlesini de hesaba katmalıdır. Hiçbir Marvel hayranı Wolverine'in yeni tasarımını beğenmemiş, beğenmeyecektir. Bunu tıpkı orjinal Spider-man ile Spider-man Unlimited arasındaki fark gibi düşünün. Mutlaka kitleden birilerini çekecektir fakat aynı şekilde birilerini soğutacaktır.
El attığı filmler ise zaten hayranlara fena değil dedirtse de, bir çok kişi tarafından berbat bulunmuştur. Genel olarak hiçbiri, şeytanın bacağını kıran D.C. Comics'in Dark Knight'ı kadar olamamıştır.
Madhouse, karşımıza hep adrenalin dozu yüksek aksiyon Anime'leri ile çıkmıştır ve göz ardı edilemeyecek Anime başarısı vardır. Bir de eğer yaşınız 12 ile 18 arasında ise şayet, o zaman Madhouse fanı olmamanız mümkün değildir.
Hulk VS.'un başarısına baktığımız zaman ne yazık ki 10 üzerinden 10 almış bir Anime göremediğimiz gibi ben ikisini de bir Marvel hayranı olarak maalesef 10 üzerinden 7 bile verirsem kendimi asla affedemem.
Aynı tabloyu bu "Animeleştirilmiş" süper kahramanlarda da görürsek, dediğim gibi Marvel üzerine içmek için bir bardak soğuk suyu şimdiden hazırlamalıdır.
spider keşke anime olsa ya ama wolverine'in mahvedildiği kanısında olanlardanım ben de... Iron man iyi olmuş benim de gördüğüm kadarıyla
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
açıkçası ilk gördüğüm anda wolverine'mi tanımakta zorlandım, benden güzel saçları var
ve eski marvelcı olarak kesinlikle eski halini hatta sarı taytlı halini görüntü olarak - her ne kadar pek sevmesem de - tercih ederim
belki de saç boyu ile oynanmamış olsaydı bir derece kabul edilebilirdim çünkü çizim ve etki olarak gayet iyi
bir de sanırım elindeki hoş pençeleri yüzünden ninja havası bariz hissediliyor, böyle olmasaydı da olurdu
ve eski marvelcı olarak kesinlikle eski halini hatta sarı taytlı halini görüntü olarak - her ne kadar pek sevmesem de - tercih ederim
belki de saç boyu ile oynanmamış olsaydı bir derece kabul edilebilirdim çünkü çizim ve etki olarak gayet iyi
bir de sanırım elindeki hoş pençeleri yüzünden ninja havası bariz hissediliyor, böyle olmasaydı da olurdu
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Similar topics
» Wolverine: Old Man Logan
» Invincible Iron Man 001 (2008)
» Iron Man- Legacy of Doom 01 (of 4) (2008
» Invincible Iron Man 001 (2008)
» Iron Man- Legacy of Doom 01 (of 4) (2008
1 sayfadaki 1 sayfası