Sonbahar Anime Sezonu
+21
AkumA
ozman
DicLonius
kisuke
bonjour
savage garden
yuuki cross
Walrus
bLue-Dragon
özz
Tonwer
Saiyo
sakura hime
Zax
CHOBiTS
Underfined
gundamaster
sera myu
edemirci44
spartiate
SheaN
25 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Sonbahar Anime Sezonu
En son SheaN tarafından C.tesi 1 Ağus. - 10:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Geri: Sonbahar Anime Sezonu
demek program belli oldu... bir ara inceleyip, takip edilecek güzel bir seri bulmak lazım...
Çizmleri ve konusu hoşuma giden 3-4 seri var işin doğrusu.İnşallah bunlar arasından fansub grublarımız doğru olanları seçerler.(Darker than black ,fairy tair,kobato,armed librarians )
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
yine ecchi dolmuş
benim en çok merak ettiğim kimi ni todoke fairy tail herkesin dilinde ama benim elim gitmiyor bi türlü başlamaya animesi gelmeden onuda okumak lazım
bide şu inuyashayı izleyebilseydik keşke ama eskisini izlemeden yenisi nasıl izlebilirki
letter beenin konusunu bilmiyorum ama çizimleri ilginç görünüyor
benim en çok merak ettiğim kimi ni todoke fairy tail herkesin dilinde ama benim elim gitmiyor bi türlü başlamaya animesi gelmeden onuda okumak lazım
bide şu inuyashayı izleyebilseydik keşke ama eskisini izlemeden yenisi nasıl izlebilirki
letter beenin konusunu bilmiyorum ama çizimleri ilginç görünüyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Book of Bantorra, Romance of the Three Kingdoms,Fairy Tale ve Winter Sonata ilgileneceklerim. Bunların dışındakiler pek bir vasat geldi bana.
Asura Cryin' birinci sezonun berbatlığından dolayı ikinci sezonunu izlemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Asura Cryin' birinci sezonun berbatlığından dolayı ikinci sezonunu izlemeyi düşünmüyorum açıkçası.
En son gundamaster tarafından C.tesi 1 Ağus. - 8:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Valla öss den dolayı çoğunu izleyemem ama sanırım Fairy Tail,Letter Bee ve Battle Sprits e bi şans verebilirim...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Bir kaçtane güzel seri gözüme kestirdim askerden dönünce haal evde net bağlıysa indiririm.
Letter bee'nin animesi ha? Vay vay. Manga'ı biliyorum ama anime'nin çıkacağından habersizdim. Umarım kaliteli bir grup el atarda izleriz.
Shean biraz daha büyük hali varsa ( ki vardır ) onu koysaydın daha iyi olurdu. Tanıtımları okuyamıyoruz yazılar cok ufak kalıyor.
Shean biraz daha büyük hali varsa ( ki vardır ) onu koysaydın daha iyi olurdu. Tanıtımları okuyamıyoruz yazılar cok ufak kalıyor.
gözüme bir iki seri kestirdim ama en çok clamp'ın kobato serisi ile darker than black serisini merak ediyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Büyük haline buradan ulaşabilirsiniz. İlk mesajada ekliyorum şimdi...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
El atacakların seninle sınırlı kalacagını düşünmüyorum.. Şunu söyülüyebilirim biz el atmıyacagız.Kolay gelsin.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Heralde sadece Fairy Tail'e göz atarım. Birde Bleach'in filler'larını izlerim o kadar.. Birde şu Tengen Toppa'nın filmi çıkmış onuda izlerim benim için sonbahar sezonu bu kadarlıktır
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
dörtgözle "darker than black" i bekliyorum.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yaz sezonunda fazla anime çevrilmedi Türkiyede. Sonbahar sezonunda çok güzel yapımlar varmış. Umarım çoğu Türk anime dünyasına katılır. Hepsini izlemek istiyorum ya Animenin hangi gün başlayacağı yazılmamış ama buluruz. Neyse en çok beklediğim White Album 2, Fairy Tail. White Albumu izlemesem mi acaba Fujii salağını görmek istemiyorum.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Koskoca sezonda izlenicek bi Darker than Black var yazık valla yapımcılar para kazanacaz diye gene ecchi ve moe'ye ağırlık vermişler yazık.
Walrus- Yeni Üye
Ruh Hali :
11 eyes,seitokai no ichizon,kobato,kimi no todoke,fairy tail,the sacred blacksmith,shim koihime+musou dikkatimi çekenler
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Orda aslan kral a benzien bişi var Sublanırsa belki bi bakarım xD
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Valla benim izleyeceklerim şunlar,
Letter Bee, Romance of the Three Kingdoms, DTB 2. Sezon ( tabi önce ilk sezonu izlemem lazım xD ) Fairy Tail. Letter Bee'nin de çok ses getireceğini düşünüyorum. Zax dedi dersiniz : )
O değil de Tamagothci! şu sanal bebek değil miydi ya? Hani her ufaklığın elinde olan. Bir zamanlar bende de vardı, 3 günü geçmiyordu ömürleri xD Ufaktım baya o zamanlar okula felan götürürdüm xD Ahaha animesini mi çekicekler bir de xD
Letter Bee, Romance of the Three Kingdoms, DTB 2. Sezon ( tabi önce ilk sezonu izlemem lazım xD ) Fairy Tail. Letter Bee'nin de çok ses getireceğini düşünüyorum. Zax dedi dersiniz : )
O değil de Tamagothci! şu sanal bebek değil miydi ya? Hani her ufaklığın elinde olan. Bir zamanlar bende de vardı, 3 günü geçmiyordu ömürleri xD Ufaktım baya o zamanlar okula felan götürürdüm xD Ahaha animesini mi çekicekler bir de xD
Benim merakla beklediğim; Fairy Tail, Asura Kurein 2, Queen's Blade 2...
Şansa üçünüde Türkçe'ye çeviren grup var.
Haber için teşekkürler, SheaN
Şansa üçünüde Türkçe'ye çeviren grup var.
Haber için teşekkürler, SheaN
İlgimi çekenler Darker than black, Romance of three kingdoms (Souten Kouro gibi müthiş bir serinin esinlendiği romanın ismi bakalım animesi nasıl olacak çevirisini bile alabilirim), letter bee ilginç bir seri olcağa benziyor, armed librarians ve fairly tail(herkes çok övüyor bekleyip göreceğiz)
-Heavens Lost Property
Konusu hoşuma gitti, yannız sanırım fazla ecchi dolu bi anime olacak afişindede görüldüğü gibi. Ecchi abartılmaz ise çok güzel bi anime olacağa benziyor. Bakalım.
Onun dışında Sasameki Koto ve Letter Bee çok güzel olacak gibi sabırsızlıkla bekliyorum.
Konusu hoşuma gitti, yannız sanırım fazla ecchi dolu bi anime olacak afişindede görüldüğü gibi. Ecchi abartılmaz ise çok güzel bi anime olacağa benziyor. Bakalım.
Onun dışında Sasameki Koto ve Letter Bee çok güzel olacak gibi sabırsızlıkla bekliyorum.
DicLonius- Süper Animeci
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Chi's Sweet Home devam sezonu
» Nebula Fansub code geass 2. sezonu
» Soul Of Anime [Anime ve Manga Projeleri]
» Nebula Fansub code geass 2. sezonu
» Soul Of Anime [Anime ve Manga Projeleri]
1 sayfadaki 2 sayfası