Oniki Krallık Tartışma Paneli (Dikkat Spoiler Çıkabilir)
+8
bonjour
özz
SheaN
CHOBiTS
hione
lantis
edemirci44
Susano'o
12 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Oniki Krallık Tartışma Paneli (Dikkat Spoiler Çıkabilir)
Halihazırda sitemizde yayınlanmakta olan Oniki Krallık adlı anime hakkında görüşlerinizi, paylaşmak istediklerinizi bu başlık altından gönül rahatlığı ile paylaşabilirsiniz.
UYARI: Spoiler Çıkabilir. İzlemeyen girmesin. Henüz yayınlanmamış bölümlerle ilgili bilginiz varsa da spoiler içine almaya özen gösterelim.
UYARI: Spoiler Çıkabilir. İzlemeyen girmesin. Henüz yayınlanmamış bölümlerle ilgili bilginiz varsa da spoiler içine almaya özen gösterelim.
En son mdd3000 tarafından Paz 9 Ağus. - 9:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Geri: Oniki Krallık Tartışma Paneli (Dikkat Spoiler Çıkabilir)
İlk iki bölüm olayların tam anlaşılamadığı ama heyacanın olduğu bölümlerdi.Bu konuda giriş bölümleri Magic Knight Rayearth benziyor diyebiliriz.Ama ondan daha çok yaratık,büyü görme ihtimalimiz daha fazla gibi.Zaten bunu da daha sonraki bölümlerde anlıyacagız.Karekterler zamanla kişiliklerini geliştirip yada tanıtılarak üzerlerindeki soğukluk atılacak gibi.Şimdilik Sigimoto ilgimi çekiyor.12 Krallıkta yerleri yokken tabi özel güçleride burada ne yapacaklar merak konusu ama tahminen özel güçler ya kılıç ya farklı silah yada farklı yaratıklar verilebilir gibi geliyor.Neyse artık gerisi diğer bölümleri seyredince diyelim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
beş bölümüde izledim ve iyice ilginçleşmeye başladı konu, bunun yanında konusu oldukça karışık gibi bana ama sürükleyici bir seri
doğrusunu söylemek gerekirse ben ilk bölümlerde çok sıkılmıştım. karakterlere de sinir olmuştum, özellikle de asano'ya. ama yine de tarihi öğeler içerdiği için izlemeye devam etmiştim. seriye kilitlendiğim bölüm 7inci bölümdür. ondan sonrasını izlerken gece saat 4 olmuş, sabah olmak üzereyken buldum kendimi.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
8 bölüm kodladım ama daha seriyi izlemeye yeni başlıyabildim ilk bölümü izleyebildim henüz daha bana göre ilk bölümden izlemeye değer bi seriydi biz yapıyoz die demiyom yanlış anlaşılmasın şeye döndü buda 'abi kendi malımızı die sölemiyorum piyasada bundan iyisini bu fiyata bulamassın ' der gibi oldu ama cidden ilk bölümden bile sarıyor insanı ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
SEri 7 bölümde başladı bu süreye kadar çok sıkılmıştım doğrusu.Ama hala kızın arkadaşına gıcıgım.mdd3000 demiş ki:doğrusunu söylemek gerekirse ben ilk bölümlerde çok sıkılmıştım. karakterlere de sinir olmuştum, özellikle de asano'ya. ama yine de tarihi öğeler içerdiği için izlemeye devam etmiştim. seriye kilitlendiğim bölüm 7inci bölümdür. ondan sonrasını izlerken gece saat 4 olmuş, sabah olmak üzereyken buldum kendimi.
Aynen o siyah saçlı kızı öldüresiye dövmek istiyorum. Öyle bir kızın bu animede işi olamaz. Onu her gördüğümde sinirlenip saçımı başımı yoluyorum.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
romanda sugimoto yuka, bizim nakajima youko ile birlikte gelmiyor. öbür tarafta kalmaya devam ediyor. hatta asano diye biri de tamamen uydurma. youko'nun başından geçenlerin hepsi var ama hepsine tek başına dayanmak zorunda kalıyo. romandaki youko'nun işi çok daha zor anlayacağınız.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
5 bölüm izledim, yorumumu yapayım bari ben 3. bölümden itibaren kendimi kaptırdım bana göre gayet iyi gidiyor. youkonun yerinde olsam ben de paranoyak olurdum kesinlikle ne o öyle sürekli kızın beynini kemiriyor maymuna benzeyen adam. heralde kılıcın kınında olmamasının bir sonucu (bana öyle geldi) kim iyi kim kötü iyice karıştı. sugimoto, zaten baştan beri psikopata benziyordu, neymiş fazla fantastik manga, roman okumamak gerekiyormuş. asano da gereksiz eleman, bir aşk olacaksa daha karizmatik bir karakter görmek isterim doğrusu.
6. bölüme geçeyim ben
6. bölüme geçeyim ben
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:5 bölüm izledim, yorumumu yapayım bari ben 3. bölümden itibaren kendimi kaptırdım bana göre gayet iyi gidiyor. youkonun yerinde olsam ben de paranoyak olurdum kesinlikle ne o öyle sürekli kızın beynini kemiriyor maymuna benzeyen adam. heralde kılıcın kınında olmamasının bir sonucu (bana öyle geldi) kim iyi kim kötü iyice karıştı. sugimoto, zaten baştan beri psikopata benziyordu, neymiş fazla fantastik manga, roman okumamak gerekiyormuş. asano da gereksiz eleman, bir aşk olacaksa daha karizmatik bir karakter görmek isterim doğrusu.
6. bölüme geçeyim ben
şu yorumunu okuduktan sonra kendimi tutamadım ve bir kahkaha patlattım valla özzlem bizim yaptığımızın tam tersi yani
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
valla ben sağlıklı bir insanım sizleri bilemem
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
olacak o kadar. ama youko'nun psikolojisi bozulduğu gibi benim de bozulurdu. buna katılıyorum. düşünsene birden bire dünyan değişiyor güvenebilecek kimse yok etrafında. hele de o maymun yok mu... o maymunun kim olduğunu gerçekte ne olduğunu 10uncu bölümde öğreneceğiz.
ayrıca, şu anda 7inci bölüm, yani benim en sevdiğim bölümlerden birisi, yayınlandı. izleyenleri buraya yorumlarını yazmaya davet ediyorum.
ayrıca, şu anda 7inci bölüm, yani benim en sevdiğim bölümlerden birisi, yayınlandı. izleyenleri buraya yorumlarını yazmaya davet ediyorum.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Ben izledim, gayet güzel bir bölümdü.
- Spoiler:
- Kıza yiyeceğini çalmak istediği gösteri grubu yardım etti. Biraz şaşırdım doğrusu. Şimdi merak ettiğim üç şey var; Birinci gıcık olduğunuz kız o tek evden kurtulabileck mi? İkincisi sulara düşen arkadaşına ne oldu? Ve sonuncusu o fareyle tekrar karşılşacak mı?
Sugimotoya bende gıcık oldum. Benim arkadaşım olmaz diyerekten Asanoyu götürüyormuş Birde Keiki ne öyle ya sizi koruyacağım diyor. Al kılıcı sen öldür diyor. Gerçek dünyada gücü yoktur diye düşündüm sonradan
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
@bLue-Dragon
özkan sen daha ilk bölümde misin yoksa?
özkan sen daha ilk bölümde misin yoksa?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Yok 2yi bitirdim. Tahmin ettiğim gibi gidemedim ya yoksa 5e kadar indirmiştim D:
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
7. bölümde yavaş yavaş olaylar belli olmaya başladı ama ben youko'nun konuştuğu ve kılıcında dünyasıyla ilgili görüntüler gösteren kişiyi merak ettim neden öyle birşey yapıp onu yalnız bırakmaya çalıştı amacı neydi? bu sorular kafama takılmış durumda birde nehire düşen çocuk ne oldu hala ortalıkta yok birde konuşulan dili anlamıyor gariban
@lantis
heralde asano için gariban diyeni ilk kez duydum. ama aslında haklısın. adam ne yapabilir ki yaban ellerde. anca belki iyi birine denk gelir de... sevdiğim karakterlerden biri de rakushun'dur bak mesela. çok mütevazi.
heralde asano için gariban diyeni ilk kez duydum. ama aslında haklısın. adam ne yapabilir ki yaban ellerde. anca belki iyi birine denk gelir de... sevdiğim karakterlerden biri de rakushun'dur bak mesela. çok mütevazi.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
ben de bitirdim 7. bölümü. bir fareyi sevebileceğimi düşünmemiştim bu arada benim eleman da gözüktü sugimotoyu ortada bıraktı oh olsun ama kral yine onu kullanacak sanırım. maymun herif de bir süre gözükmez artık. iyice sinir olmaya başlamıştım kendisine. sonunda kılıcın kını da geri geldi, aradaki bağlantıyı merak ettim. asano olmasa da olur
bugünlük bu kadar. siz de bu kadar hızlı gitmeyin ya
bugünlük bu kadar. siz de bu kadar hızlı gitmeyin ya
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
seriyi yarı ettim yatana kadar 30 u geçerim herhalde.
Bu kadar hızlı gitme...
3-4-5 Ayrışma bölümleri oldu. Japonya ile 12 krallık arasında kalıyor ana karekterimiz.Tabi yalanlar,süpheler,maskeler çok iyi bir şekilde işlenmiş.Güvenecek elaman kıtlığı var. Kral ve bakış açısı ilginç.Neyseki 5 bölümden sonra fareyle karşılaştık.Bakalım neler görecegiz.Yeniden çalışmada emeği olan arkadaşlara teşekkür ederim.
3-4-5 Ayrışma bölümleri oldu. Japonya ile 12 krallık arasında kalıyor ana karekterimiz.Tabi yalanlar,süpheler,maskeler çok iyi bir şekilde işlenmiş.Güvenecek elaman kıtlığı var. Kral ve bakış açısı ilginç.Neyseki 5 bölümden sonra fareyle karşılaştık.Bakalım neler görecegiz.Yeniden çalışmada emeği olan arkadaşlara teşekkür ederim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ilk bölümü izledim çok heyecanlıydı shokudan geçiş sahnesi yok mu bittim ona :3 bakalım ne olacak diğer bölümlerde :3
Bu seriyi seyrederken sözlük yanımda geziyor.9 ve 10 bölümlerde bitti faremizin türünü anladık.Ana karakterimiz sonun da kral olduğuna inandı.Ama kararsızlık var.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
@savage
ilk bölümden bu kadar beğendiysen aykut gerisine bayılacaksın bence
@bedifeci
sözlük işe yaradı değil mi? bunu duyduğuma sevindim işte. o kadar emek verdik, en azından birileri kullanıyor
ilk bölümden bu kadar beğendiysen aykut gerisine bayılacaksın bence
@bedifeci
sözlük işe yaradı değil mi? bunu duyduğuma sevindim işte. o kadar emek verdik, en azından birileri kullanıyor
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
encoder olarak seriyi en son seyrettiğim için kendimden utanıyorum ama bugün bir çırpıda bütün bölümleri izledim , son zmnlarda izlediğim konu ve kurgu olarak beni doyuran nadide animelerden biriydi gerçekten güzel bi hikayesi var , en çokta youkonun bizim rakushunun insan formunu gördüğündeki haline çok güldüm , hele ondan sonraki rakushun sözleri daha iyiydi 'ee sana boşuna edepli olmanı sölemedim' dedi o sahnelerde baya bi tebessüm ettim , bakalım devam eden bölümlerde neler görücez , sanırım bi sonraki sezonda nakashima hakkında olabilir biterkenki son sözlerinden o anlaşılıyordu en azından...
hione- Encoder
Ruh Hali :
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası