Birşey indirmeyince kendini rahatsız hissetmek
+9
Desire
spartiate
ecursed
AnTiOkSiDaN
lantis
yuuki_cross
edemirci44
Susano'o
Zax
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Birşey indirmeyince kendini rahatsız hissetmek
Evet. Kotasız olduğum günden beri hissettiğim şey bu. Pc açıksa illa birşey inicek. Film olsun anime olsun oyun olsun farketmez. Önemli olan birşeyi indirmek. İndirmek bile yetiyor bazen, izlemesem veya oynamasam da sorun olmuyor. Kendimi eksik hissetmiyorum indirdiğim şeyi kullanmadığımda. Ama birşey indirmiyorsam nasıl tarif etsem bilemiyorum ama bir eksiklik böyle bir rahatsızlık hissediyorum. Şöyle düşünüyorum, " kotam yok, 46 tl ( tam emin değilim gerçi ) veriyorum ayda, e neden kullanmıyorum? Hemen birşey indirmem lazım. " Kotalı olsam böyle bir çabam olmazdı. Kota derdi olmaması beni birşeyler indirmeye zorluyor resmen.
Sahip olduğumuz şeyler bize sahip olmaya mı başlıyor yoksa? Aranızda benim gibi hissedenler var mı?
Sahip olduğumuz şeyler bize sahip olmaya mı başlıyor yoksa? Aranızda benim gibi hissedenler var mı?
Geri: Birşey indirmeyince kendini rahatsız hissetmek
bu aynı parası olan insanların kendilerini onu harcamak zorunda hissetmeleri gibi birşey. ne kadar fazla şeye sahipsen, o kadar kısıtlanıyorsun aslında. bilge de ferrarisini bu yüzden satmamış mıydı?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Doğru diyebilecegimiz bir olay.Ne yazıkki bu bulaşıcı bir hastalık.Mdd3000 dedikleri de doğru.Önlemini sadece ben alır benden ötürü.Bir gün bu durumda olan herkesin bundan kurtulması dilegiyle.
Hatalığın adı:
Reçete:
Hatalığın adı:
Reçete:
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
limitsiz nete geçeli sadece 1 hafta oldu ve anime inmesi için 1 haftada 4 gün boyunca, ben uyurken bile açık bıraktım pc yi. bilgisayara aşırı bağımlı bi hale geldim. kesinlikle ben de madem limitsiz hep bişeyler inmeli düşüncesine kapıldım.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sanırım bunu atlatmanın tek yolu da sahip olunan şeylerden vazgeçmek. Biranda aklıma Fight Club geldi. Orda bahsedilen şey de bu. Artık ne söylenmek istediğini daha iyi anlıyorum.
Ama belki şöyle de düşünülebilir. " Evet kotasızım ama bu durumun bana hakim olmasına izin vermemeliyim. Canım isterse indiririm isterse indirmem. Elimde olan imkanları onlara sahip olduğum için değil de onlar gerektiği için, gerekli gördüğüm zaman kullanmalıyım. " Hmm. Belki böyle üstesinden gelinilebilir.
Ama belki şöyle de düşünülebilir. " Evet kotasızım ama bu durumun bana hakim olmasına izin vermemeliyim. Canım isterse indiririm isterse indirmem. Elimde olan imkanları onlara sahip olduğum için değil de onlar gerektiği için, gerekli gördüğüm zaman kullanmalıyım. " Hmm. Belki böyle üstesinden gelinilebilir.
bendede aynı durum var bilgisayar açık olduğu sürece hep bir şeyler indiriyorum bir ara bilgisayar 24 saat açık kalıyordu ama bu son zamanlarda geceleri kapanıyor ama hep download var
Benim laptop yanmadan önce 10 gün, 12 gün açık bıraktırdım. Torrent'de gece gündüz seed-leech oynardık Şimdi ise elimde başka bir laptop olsa bile hiçbir şey indiremiyorum. Çok koyuyor valla. İndirdiklerimin daha yarısını bile izlemedim. 750 GB ve 1 TB kapasiteli harici hdd bitirdim, yeni aldığım 1 TB'ın ise yarısı bitti. Bindik bir alamete gidiyoruz bakalım sonumuz nasıl olacak
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
bendede ayni durum söz konusu...1 tb lik hardiski alali 1 hafta oldu yarisi doldu^^ hayirlisi bakalim halimiz ne olucak
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
evet, benim içinde geçerli... bilgisayarda torrent yada download manager açık olmadığında kendimi garip hissediyorum... bu yüzden özellikle hd filmlere sardım, 4er gb inmesi 1-1,5 günü buluyor, bu süre zarfında bende kendimi huzurlu hissediyorum:D
Ben hiçbir şeyin bağımlısı olmamışımdır o yüzden rahatım bu konuda bir de geceleri bir reset atıyorum kafaya o da iyi geliyor tavsiye ederim herkese
örnek bir film indirecem ve 3 gün sürecek rahatım yaa beklerim ben ^^
örnek bir film indirecem ve 3 gün sürecek rahatım yaa beklerim ben ^^
En son Desire tarafından Paz 9 Ağus. - 18:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kotalı olduğumdan yırtmışım bu hastalıktan ama kota olmasaydı kesinlikle ben de yüklenirdim. parasını veriyorum neden sömürmeyeyim di mi?
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hele bir de 70-80 TL veriyorsan daha bir koyuyor, insanın uykusu kaçar bi-iki torrent daha bulayım derken
şimdi NMT aldım, dl işini o yapıyor bilgisayar rahat kavuştu
şimdi NMT aldım, dl işini o yapıyor bilgisayar rahat kavuştu
Bu hastalığın sonu yok sanırım benim bilgisayar eve internet bağlattım bağlatalı ki yaklaşık 2 sene oluyor bilgisayar ortalama olarak haftada en fazla 1 saat kapalı kalıyor ayrıca 3 haftadan uzun süre hiç kapanmadan çalıştığıda olmuştur interneti zaten sömürmek için bağlatmıştım ama ipin ucunu baya bir kaçırdım
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası