Nereyi Kazandın?
+4
savage garden
hayalettt
brisingr
Mahlas_Kafkef
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Nereyi Kazandın?
Eee öss yerleştirme sonuçları açıkladnı kazanan arkadaşlardan nerelei kazandıklarını bi alalım
herkesi tebrik ediyorumm...
herkesi tebrik ediyorumm...
Geri: Nereyi Kazandın?
vay... mahlas ben de şu an böyle bi konu açmaya hazırlanıyodum...güzel yapmışsın... sağol.. bakalım kaç istanbul var
brisingr- Aktif üye
Ruh Hali :
ben değil ama kardeşim rize-sınıf öğretmenliğini kazandı hemde ilk girişe..çok mutluyum
hayalettt- Yeni Üye
Ruh Hali :
aminnnn....
hayalettt- Yeni Üye
Ruh Hali :
kardeşim yanımda değil ama burda olsa size çok teşekkür ederdi
hayalettt- Yeni Üye
Ruh Hali :
İstanbul kazanan şuan duyduğum kadarıyla 2 kişi. Bu demektir ki 2 yeni animeci XD
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Kazanan ve kazanamayan herkese tebrikler.
Kazanamayan arkadaşlar üzülmesinler, sebeplerini hepimiz bildiğimiz için yazmaya gerek görmüyorum bile İnsanı geliştiren diploma denen kağıt parçası değildir unutmayın bunu hiç, bir çok alternatif yol var önünüzde ^^
Kazanan arkadaşlar da çok emek vermek zorunda. Unutmayın sizin 389774334 rakibiniz var. Kalifiye olmazsanız, vize final zamanı öğrenci olursanız işiniz çok zor olacak.
Herkese en güzel şeyleri diler susarım xDDDDD
Kazanamayan arkadaşlar üzülmesinler, sebeplerini hepimiz bildiğimiz için yazmaya gerek görmüyorum bile İnsanı geliştiren diploma denen kağıt parçası değildir unutmayın bunu hiç, bir çok alternatif yol var önünüzde ^^
Kazanan arkadaşlar da çok emek vermek zorunda. Unutmayın sizin 389774334 rakibiniz var. Kalifiye olmazsanız, vize final zamanı öğrenci olursanız işiniz çok zor olacak.
Herkese en güzel şeyleri diler susarım xDDDDD
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
kazanan arkadaşalra üniversite hayatlarında başarılar dilerim hayalett ayrıca kardeşini de kutluyoruz...
1 sayfadaki 1 sayfası