Projeler
+2
spartiate
dissendium
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Projeler
bütün projelerinizi fansub yapsanız olmaz mı
dissendium- Mesaj Sayısı : 5
Geri: Projeler
tabiki olabilir, ancak şu anki sıkışıklığımızda eski altyazı projelerimizi fansub haline getirmemiz gerçekten zor. zaten yeni yaptıklarımızın çoğunu fansub olarakta veriyoruz...
Olabilir di, bunu engelliyen , raw sıkıntısı ve encoder azlığı , yükleme işini yüksek hızda yapacak elaman azlığı bunlar halledilebirse olabilir.Bu da şimdilik zor.
Not:Başlıkları küçük harfle açalım
Not:Başlıkları küçük harfle açalım
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Rawı bulsam eski projelerden birini yapmak niyetindeydim ama malesef yok. Fansubsuz izleyemiyor musun?
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
ya raw olursa izliyorum ama herhangi bigrub tarafından sublanmışsa yazılar birbirine karışıyo rahatsız edici oluyo o yüzde sordum
dissendium- Mesaj Sayısı : 5
Softsub indir (MKV) yada görrüsen ogm indir.Böylelikle yazılar birbirine karışmaz.Kimi mkv uzantılı anilerde mkv uzantılı olsada alt yazıyı gömebiliyorlar ama çoğunluk gömmüyor, rahatça seyredebilrsin.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
tüm projeler neden fansub haline getirilsinki, biraz araştırmayla hepsini rahatça mkv ya da raw bulursunuz. Bu gereksiz ötesi bir enerji ve zaman kaybıdır.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Şuanda çıkarılan altyazıların eğer fansub olmasını istiyorsanız o konuda yardımcı olabiliriz. Onun dışında eski yapımların hepsinin fansub olması şuan için zor gibi gözüksede AMT izin verdikten sonra yapılabilirler.
1 sayfadaki 1 sayfası