Kaa mı Niizk mi?
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Kaa mı Niizk mi?
Günlerdir bu soru aklımda.Kaa mı Niizk mi?İndireceğim çoğu seriyi bu iki grup tamamlamış,hangi gruptan indireceğime bir türlü karar veremedim.İkiside çok kaliteli gruplar,benim için sorun olmamasına rağmen Niizk yüksek dosya boyutlarıyla dikkat çekiyor.Sanki Niizk'in ripleri Kaa'ya göre daha kaliteli.Siz ne düşünüyorsunuz?
manslayer3- Mesaj Sayısı : 5
Geri: Kaa mı Niizk mi?
KAA eski ve kaliteli gruptur, Niizk ise başladığı işi bitirmiyen bir gruptur, çeviriler olarak ise KAA`yı öneriyorum. İyi çalışmalar...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kick Ass Anime çok kaliteli.
1lluminati- Mesaj Sayısı : 12
Yalnız şu an kaa'nın irc serverında bot bulunmuyor,geriye tek yol torrent kalıyor ki onun da hızı malum.Niizk de ise 24 saat bot var,son surat iniyor.
manslayer3 demiş ki:Yalnız şu an kaa'nın irc serverında bot bulunmuyor,geriye tek yol torrent kalıyor ki onun da hızı malum.Niizk de ise 24 saat bot var,son surat iniyor.
KAA'nın sunumları en iyi DVD-rip sunumlardır, bütün torrent siteleri buna BakaBT dahil KAA sunumlarını özel olarak sunarlar ve saklarlar.
En son Hitokiri tarafından Perş. 20 Ağus. - 17:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ben kaa nın kendi tracker'ından bahsediyodum.
manslayer3 demiş ki:Ben kaa nın kendi tracker'ından bahsediyodum.
KAA'nın trackerıda çalışıyor irc'side.
http://tracker.kickassanime.org/torrentpage/
tracker çalışıyo da yavaş ama bakabt de gayet iyi.irc e gelince xdcc botları yok;yoksa o da çalışıyor.Hitokiri demiş ki:manslayer3 demiş ki:Ben kaa nın kendi tracker'ından bahsediyodum.
KAA'nın trackerıda çalışıyor irc'side.
http://tracker.kickassanime.org/torrentpage/
Niizk e bulaşma eğer başka sitelerde üyeliklerin varsa KAA öneririm yok bn daha kaliteli aliim dersen çoğumuzunda bildiği gibi THORA derim
Underfined- animeso
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası