Fullmetal Alchemist
3 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Fullmetal Alchemist
acaba serinin kaliteli bir fansub u mevcutmu? kendilerine arsivime eklemek istiyorum...simdiden tesekkürlerr =)
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Fullmetal Alchemist
ecursed demiş ki:acaba serinin kaliteli bir fansub u mevcutmu? kendilerine arsivime eklemek istiyorum...simdiden tesekkürlerr =)
1 ay içinde Blu-Ray leri çıkacak beklersen arşivlersin.
fansub avi bölümlerini ben www.animanist.com dan indiriyorum. 720 ve 400 lük ebadlara sahip bölümleri var.Ben dvd palyerda izlemek için 400 lük(704x396) bölümleri indiriyorum.Sende büyük olan 720 lik bölümleri indir bence avi formatında ve fansub için.
Hitokiri'nin sitesinde de mkv bölümleri var bu arada.
Yani mkv istersen turkfansub'a , avi istersen animanist.com'a büyük formatta fulmetal alchemist'i
Yani mkv istersen turkfansub'a , avi istersen animanist.com'a büyük formatta fulmetal alchemist'i
LordCha demiş ki:fansub avi bölümlerini ben www.animanist.com dan indiriyorum. 720 ve 400 lük ebadlara sahip bölümleri var.Ben dvd palyerda izlemek için 400 lük(704x396) bölümleri indiriyorum.Sende büyük olan 720 lik bölümleri indir bence avi formatında ve fansub için.
Fullmetal Alchemist ve Full Metal Alchemist: Brotherhood farkli sezonlar degil mi acaba..ikiside aynimi animaniste Full Metal Alchemist: Brotherhood mevcut..digerini göremedim de ^^ eger farkli sezonlar ise fullmetal alchemistin fansubunu nerden bulubilirim?
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
Similar topics
» FullMetal Alchemist 2 Ova
» Fullmetal Alchemist
» Fullmetal Alchemist Brotherhood
» Fullmetal Alchemist Complete Best
» Fullmetal Alchemist
» Fullmetal Alchemist Brotherhood
» Fullmetal Alchemist Complete Best
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası