Youtube Yardım
5 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Youtube Yardım
Arkadaşlar flash playerımı güncelleştirdiğimden beri youtube gibi sitelerden video izleyemiyorum. Eski flash player sürümünü kullanıyordum sorun olmuyordu ama bu güncellemeden sonra eski sürümede geçemiyorum... Help plz
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Geri: Youtube Yardım
Eğer Biliyorsan Eski Sürümünü Versiyonunu O Zaman Yeni Versiyonunu Sil Sonra Tekrar Eski Versiyonunu Yükle.
Tam Bilemeyeceğim Ancak Virus Falan Olabilir Belki.
Tam Bilemeyeceğim Ancak Virus Falan Olabilir Belki.
ben flash player değiştirmedim ama nedense 1 aydır youtubetakı vıdeoları acamıyorum ! çok gıcık bi durum.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
208.67.222.222
208.67.220.220
Bu dnsleri girerek girmeyi deneyin bir de.
208.67.220.220
Bu dnsleri girerek girmeyi deneyin bir de.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
evet dns değiştirmeyi daha önce de denedim ama internet protokolü sürüm 6 (TCP/IPv6) dan girip dns değiştirdiğimde girilen ağ adresi geçersiz diye bi uyarı çıktı. senin verdiklerini de denedim yine aynı uyarı çıktı
Ruh Hali :
Flash player 10'u öneriyordu youtube ama ben eskisini kullanıyorum tıpkı explorer 6 yı kullandığım gibi.Google chrome'dan girmeyi ya da flash player'I kaldırıp 9 u yüklemeyi dene istersen
9 ve 10 işe yaramıyor ne yazıkki. Youtube girmede falan sorun yok sadece video göstermiyor hata yaşandı tekrar deneyin diyor videoda. Sadece youtube için değil diğer video sitelerindede aynı. Flash player sorunlu ya da artık neyse kıl oldum XD
Ruh Hali :
Bu Arada Eğer Tunnellerden Giriyorsan O Zaman Hata Verebilir Çünkü Tunnel Bu Aralar Baya Videoyu Açmıyor.
dns i yanlış yere girmişim ondan olmamış xD protokolü sürüm 4 ten gırıp gundmaster ın verdıgı dns numaralarını yazınca sorun kalmadı hepsi açılıyor artık.
teşekkürler gundmaster ...
spawn söyledıklerın bendede oluyordu siteye girebiliyordum ama video göstermiyor hata yaşandı tekrar deneyin diyordu. yani bence bi dene derim bende sorun kalmadı....
teşekkürler gundmaster ...
spawn söyledıklerın bendede oluyordu siteye girebiliyordum ama video göstermiyor hata yaşandı tekrar deneyin diyordu. yani bence bi dene derim bende sorun kalmadı....
Ruh Hali :
Aynı sorun bende de vardı. Siteye giriyor ama videolarda hata veriyordu. Daha sonra bu verdiğim dnsleri kullandıktan sonra hiç sorun yaşamadım.SPAWN-TheUndead demiş ki:9 ve 10 işe yaramıyor ne yazıkki. Youtube girmede falan sorun yok sadece video göstermiyor hata yaşandı tekrar deneyin diyor videoda. Sadece youtube için değil diğer video sitelerindede aynı. Flash player sorunlu ya da artık neyse kıl oldum XD
@yuuki_cross, rica ederim^^
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Tamam doğru benim dns otamatikteymiş meğersem XD Dns girince oldu Teşekkürler hepinize (^w^)
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası