Animemangantr ve Sorumlu (mod) Alımı
+29
CHOBiTS
Unde®kaN
gundamaster
spartiate
SheaN
kordiseps
4sprz
zhenya
Underfined
SeRKaN
özz
Sonvaynard
doumeki
Mahlas_Kafkef
Squaw
AnTiOkSiDaN
sakura hime
lafolya
S.Tensei
Katsura
Tenbatsu
savage garden
edemirci44
Çubuk Kraker xD
DicLonius
Susano'o
bLue-Dragon
Zax
RoMe
33 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Animemangantr ve Sorumlu (mod) Alımı
arkadaşlar bu konuyu fazla uzatmayın bence, abla tavsiyesi
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
uzun suredir takip ediyorum forumu. hergun son mesajlari kontrol eder ve anime yada manga disindaki konulara bile bakardim. ama son zamanlarda forum biraz bozuldu gibi (artik fansub katagorilerinin disindakilere bakmiyorum )... umarim alinacak yetkililerle bu cocukca kavgalar (affedersiniz sidik yarislari) biraz azalir..
not:basvuruda bulunmuyorum icimde olan birseyi yazmak istedim o kadar
saygilar...
not:basvuruda bulunmuyorum icimde olan birseyi yazmak istedim o kadar
saygilar...
SeRKaN- Isınan üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar Özlamin tavsiyesine uyun lütfen. Burda bir görevli alımı var. Eğer başvuru yapmıyorsanız başlığı kirletmeyiniz yada sohbet etmeyiniz. Yukarda bahsettiğiniz oy verme olayı yok adminlerin kararıyla alınacaktır görevliler.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Sevdiğim ve takdir ettiğim bi site Animemangantr....Bende bu sitenin bi moderatörü olmak isterim adminler takdir ederlerse...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
bende başvuru yapmak istiyorum... sevdiğim ve zaman geçirmekten hoşladığım bir site olduğundan dolayı...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sadece Manga bölümüyle ilgili olarak başvuruda bulunmak isterim...(yanlız bu benim ilk moderatörlük denemem olucak o nedenle sonradan siteyi hayal kırıklığına uğratmak istemem)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Beyazm-san soru sorulacak demiş.Ben o tür bir şey olduğunu bilmiyordum.O yüzden şimdi katılmak istiyorum.Anime dışı muhabbet bölümü favorimxD
Ben çoğu sitede Adminlik mod luk co-adminlik yapmıştım ama 1 yıldır boştayım Baya tecrübeliyimdir.Anime-Manga tartışma bölümüne talibim XD
Underfined- animeso
Ruh Hali :
@mahlas
sitemizin bir anime-manga forumu olduğunu hatırlatırım. muhabbet sohbet kısmı başlarda güzeldi ama şu anda bence gereksiz bir hal almaya başladı. üyelerimizi anime kısımlarından çok çok orada görmek hoş bir durum değil.
sitemizin bir anime-manga forumu olduğunu hatırlatırım. muhabbet sohbet kısmı başlarda güzeldi ama şu anda bence gereksiz bir hal almaya başladı. üyelerimizi anime kısımlarından çok çok orada görmek hoş bir durum değil.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Yalnız var ya kaç kişi başvurdu. Bu kadar insana tek tek soru sorulmaz ki. Muhtemelen sorular öm yollunla bir kere de bir arada yollanıcak biz de cevaplarını yazıp geri yollıcaz.
bu arkadaş manga bölümünde iş yapar, manga bölümüne az biraz takılan biri olarak mangalarla pek haşır neşir olduğunu fark ettim. Amacım işinize karışmak değil tabii ki, sadece dışarıdan bir görüş(zhenya'yı kişisel olarak da tanımıyorum zaten)zhenya demiş ki:Sadece Manga bölümüyle ilgili olarak başvuruda bulunmak isterim...(yanlız bu benim ilk moderatörlük denemem olucak o nedenle sonradan siteyi hayal kırıklığına uğratmak istemem)
4sprz- AnimeOu
Ankara ve Sakarya 1.Bölgeden ben de adayım...
Sitede birçok üyeyle iyi anlaşabiliyor olmamın benim için önemli bi kriter olacağını düşünüyorum.
Sitede birçok üyeyle iyi anlaşabiliyor olmamın benim için önemli bi kriter olacağını düşünüyorum.
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben de başvuruyorum. Sorular, sanırım herkese aynı sorular sorulcak?
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
bayağı bir başvuru olmuş valla... şimdiden hayırlı olsun diyelim
Günümün çoğu neredeyse sitede geçiyor eğer bir katkım olacaksa ben de başvuruda bulunmak istiyorum.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
bu kadar aday olmasına çok sevindim. sitemizin gelişimi için güzel adımlar atabilecek adayları görmek de çok güzel. başvuran herkese teşekkürler
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
aday sayısını 1 kişi daha arttıracak yeriniz var mı? Yanlız benim şu aralar biraz internet problemim var ona göre seçim yapın adminlerim
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ben askerdeyim ve görevimi yapamıyorum.Aramızda yeni yüzler görmek güzel olcak.Sizlerle daha iyi ve kaliteli bir site olacağımıza innanıyorum.anket olursa gerçi benim oyum belli ama adminlerin kriterlerini geçen üyeler için tabiki buda.
beni de aday olarak yazabilirsiniz. internete girme veya online olma konusunda herhangi bir sorunum olmaz.
Borastus- Yeni Üye
Yazın siteye giremesem de -evde değildim- ,aktif olduğum zamanlar 7/24 sitedeydim ve ben de adaylığımı koyuyorum.Kuytuda kalmış herhangi bir kültür sanat köşesinin modluğunu alıp orayı canlandırabilirim,tabii başka bölüm verseniz de kabulumdur, hatta metrobüs hattı bile döşerim...
Bende -avatarından ne kadar nefret etsemde- scoutun adaylıgını loyuyorum bu çocuk okul zamanı bile 7/24 sitede XD (okul donemi gireemeyen ben kendi adaylığımı koymuyorum T_T )
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sorular ne zaman sorulucak ? 5-6 gün oldu duyuru yapılalı ve onca kişi de başvuruda bulundu, soruları bekliyor.
Süreç devam ediyor.Buna biz karar verecegiz.Biraz daha sabır.İşler yogun.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ah, kusura bakmayın o " 1 hafta " kısmını görmemiştim. Ben okuduktan sonra ilk iletide bir değişiklik yapılmış. Muhtemelen bu hafta süreci de o zaman eklenmiş.
1 haftanın bitmesine az kalmış : )
1 haftanın bitmesine az kalmış : )
bayadır doğru dürüst bakmıyordum siteye, genelde anime bölümüne bakıp çıkıyordum, görüşmeyeli baya büyümş kereta xD hayırlı olsun, yeni moda da şimdiden selamlar, kolay gelsin
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası