Rock'N Roll Kids
3 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
Rock'N Roll Kids
selam arkadaşlar geçenlerde rock'n roll kids adıyla da anılan bir anime gördüm çıkış tarihi animenin 86 gibi olması lazım yani eski bir anime bu da ilgimi çekti müzikal biranime imiş acaba upload edilebilir mi ?
_EzMoGe_- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: Rock'N Roll Kids
Evet, 1983 yılında çıkmış ve 1984 yılında bitmiş bir seri, fakat ANİDB`de yazılana göre henüz İngilizcesi yok, ilk 4 bölümün İngilizcesi çıkmış fakat 38 bölümün malesef yok, İspanyolca, Fransızca ve Almanca dublanmış olarak var fakat bulunur mu bilinmez, bakayim...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
çok sağol arkadaşım bu bilgi dahi uğraştığının bir göstergesi çok sağol eğer var ve upload edebilirsen çok sevinirim şiddetle izlemek istiyorum da
birde
black heaven adında bir anime var o bu animeye göre daha yeni tabi aynı tadı olurmu bilmiyorum ama onunda müzikal bir anime olduğunu bilyorum onuda bu konuda istedim ama bulunabilr mi acaba?
birde
black heaven adında bir anime var o bu animeye göre daha yeni tabi aynı tadı olurmu bilmiyorum ama onunda müzikal bir anime olduğunu bilyorum onuda bu konuda istedim ama bulunabilr mi acaba?
_EzMoGe_- Yeni Üye
Ruh Hali :
Fransızca dublajlı ed2k linkleri. Ed2k kullanmadığım için linklerin çalışıp çalışmadığını ya da sahte dosya olup olmadığını bilmiyorum.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası