içinizden geçeni yazın
+49
SIRINO
Hiko_Seijuro
scoutcrawler
digigirl
nico robin
RoMe
MetatroN
sakura hime
cizgi_man
leydipolgara
mavi_61
kordiseps
halvah(J)
blackhydra
mnyk
DicLonius
hipernova
brisingr
Çubuk Kraker xD
zhaomc
juvenil
doumeki
PinkLemonade
senli
wiL-
savage garden
bluetear
DarkeLia
Desire
yuuki_cross
lafolya
Sonvaynard
Ryoko Yoichi
mortifera
kanade
özz
bonjour
ishak
Susano'o
Mahlas_Kafkef
Akuma_Blade
S.Tensei
bLue-Dragon
Unde®minE
Katsura
SheaN
spartiate
Zax
edemirci44
53 posters
23 sayfadaki 32 sayfası
23 sayfadaki 32 sayfası • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32
Geri: içinizden geçeni yazın
Aradığımı bulamamaktan neffrreettt ediyorum yaaaaaaaaaaa ühühühüüh
leydipolgara- Yeni Üye
Ruh Hali :
Conan O'brien ın anime seslendirmesini izlemek isteyenler tvlerinde e2 kanalını açsın acilen
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bittimi?Açtım yok hiçbişey
bu arada Timcanpy büyüdü benim kanatlandı
bu arada Timcanpy büyüdü benim kanatlandı
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
çok garip bir gündü yav...
ah ah, o timcanpy'nin yumurta halini biliriz:P büyüdü çoluğa çocuğa karıştıXD
ah ah, o timcanpy'nin yumurta halini biliriz:P büyüdü çoluğa çocuğa karıştıXD
Evet yaa karısıda Pikachu xD
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
o ıkısının karışımı nasıl olur,neye benzer
minik minik pokecanpy ler istiyorum
of offf eski topicler bir başka buraay ugramayalı cok olmuş
yukarda will var,dogrumu göruyorum yoksa gözlerım bana ıhanet mı edıoyr nerelerdesın öss genci
minik minik pokecanpy ler istiyorum
of offf eski topicler bir başka buraay ugramayalı cok olmuş
yukarda will var,dogrumu göruyorum yoksa gözlerım bana ıhanet mı edıoyr nerelerdesın öss genci
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
öss mi sensin
öss kimmiş ya bu zamandan
sitede muhabbetler uçmuş gitmiş bi kenardan giremiyoruz ki muhabbet o yüzden bişeyler de yazmıyoruz
öss kimmiş ya bu zamandan
sitede muhabbetler uçmuş gitmiş bi kenardan giremiyoruz ki muhabbet o yüzden bişeyler de yazmıyoruz
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
aynen çok değişmiş ortam okul başlıycak zaten kendımı sitedeki muhabbetlerden yavas yavas koparmaya calısıyorum yoksa sınfı gecemıycem anıme izlemekten
neyse ensar iyi gecelr sana, ben gıdıp ga-rei izliyim son dk larımın tadını cıkarıyım
neyse ensar iyi gecelr sana, ben gıdıp ga-rei izliyim son dk larımın tadını cıkarıyım
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar valla çok hızlı değişiyor bu topicteki gündem bende aylardır takip edemiyorum, yazıp kaçıyorumXD
Aa ezgi mesajını görmemişim cevap atmamışım :|
Neyse ayıp olmasın cevaplıyım
Sanada iyi geceler
Neyse ayıp olmasın cevaplıyım
Sanada iyi geceler
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sabah sabah moralimi bozdular,
http://www.mangaturk.com/manga/d.gray-man/01/
Bıktık bu heriflere grupça (chocobo) siteye çevirilerimizi koymanızı istemiyoruz demekten. Ya bari tamam izin vermediğimiz halde koyuyorsun arkadaşım onu geçtim diyelim. İnsanda biraz utanma, şeref ve emeğe saygı olur. Sen gidip hem izin vermediğimiz halde koyuyorsun hem de credits'i çıkartıyorsun içinden. Hadi bak bunları da geçtim. Sen daha 2 gün önce grubumun projelerinin sitende yayınlanmasına izin vermediğimden beni banlamış. Sonra da sitendeki başlığımızı kilitleyip S.Tensei ile bana bi grub ( Hiraishin ) kurup bi tarafları kalkan veletler demiş birisin. E d.grayman'ın 181 ve sonrası bölümlerinin editleri bana ait. Utanmadan arkasıdnan onca laf yaptığın adamın işini kendi sitene koyuyorsun. Ne denir senin gibilere bilmiyorum, kelime haznem yetmiyor.
Bıktık bu heriflere grupça (chocobo) siteye çevirilerimizi koymanızı istemiyoruz demekten. Ya bari tamam izin vermediğimiz halde koyuyorsun arkadaşım onu geçtim diyelim. İnsanda biraz utanma, şeref ve emeğe saygı olur. Sen gidip hem izin vermediğimiz halde koyuyorsun hem de credits'i çıkartıyorsun içinden. Hadi bak bunları da geçtim. Sen daha 2 gün önce grubumun projelerinin sitende yayınlanmasına izin vermediğimden beni banlamış. Sonra da sitendeki başlığımızı kilitleyip S.Tensei ile bana bi grub ( Hiraishin ) kurup bi tarafları kalkan veletler demiş birisin. E d.grayman'ın 181 ve sonrası bölümlerinin editleri bana ait. Utanmadan arkasıdnan onca laf yaptığın adamın işini kendi sitene koyuyorsun. Ne denir senin gibilere bilmiyorum, kelime haznem yetmiyor.
yeni site açılmışş ama ben hala burdayım sparti
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
ewet kimse online deyıl bende usta burdayim
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
Herkes yeni sitede galiba
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
Zax demiş ki:Sabah sabah moralimi bozdular,
ALLAH yapanlara akıl fikir ihsan etsin, emeğe saygı diye basbas bağırdıkça abartıyorlar. tek kelimeyle AYIP!
Çok üzüldüm savage ve zax çevirilerinizin izinsiz yayınlanmasına.adamın maili msn si falan yok mu istemiyoruz be kardeşim deseniz.?
Oha yav bu korsancılığa giriyor bu.Suç değil mi arkadaşım bu ne ya!!!! Gerçekten sinir oldum(Göz çizdim ama scanner'ı takmak istemiyorum
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
Mahlas_Kafkef demiş ki:Çok üzüldüm savage ve zax çevirilerinizin izinsiz yayınlanmasına.adamın maili msn si falan yok mu istemiyoruz be kardeşim deseniz.?
Ya site yönetimini ben tanıyorum zaten de muhatab olunacak insanlar değil. Kapanmışlar içlerine birşey bilmiyorlar bu alem hakkında. Ama ben ne yapacağımı biliyorum. Her bölüme birer not bırakıcam " bu çeviri ve edit mangaturk sitesinde yayınlanması yasaktır " tarzında birşeyler yazıcam.
O değil de hala bu sitede mi takılıyorsunuz yahu? Atlayın gelin diğerine xD
Ben 2 sitede duruyorum ^^.Biraz yeniyim buraya bişi yazma hakkım varmı :D
cizgi_man- Mesaj Sayısı : 6
Ruh Hali :
Hemde nasıl rahat ol biraz kasıntı olma
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
sonunda tğm kayıt işlerimi hallettim bugün kendi kredi rekorumu kırarak 27 kredi aldım bu gidişe okul 3.5 yılda bitecek
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:sonunda tğm kayıt işlerimi hallettim bugün kendi kredi rekorumu kırarak 27 kredi aldım bu gidişe okul 3.5 yılda bitecek
maşallah, nazar değmesin sakura:D
elinden geleni yap ben seni detekliyorum sen böyle mezun olarak görmek istiyoeumsakura hime demiş ki:sonunda tğm kayıt işlerimi hallettim bugün kendi kredi rekorumu kırarak 27 kredi aldım bu gidişe okul 3.5 yılda bitecek
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
23 sayfadaki 32 sayfası • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32
23 sayfadaki 32 sayfası