Spora dayalı en iyi anime hangisi
+50
Walrus
zhenya
sakura hime
brisingr
Squaw
kordiseps
muhtesemmatrix
Ryoko Yoichi
ozman
Shiniko
özz
Seifukusha
Brubaker
tusubasa
vecitasan
silindi
SaKuRa-SaGoLeRa
Karia_Chan
Desire
TuRK_BeY
dombilibili
Hanajima
BlueWader
RoMe
ByAkagi
Harusame
bLue-Dragon
Unde®kaN
cicos
Underfined
Rotea
Rendan
sakuragihanamichi
Sodakazam
RaJeV
Elfen Lied
Kermbey
Rena
savage garden
lantis
nico robin
Zax
BladeSinger
new_cellie
CHOBiTS
sera myu
Exile Falcon
umi
spartiate
edemirci44
54 posters
2 sayfadaki 6 sayfası
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Spora dayalı en iyi anime hangisi
captain tsubasa çok güzel ama biraz saçma yok topun tüm sahayı dolaşmasından sonra kaleye girmesi kalecinin barajsız şut çektirmesi kale direklerinden hoplamaları topa vurulduğu zaman topun tepsi şeklinde olması felan işte,slam dunkta ama doğa kurallarına aykırı bişe olduğunu sanmıyorum bunun için slam dunk diyorum
Kermbey- Aktif üye
walla en iyisi tsubasa
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
Slam Dunk! Tsubasa
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
walla en iyisi tsubasa
:)kabul etmiyorum bütün bölümlerini seyretmiş biri olarak çoçukluk kahramanım olsada Aoki Densetsu Shoot futbola dayalı en iyi animedir..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Slam Dunk! Tsubasa
slam duk harbiden çok iyi bir anime daha seyrediyorum 70 lerdeyim her bölüm gırgır kade hanamici özellikle 1 degilde 2 açılış parçası çok güzel yaaa.Yakında dinlersiniz..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ben bitirdim seriyi ama sonu...
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
bak şimdi merak ettim;anlatma haaa....Show tv de bitirememiştim ANF fansub guRUBU Bütün bölümleri bitti torrentte onları da indirisem seyredecegim.En son tv deyken iri bir adamla baketbolcuyla çarpışıp hanemicinin düştügünü hatırlıyorum
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
O bölümler son bölümlere yakın zaten.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
yav kimse ölmüyordur degil mi..Bak psiklojim bozuldu.Okadar eğlenceli bir animede olmamz degilmi...Yinede ne olup olmadıgını söyleme beni direge bağlayın agzımıda kulagımıda bağlayın..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Yok ya ölme falan. Sonu bitmiyor sadece yarım bir seri Mangakası ölmüş galiba yada ben öyle hatırlıyorum.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
movieleri var 3-4 tane
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
3 tanesini izedim galiba. Ondada bir şey yok
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
yapma yaaa desene olmadı yine hüsran bir son...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
arkadaşlar bence slam dunk ın son birkaç bölümünü izlemeyip direk mangaya geçin, son birkaç bölüm sallama çünkü...
tartışmasız slam dunk ve tartışmasız hanamichi
sakuragihanamichi- Mesaj Sayısı : 6
Konu spor olunca hemen hemen hepimizin ortak bir cevabı var: "SLAM DUNK"
Slam dunk en iyi komedi spor diyebilirim.Bir spor animesinde bu kadar güldügümü hatırlamıyorum.
Eyeshield 21 üstüne spor tarzı anime tanımam bana amerikan futbolunu sevdirmişdi hayla haftalık olarak mangasını okumakdayım. 8)
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
Rotea demiş ki:Eyeshield 21 üstüne spor tarzı anime tanımam bana amerikan futbolunu sevdirmişdi hayla haftalık olarak mangasını okumakdayım. 8)
işte bu..... hemen o zaman sorumu sorayım, 85-110 ile 120+ bölümleri nerden indirdiğini hatırlıyor musun rotea?? bende 85-110 arası bölümler çok kötü kalitede.... 120den sonrasınıda bulamadım:'(
spartiate demiş ki:Rotea demiş ki:Eyeshield 21 üstüne spor tarzı anime tanımam bana amerikan futbolunu sevdirmişdi hayla haftalık olarak mangasını okumakdayım. 8)
işte bu..... hemen o zaman sorumu sorayım, 85-110 ile 120+ bölümleri nerden indirdiğini hatırlıyor musun rotea?? bende 85-110 arası bölümler çok kötü kalitede.... 120den sonrasınıda bulamadım:'(
Ben 128 e kadar buldum yavaş yavaş inidirorum ama sadece torrent bulabilin Serkan abi
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Mibu-Kyo demiş ki:spartiate demiş ki:Rotea demiş ki:Eyeshield 21 üstüne spor tarzı anime tanımam bana amerikan futbolunu sevdirmişdi hayla haftalık olarak mangasını okumakdayım. 8)
Ben 128 e kadar buldum yavaş yavaş inidirorum ama sadece torrent bulabilin Serkan abi
uğurcum sen benim için upload edersin dimi 120-128 arası bölümleri
spartiate demiş ki:
Saizen fansub bırakdıkdan sonra doğru düzgün bir grup el atmadı durmadan fansub grupları değişdi hata animenin ortalarında geçen filler olan bir sezon bile çevirilmedi ben kim çevirmişse izleyerek sublanan son bölüme kadar izledim sublanmayan son bölümleride raw olarak izleyip seriyi bitirmişdim seriyi çok sevdiysen o kötü kalitede seriye devam et derim çünkü başka grup yok saizen fansub bırakdığı yerde ve aynı kalitede çıkaran funnuraba fansub var ama çok yavaşlar.
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
valla tsubasa ile slam dunk arasında seçim yap deseler heralde slam dunk derim.hem basketbol daha eğlenceli gelio.hem de tsubasa da zaten yetenekli olan insanların kapışması var.ama slam dunk ta kendini geliştiren birisi var.bence daha cazip.(diğerlerinide zaten izlemedim.)
cicos- Mesaj Sayısı : 5
eyeshield21 için bence hiç bi şekilde saizen ve funnuraba dışındaki grupların bölümlerine bulaşıp göz zevkinizi bozmayın.
2 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 sayfadaki 6 sayfası