Meiji FanSub (Chaos Head tamamlandı)
+53
kordiseps
lafolya
KaranlıK
riflem@n
semtaos
Hitokiri
meyday
Misafir
ecursed
AlaZi
bonjour
jinxleus
kazasker
Ryoko Yoichi
sera myu
fudy
Seifukusha
ozman
Servet
dersato
Lijitsu
cynthia
blackburn
secret_senshi
vecitasan
bluetear
muhtesemmatrix
sakura hime
LordCha
Underfined
bLue-Dragon
Rotea
Yaser
Kermbey
zagato
lantis
nico robin
mnyk
Unde®kaN
SurfSound
RaJeV
RoMe
Exile Falcon
sempai
DaBEL
new_cellie
SPAWN-TheUndead
axed_mind
aoshi
CHOBiTS
mavilynx
spartiate
edemirci44
57 posters
16 sayfadaki 20 sayfası
16 sayfadaki 20 sayfası • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Geri: Meiji FanSub (Chaos Head tamamlandı)
Teknik hatalar genelde uzun satırlara ve gözükme sürelerine verilir. Neyse ben duymak istediğimi duydum. Teşekkür ederim.
AlaZi- Mesaj Sayısı : 8
Hazır zamanlama kullanmıyoruz - bir serimiz hariç.Elle yapıyoruz.Eğer kelime uzunsa biraz daha süresini okunması için uzatıyoruz.Hem emeğimiz fazla oluyor hemde izleyenler daha rahat izleyebiliyor.Zaten rahatsız edicek şekilde yapmayızda bunu yani.Lakin bu niye yanlış olsun?Dediğim gibi görüşler farkı olunca işin içinden çıkılmamakta.Şu anda misal air gear turuncu renkte nedenide ekstrem durumu.Şahsen o ne bilmiyorum ama olsun
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:Bende çok merak ettiğim birşey soruyım:)Rosario + Vampire CAPU 2'nin yeni bölüm çevirileri nasıl gidiyor?Bir daha ki bölümü ne zamana bekleyebiliriz acaba ve yaptığınız için çok teşekkürler
bende merak ediyorumm
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
SPAWN-TheUndead demiş ki:Hazır zamanlama kullanmıyoruz - bir serimiz hariç.Elle yapıyoruz.Eğer kelime uzunsa biraz daha süresini okunması için uzatıyoruz.Hem emeğimiz fazla oluyor hemde izleyenler daha rahat izleyebiliyor.Zaten rahatsız edicek şekilde yapmayızda bunu yani.Lakin bu niye yanlış olsun?Dediğim gibi görüşler farkı olunca işin içinden çıkılmamakta.Şu anda misal air gear turuncu renkte nedenide ekstrem durumu.Şahsen o ne bilmiyorum ama olsun
Ekstrem durumda, oh,hımm,ah,uh, tarzı sağırlar için kullanılan kelimelerde denir. Bilgilerinize.
AlaZi- Mesaj Sayısı : 8
Açık öğretim sınavım kapıda artık.Bu aralar biraz yavaşlatmak zorundayım üstlendiğim projeleri.Capu2 da bunlardan biri olduğu için yavaşlatacağım.Bu yeni bölümü 2-3 gün içinda tamamlamış olurum ama.
Ruh Hali :
SPAWN-TheUndead demiş ki:Açık öğretim sınavım kapıda artık.Bu aralar biraz yavaşlatmak zorundayım üstlendiğim projeleri.Capu2 da bunlardan biri olduğu için yavaşlatacağım.Bu yeni bölümü 2-3 gün içinda tamamlamış olurum ama.
Geç ola güç olmaya. Heh! Birde sanırım Rosario + Vampire CAPU 2'nun sansürsüz verisyonu yavaş yavaş çıkmış sanırım. Bir gurubun ilk bölümünü indirdim ne ayıcık ne de yarasacık görebildim. İlk 5 bölümün sansürsüz bulunması gerek. İç çamaşırı sevdalılarına duyrulur. (Sapığım evet!)
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
kisiliksiz demiş ki:SPAWN-TheUndead demiş ki:Açık öğretim sınavım kapıda artık.Bu aralar biraz yavaşlatmak zorundayım üstlendiğim projeleri.Capu2 da bunlardan biri olduğu için yavaşlatacağım.Bu yeni bölümü 2-3 gün içinda tamamlamış olurum ama.
Geç ola güç olmaya. Heh! Birde sanırım Rosario + Vampire CAPU 2'nun sansürsüz verisyonu yavaş yavaş çıkmış sanırım. Bir gurubun ilk bölümünü indirdim ne ayıcık ne de yarasacık görebildim. İlk 5 bölümün sansürsüz bulunması gerek. İç çamaşırı sevdalılarına duyrulur. (Sapığım evet!)
işte kendini bilen bir türk genci ^^
(bense halaa bulundugu konumun farkında olmayan bir türk genci )
umarım sansürsüz bölümlerle en kısa sürede çeviri devam eder.
(yavhu içeriğinde echhi olan bi animenin sansürlenmesi ne kadar saçma.madem sansürlicen yapma. ne o öle yarasa örümcek börtü böcek)
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
O bölümler bana lazım Hemen getirin hemen
Bu arada;
Gelecek Projeler Listemizde bir güncellememiz var...deyip Tetsuwan Birdy Decode serisini üstlendiğimizi bildirmiştik dün.Bu ğünde vazgeçtiğimizi bildiriyoruz
Vazgeçme nedenimizde dost bir FS grubunun üstlenecek olmasıdır.İsim vermiyorum, zati vakti geldiğinde onlar söyleyecektir
Bu serinin yerini dolduracak yeni serimizi birkaç gün içinde açıklayacağız.
Bu arada;
Gelecek Projeler Listemizde bir güncellememiz var...deyip Tetsuwan Birdy Decode serisini üstlendiğimizi bildirmiştik dün.Bu ğünde vazgeçtiğimizi bildiriyoruz
Vazgeçme nedenimizde dost bir FS grubunun üstlenecek olmasıdır.İsim vermiyorum, zati vakti geldiğinde onlar söyleyecektir
Bu serinin yerini dolduracak yeni serimizi birkaç gün içinde açıklayacağız.
Ruh Hali :
Yeni serimiz bu değil lakin yapacağımız başka bir anime filmidir bu
En sevdiğim film Storm Riders şimdi de Anime oldu.İlk 1998 yılında gösterime giren yapım'ın büyük beyeni toplaması ve birçok fanı olduğu halde devamın çekilmemesi büyük bir soru işareti idi.2009 da filmin 2. serisi vizyona girecek.Bu 2. film vizyona girmeden öncede önden bir anime sunuyorlar bize.
Bulut ve Fısıldayan Rüzgar(Yani ben ) tekrar aramızdalar... Bulut (Aaron Kwok) ve Rüzgar (Ekin Cheng)
Lakin bu arada animeninde başka bir özelliği var.Bu bir japon animesi değil bir çin animesi.Dolayısı ile çince... Seslendirmelerde film kadrosundan nicolas tse'nin oldu biliniyor.Lakin ana karakter bulut ve rüzgar'ı ne yazıkki filmdeki oyuncular seslendirmemiş.
Storm Riders - Clash of the Evils
Yönetmen: Dante Lam
Dağıtım: Asia Animation Ltd.
Çıkış tarihi: 2008
ülke:Çin
dil: Çin/Mandarin
Ma Wing Shing tarafından yazılan ünlü Fung Wan serisi, yönetmen Dante Lam tarafından Storm Rider Clash of the Evils adında animasyon haline getirilmiştir.
Konusu:
bu film, iki efsanevi ve maceraperest karakter olan Rüzgar ve Bulutun hiikayesini konu almaktadır. Kılıç tapınağı Villa, isyan çıkardıkları komplosu ileri sürülerek insanlarının kanlı bir şekilde katledildiğine tanıklık etmiştir. Villa'nın genç ustası Ao Jue, bu kanlı infazdan sağ kurtulan tek kişidir. Ailesinin nesiller boyu yaptığı 'Jue' kılıcını tamamlamak için Ao Jue, Tin Ha Wui'ya saldırmaya ve klıcın gücünü açığa çıkaracak Flame Kylin'in kanını bulmak için Rüzgar ve Bulut'a savaş açmaya yemin eder. Flame Kylin'in kanını içeren Rüzgar'ın kanı, onu Ao Jue'nin kılıcı tamamlama planlarında asıl hedef haline getirir.
Buarada bu özel yapılmış bir anime.Animedeki effectler kalemden çıkma değilde filmlerde kullanılan effect programlarından çıkma imiş.Ona göre...
Ve birkaç resim...
En sevdiğim film Storm Riders şimdi de Anime oldu.İlk 1998 yılında gösterime giren yapım'ın büyük beyeni toplaması ve birçok fanı olduğu halde devamın çekilmemesi büyük bir soru işareti idi.2009 da filmin 2. serisi vizyona girecek.Bu 2. film vizyona girmeden öncede önden bir anime sunuyorlar bize.
Bulut ve Fısıldayan Rüzgar(Yani ben ) tekrar aramızdalar... Bulut (Aaron Kwok) ve Rüzgar (Ekin Cheng)
Lakin bu arada animeninde başka bir özelliği var.Bu bir japon animesi değil bir çin animesi.Dolayısı ile çince... Seslendirmelerde film kadrosundan nicolas tse'nin oldu biliniyor.Lakin ana karakter bulut ve rüzgar'ı ne yazıkki filmdeki oyuncular seslendirmemiş.
Storm Riders - Clash of the Evils
Yönetmen: Dante Lam
Dağıtım: Asia Animation Ltd.
Çıkış tarihi: 2008
ülke:Çin
dil: Çin/Mandarin
Ma Wing Shing tarafından yazılan ünlü Fung Wan serisi, yönetmen Dante Lam tarafından Storm Rider Clash of the Evils adında animasyon haline getirilmiştir.
Konusu:
bu film, iki efsanevi ve maceraperest karakter olan Rüzgar ve Bulutun hiikayesini konu almaktadır. Kılıç tapınağı Villa, isyan çıkardıkları komplosu ileri sürülerek insanlarının kanlı bir şekilde katledildiğine tanıklık etmiştir. Villa'nın genç ustası Ao Jue, bu kanlı infazdan sağ kurtulan tek kişidir. Ailesinin nesiller boyu yaptığı 'Jue' kılıcını tamamlamak için Ao Jue, Tin Ha Wui'ya saldırmaya ve klıcın gücünü açığa çıkaracak Flame Kylin'in kanını bulmak için Rüzgar ve Bulut'a savaş açmaya yemin eder. Flame Kylin'in kanını içeren Rüzgar'ın kanı, onu Ao Jue'nin kılıcı tamamlama planlarında asıl hedef haline getirir.
Buarada bu özel yapılmış bir anime.Animedeki effectler kalemden çıkma değilde filmlerde kullanılan effect programlarından çıkma imiş.Ona göre...
Ve birkaç resim...
Ruh Hali :
yeni anime filmi projenizde başarılar dilerim güzel bir filme benziyor
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tenjou Tenge bölüm 22,23 çıktı
http://meijifansub.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=32
İyi seyirler,teşekkürler.
http://meijifansub.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=32
İyi seyirler,teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Asya film projelerimizden olan Long xie shi san ying /The Avenging Eagle filminin altyazısı tamamlanmıştır.İster forumumuzdan isterse çeşitli altyazı sitelerinden temin edebilirsiniz.İyi Seyirler
Ruh Hali :
Chaos;Head 6. bölüm çıkmıştır bayinizden istemeyi unutmayın
Ruh Hali :
Bir güncelleme daha, air gear'ın 1 özel bölümü vardı.Onunda altyazısı bitmiş ve yüklenmiştir arkadaşlar.Bölüm 21.5 olarak geçiyor.Ayrıca bu bölümü Mkv versiyonunuda sunacağız yakında
Ruh Hali :
Çalışmalar için teşekkürler meiji
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Storm Rider anime filmi projemiz tamalanmıştır arkadaşlar.Ayrıca Air gear özel bölüm mkv ve ayrı altyazı olarakda sunulmuştur
İyi Seyirler
İyi Seyirler
Ruh Hali :
rosario + vampire 2 den bi haber varmi ?^^
ecursed- Aktif üye
Ruh Hali :
Teşekkürler...
"Storm Rider" umarım görüntülerdeki kadar güzeldir.
Kolay gelsin...
"Storm Rider" umarım görüntülerdeki kadar güzeldir.
Kolay gelsin...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Capu2'nun sansürsüz versiyonunu çıkarmaya çalışıyorum küçük bir prüz var onu aştıgımda başlayacak.
Ruh Hali :
Yeni bir prjeyi daha listemize aldık.Yeni projemiz Queen Blade serisidir arkadaşlar.Bu seriyi akod üstlenecek sanırsam mkv olarak sunacak...
Şimdiden iyi seyirler
Şimdiden iyi seyirler
Ruh Hali :
Capu2 1. Bölüm Sansürsüz Çıktı!
İyi seyirler ,tşekkürler.
İyi seyirler ,tşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Gelecek Projeler
1-Basilisk
2-Night Walker
Kategori: Tv serisi
Tür: Vampir ,aksiyon,doğa üstü güçler.
Bölüm sayısı: 12
3- Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Kategori: Oav
Tür: Echi,komedi,Fantastik
Bölüm sayısı: 4
4-Queen's Blade
Tür: Echi,dövüş,Fantastik,aksiyon
1-Basilisk
Akod86 demiş ki:Basilisk i hiç bukadar net ve türkçe izlememiştiniz.....Proje çift ses ve çift altyazı olacaktır...
Format: .mkv
Codec: .avi + .mp3
Subtitle: Engilish + Türkçe
Audio: Japan + Türkçe
Media lenght: 23:57
Türkçe
sesleri Mooshi grubunun raw larına uygun hale düzenliyorum...Eng
altyazı Mooshi grubuna tr altyazı ise trsf grubunda n alınmıştır...İlk
kez bir türk grubu Dual audio çıkaracağı(mız) için çok sevinçliyim(yiz)
ayrıca...
2-Night Walker
Tür: Vampir ,aksiyon,doğa üstü güçler.
Bölüm sayısı: 12
3- Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Kategori: Oav
Tür: Echi,komedi,Fantastik
4-Queen's Blade
Tür: Echi,dövüş,Fantastik,aksiyon
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Bizimde 3-4 dual sunumlarımızda vardı fakat hepsinden vazgeçtik Boş yere fazladan yer kaplıyor diye bütün dualleri iptal edip sadece Japonca ses olarak bıraktık, ama altyazıları 3-4 dilde birden hazırlıyoruz
Çevirilerinizde kolaylıklar dilerim, Basilisk'i özellikle bekleyeceğim.
Çevirilerinizde kolaylıklar dilerim, Basilisk'i özellikle bekleyeceğim.
16 sayfadaki 20 sayfası • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
16 sayfadaki 20 sayfası