FullMetal Panic
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
FullMetal Panic
Uzun zamandır seğretmek istediğim bir anime ama altyazısını bulamadığım için izleyemedim.Cinnet fansub bölümünde Fumoffu'nun altyazılarını görünce acaba 1. ve 2.sezonunda altyazıları varmıdır diye bir soruyim dedim Bilen varmı
Geri: FullMetal Panic
bir 11 bölümlük sezonu var
bir 13 bölümlük sezonu var
birde 24 bölümlük sezonu var
1 bölümlük ova da var
cinnet fansub ise Aniankadan bir arkadaşın kurduğu bir site 12 bölümün alt yazısı hazır halde indirilmeyi bekliyor
bir 13 bölümlük sezonu var
birde 24 bölümlük sezonu var
1 bölümlük ova da var
cinnet fansub ise Aniankadan bir arkadaşın kurduğu bir site 12 bölümün alt yazısı hazır halde indirilmeyi bekliyor
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ben altyazıyı sormuştum aslında.çevrildiyse bilen varmı diye.FullMetal Panic,FullMetal Panic?Fumoffu! ve ve FullMetal Panic Second Raid olarak geçiyor.Ben sadece Fumoffu'nun altyazılarını gördüm.Birde ilk sezonun 4 bölümü çevrilmişti sanırım.Sorduğum şey ilk sezonun ve 2.sezonun altyazıları varmı?
şöyle bir google da aradım ama göremedim.. dediğin gibi bir 2 bölüm var çevrilmiş ortada o kadar.. varsa da ben bulamadım..
cinnet girerek ordan ilk 12 bölümün sadece alt yazısını indirebilirsin
onun dışında türkçe alt yazısı yapılmıyor
onun dışında türkçe alt yazısı yapılmıyor
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ova hariç tüm bölümleri bir harika.Çünkü ova da Kaneme Chidori yok.
Hayrına biri Türkçesine başlasa elinden öpecem.İlk Dört bölümden sonrasını bulamdım.Fumofu var oda konusu olmadıgı için hitap kabiliyeti düşük.Ama gülmek için birebir.
Hayrına biri Türkçesine başlasa elinden öpecem.İlk Dört bölümden sonrasını bulamdım.Fumofu var oda konusu olmadıgı için hitap kabiliyeti düşük.Ama gülmek için birebir.
Fumoffunun normal serisinden daha iyi olduğunu söyleyenler var.Serinin bir bölümünü bile izlemediğim için hiçbir fikrim yok hangisi iyi hangisi kötü.Ama başlamayı çok istiyorum.O yüzden zaten FMP! diye dileniyodum altyazı önerileri başlığında
İyi bundan sonra senin dilendigin kapıya bir mendilde ben acayımda beraber dilenelim.
1 sayfadaki 1 sayfası