GUNDAM???
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
GUNDAM???
Beyler uzun zamandır mecha izlemeye hasret kalmış biri olarak Gundam'a başlamak istedim.Ama geçmişine şöyle bir göz atınca biraz ürktüm 1979'dan bu seneye kadar devam etmiş bir anime.Bu animenin her sezonu farklı bir hikayemi anlatıyor.Yoksa aynı karakterler aynı senaryo devammı ediyor.Ne yapmam gerekiyor Bu animeyi izlemek için nerden başlamalıyım gibi sorularla kafam doldu taştı.Bir yardım ederseniz çok makbule geçer
Geri: GUNDAM???
Bence Mobile Suit Gundam 00 başla ;türkçe alt yazısıda yapılıyor
İngilizcen varsa başkalarını da öneriyim
MACROSS Frontier gayri bir bölüm yayınlandı tükçe alt yazısı da var ama bir iki ay içinde yeni bölümleri yayınlanacak yayınlanır sa kimse de çevirmez se işimde azalırsa çevirmeyi düşünebilirim
,
İngilizcen varsa başkalarını da öneriyim
MACROSS Frontier gayri bir bölüm yayınlandı tükçe alt yazısı da var ama bir iki ay içinde yeni bölümleri yayınlanacak yayınlanır sa kimse de çevirmez se işimde azalırsa çevirmeyi düşünebilirim
,
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
2007 yapımı sanırm Gundam 00 diğer serilerle bir bağlantısı yoksa bu kim şu kim dedirtmiyorsa ona başlıyabilirim
Evet yeni yapımlardan biri divxplanet sitesinden alt yazılarına ulaşabilirsin
[Conclave-Mendoi] grubundan indir bu grupla Türkçe alt yazılar uyumlu ,170 mb mkv versiyonu indirmen uygun daha kalitelisi 350 mb mkv karar senin
Evet bağlantı yok
[Conclave-Mendoi] grubundan indir bu grupla Türkçe alt yazılar uyumlu ,170 mb mkv versiyonu indirmen uygun daha kalitelisi 350 mb mkv karar senin
Evet bağlantı yok
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
her zaman en kaliteliyi indirmeyi seçerim altyazısıda varsa süper.ingilizce izlerim diye düşünmüştüm iyi oldu bu.sonunda mecha izliycem yaw sonunda yaw! ne kadar izlemek istediğimi anlatamam.
divxplanettaki grup haftalık yayınlayacağını söylemiş ama şubattan beri altyazı yayınlamamış görünüyor.En son 11'i yapmışlar.Geri kalan bölümleri çevirdilerde divxplanettamı yok.eğer öyleyse biri bana link göndersin lütfeeeeennnn
divxplanette 11 bölüm var ama kanımca devamı gelir.Çeviriyi yapan arkadaşlar kanımca biraz dinleniyorlar zamanı gelince devamı gelecektir..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Bende o çeviri ile başladım haliyle kaldıkları yerde kaldım önceden iki kişi yapıyorlardı şimdi tek başına yapdığı için çeviri çok geç çıkıyor.Exile Falcon demiş ki:her zaman en kaliteliyi indirmeyi seçerim altyazısıda varsa süper.ingilizce izlerim diye düşünmüştüm iyi oldu bu.sonunda mecha izliycem yaw sonunda yaw! ne kadar izlemek istediğimi anlatamam.
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
http://gundam.powerrpg.net/index.htm
adresinde Gundam ile ilgili sorularınıza yardımcı olabilirim.
Tamamlanan çeviriler için: http://gundam.powerrpg.net/bit-torrent-ve-fansub-f7/mobile-suit-gundam-altyazy-ceviri-projesi-t27.htm
adresinde Gundam ile ilgili sorularınıza yardımcı olabilirim.
Tamamlanan çeviriler için: http://gundam.powerrpg.net/bit-torrent-ve-fansub-f7/mobile-suit-gundam-altyazy-ceviri-projesi-t27.htm
Akuma_Blade- Moderator
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası