Ginban Kaleidoscope
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Ginban Kaleidoscope
bölüm sayısı: 12
Sakurano Tazusa 16 yaşında bir buz patenicisidir. Kanada'daki bir kadınlar buz pateni yarışmasında hareketlerinin birinde dengesini kaybeder ve kafasını kötü bir şekilde buza çarpar.Bu talihsizlik yüzünden yarışı kaybeder. Aynı sırada Kanadalı olan havacı Pete Pumps da havada uçağıyla gösteri yaparken kaza yapar ve yere çakılır.Kazada Pete hayatını kaybeder.
Tazusa kendine geldiği zaman garip sesler duymaya başlar.Bu sesler kızın içine yerşeleşmiş ölen Pete'nin ruhundan gelmektedir.İlk başlarda Pete Tazusa'nın sinirleri bozmaktadır ama zamanla Pete'ye alışır ve birlikte buz pateni olimpiyatlarına hazırlanırlar.Pete'nin yardımıyla özel yöntemler geliştirirler.Ayrıca Tazusa Pete'nin domateslerden nefret ettiğini farkettiğinde bunu kendi işene yarayacak şekilde kullanmaya başlar
tanıtım bana ait
umi- Yeni Üye
Geri: Ginban Kaleidoscope
Teşekkürler imkanım olsa da seyretsem diyeceğim bir animeye benziyor.Her zaman spora dayalı animeleri sevmişimdir.Tanıtım için teşekkürler
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
tanıtım için teşekkürler umi.. spor konulu animelerle pek aram olmasada bu 12 bölümlük seriyi yakınalrda izleyebilirim..
izlediğim güzel animelerden birisi..13 bölüm olması biraz üzücüydü ama ...güzel bi anime...
wizardsky- Çevirmen
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası