nyoronfansubs
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
nyoronfansubs
nyoronfansubs Gundam 00 ve birkaç anime çevirisi yapan bi grup...
Ben gundam'ı bu grubun torrent bölümünden indiriyorum çünkü diğer torrent sitelerinde bu grubun çeviriler pek yok ve diğer grupların kullandıkları bölümlerin kalitesi pek iyi değil ama bu grubun bölümlerinin kalitesi çok iyi 1280*720 Hd.
Sizde benim gibi kaliteye önem veriyorsanız burdan indirebilirsiniz 25. bölüm çıktı gundam 00 da:P
Torrent bölümü:=http://a.scarywater.net/nyoron/
Grubun sitesi=http://www.nyoronfansubs.org/
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Geri: nyoronfansubs
sağol mavilynx link için.. ama kotalı kullanıcı olduğum için üzülerek kaliteden ödün vermek durumundayım (yada cepten ödün vericem )
Galiba izmir'de oturuyorsun Ankara'da olasaydın ben bendeki bölümleri verirdim...
Aman kotayı aşma malum telekom bu acayip gelir fatura bikere arkadaşıma olduda ordan biliyorum.
Teşekkürler...
Aman kotayı aşma malum telekom bu acayip gelir fatura bikere arkadaşıma olduda ordan biliyorum.
Teşekkürler...
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
valla korkuyoum aslında ya bu ay 1.5 gb aştım... hayırlısı bakalım faturayı görünce kalp krizigeçirmem umarım
spartiate demiş ki:valla korkuyoum aslında ya bu ay 1.5 gb aştım... hayırlısı bakalım faturayı görünce kalp krizigeçirmem umarım
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
dogru söylüyorsun ama Türkçe alt yazı bu gruba göre yapılmıyor.Mendoi grubununda 300 mb aşan versionları var...Karar sizin bilgisayarınızın yeni olması veya işemcisinin iyi olması lazımki tam performansla seyredebilesiniz
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Nyoron yanılmıyorsam bazı projelerini tek kişilik aktivite olarak yapıyor. Nyoron'un Gundam 00 çevirisi Shinsen'den sonraki en kötü çeviriymiş sonradan farkına varabildim zaten 10. bölümden sonra çevirileri tamamen Conclave grubunun çevirisine göre yapıp eskileri de ona göre senkronlamam gerekti. Serinin çevirmeni olarak gözüme çarptı ki Nyoron ve Shinsen'i yaptığı "gerçek" fansubberlik değil sadece speedsubbing.
Evangelion 1.0'u Nyoron olarak çektim çünkü filmin gerçek DVD sürümü şu ana kadar sadece Nyoron'dan çıktı ama onun haricinde Nyoron tercih edilmemesi gereken bir grup bana göre.
Evangelion 1.0'u Nyoron olarak çektim çünkü filmin gerçek DVD sürümü şu ana kadar sadece Nyoron'dan çıktı ama onun haricinde Nyoron tercih edilmemesi gereken bir grup bana göre.
Akuma_Blade- Moderator
Akumaya katılıyorum.conclavede baya yavaş çeviriyor ve yayınlıyor.Tek sorun o
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Bu hafta Mobile Suit Gundam (1979daki ilk seriyi) sunmaya başladılar üstelik bu seriyi soft sub altyazıyla sunan ilk grup olma ünvanını aldılar. Bu sayede kaybettikleri tüm puanları yeniden yazdım adamlara. Üstelik Gundam mangalarını scanleyen 2 gruptan biriler şu an (diğeri Zeonic Corps)
Akuma_Blade- Moderator
Nyoron fansub ı tercih etmiyorum bende ama madem 0079 u çeviriolar bende ing dublajlı olarak vardı onlardan çekmek lazım
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Şunu da söyleyelim: 1970lerdeki seriler dolaylı ifadelere pek başvurulmadığından o kadar çeviri ustalığı gerektirmiyor. Yani nyoron yapmış diye gözünüz korkmasın. Ayrıca Japonca dublajlı sunumun henüz yapılmadığı günlerde ismini vermek istemediğim Malezyalı bir gruptan edindiğim diyalog scriptlerinin %100 tuttuğunu gördüm ki bu da endişelenmemizin önüne geçiyor.
Akuma_Blade- Moderator
1 sayfadaki 1 sayfası