Metal Gear Efsanesi
+4
zhenya
Exile Falcon
robotech
DFalcon
8 posters
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Metal Gear Efsanesi
her ne kadar oynamasamda bu oyun bir basyapit diyebilirim. silikonda mantigin ilk isledigi oyun. oyun sektoruyle alakasi olmayanlarin bile fanatiklesebilecegi birsey ki karakterin karizmasi (:
robotech- Mesaj Sayısı : 18
Hala 2.oyununu oynamadım. Bulamadığımdan değil üşeniyorum Oyunun harika olduğuna eminim de hem uzun hem de yorucu olacak
mgs 4 haricindekileri oynadım en iyisi ilk oyundu diyebilirim ....her ne kadar 2 ve 3 grafik olarak etkiliyci olsada heyecan bakımından ilk oyunun gölgesinde kaldılar...yada bu ilk oynadığım ps oyunlarından biri olduğu için mi bilemiyorum heralde final fantasy lerin devamında bu oyun gelir bende ...sonrada tekken serisi falan...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
mgs'nin ilkini oynadım bende sadece. adam yalnız her fırsatta ortamdaki her hatuna asılıyodu bi saniye, bi çinli vardı galiba elektronikçi falan, bi rus vardı silah uzmanı, bi de albayın yanında biri vardı doktor muydu neydi. telsiz üzerinden bile asılıyodu amcam
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Merly,Dr. Naomi,telsizdeki Mei Ling ,Natasha vardı bitane nükleer silah uzmanı yahu ne diyebilirim karakter seslendirmeleri okadar güzeldiki oyunun sürekli Mei Ling i arayıp dururdum zaten ... ama asıl favorim sniper wolf tü ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
İlk oynadıgım oyunlardan biridir.Çok oyun meraklısı olmasam da iyi oyundur diye bilirim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
@zhenya
sniper wolf'un hikayesine sinir olmuştum gerçi...
sniper wolf'un hikayesine sinir olmuştum gerçi...
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
ben hatunun tavırlarına hastaydım yaw ... ve sesine ha bu arada o bankai ye yeticek kadar spritual ennerjin varmı senin yahu ...çok enerji lazım öyle bankai ye... sen iyisimi boşver onun kolayından naruto gibi kage bushin falan öğren
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Eskilere bakarsak 1-2-3`ü oynamıştım fakat o zamanda İngilizcemiz yoktu. 4. oyunuda oynadım, ilk defa kusursuz bir oyun ile karşılaştım, gerçekten Kojima bu işi biliyor "Hideo Kojima"dan daha iyi düşüne bilen bir oyun yapımcısı henüz bu dünyaya gelmedi diye bilirim. İyi oyunlar dilerim.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hayatımda gördüğüm en iyi oyun öyküsü MGS3 teydi. Genel olarak oyunun ilk saatleri sıkıcıydı, aksiyonu bi MGS oyununa göre çok fazlaydı, ama oyunun sonunda o kadar çok sürpriz çıktı ki her 10dakikada bir yeni bir şeye şaşırır oldum, spoil etmek istemiyorum hiçbir şekilde, oynayın bu oyunu derim.
Ama benim için ilk oyunun yerini hiçbi MGS tutamaz, psx i aldığım ilk gün yanında hediye etmislerdi metal gear solid'i. 2 kelime ingilizce bilmeyen ben, oyunda ilerleyebilmek için günlerce çırpınmıştım. en sonunda sıkılıp yarım bırakmıstım. birkaç sene sonra tekrar oyunu alıp bu defa öyküyü de anlayarak ilerlemeye karar verdim ve MGS oyunlarının öyküsü olmadan bir hiç oldugunu anladım. karakterler, replikler, senaryo hepsi kusursuzdu. birkaç mantık hatası dısında.
Şu sıralarda oyunu öykü sırasına göre oynuyorum, yakından ilgilenenler bilirler, MGS de öyküler devamlıdır, her oyunda farklı bir öykü anlatılmaz. ve öykünün başı da ps2 deki mgs3 ten sonra, taa MSX konsolundaki ilk oyunda başlıyor (evet sistem NES'ten bile daha eski) şimdi onu oynuyorum, ps2 oyunlarından sonra birden bu kadar yıl geri gitmek çok koydu. sıkıcı ama daha sonraki oyunlar için katlanılır^^
Son olarak ta metal gear solid'den bir replikle bitireym
Solid Snake: Metal Gear is in an underground maintenance base to the north.
Meryl Silverburgh: Take me too. I know this place better than you do.
Solid Snake: You'll just slow me down. You don't have enough battle experience.
Meryl Silverburgh: I won't slow you down. I promise...
Solid Snake: And what if you do?
Meryl Silverburgh: Then you can shoot me.
Solid Snake: I don't like to waste bullets.
Ama benim için ilk oyunun yerini hiçbi MGS tutamaz, psx i aldığım ilk gün yanında hediye etmislerdi metal gear solid'i. 2 kelime ingilizce bilmeyen ben, oyunda ilerleyebilmek için günlerce çırpınmıştım. en sonunda sıkılıp yarım bırakmıstım. birkaç sene sonra tekrar oyunu alıp bu defa öyküyü de anlayarak ilerlemeye karar verdim ve MGS oyunlarının öyküsü olmadan bir hiç oldugunu anladım. karakterler, replikler, senaryo hepsi kusursuzdu. birkaç mantık hatası dısında.
Şu sıralarda oyunu öykü sırasına göre oynuyorum, yakından ilgilenenler bilirler, MGS de öyküler devamlıdır, her oyunda farklı bir öykü anlatılmaz. ve öykünün başı da ps2 deki mgs3 ten sonra, taa MSX konsolundaki ilk oyunda başlıyor (evet sistem NES'ten bile daha eski) şimdi onu oynuyorum, ps2 oyunlarından sonra birden bu kadar yıl geri gitmek çok koydu. sıkıcı ama daha sonraki oyunlar için katlanılır^^
Son olarak ta metal gear solid'den bir replikle bitireym
Solid Snake: Metal Gear is in an underground maintenance base to the north.
Meryl Silverburgh: Take me too. I know this place better than you do.
Solid Snake: You'll just slow me down. You don't have enough battle experience.
Meryl Silverburgh: I won't slow you down. I promise...
Solid Snake: And what if you do?
Meryl Silverburgh: Then you can shoot me.
Solid Snake: I don't like to waste bullets.
i like you ... i have no name sanırım tüm konuşmaları tekrar tekrar dinlemişimdir ... brifing leri özellikle...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası