Silent Hill
+9
scoutcrawler
Exile Falcon
4sprz
Desire
gundamaster
(^sakura^)
Zax
spartiate
DFalcon
13 posters
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Silent Hill
Oyunu fılmınden 1762371 kat daha korkunctu fılm komedı gıbı olmus..
Korku tarzında efsane olmus bir oyundur.
Gece sularında kap karanlık odada bu oyunu oynıcak adam daha anasının karnından dogmadı bence^^
Edit:Biri oynamıs oda sakura
Korku tarzında efsane olmus bir oyundur.
Gece sularında kap karanlık odada bu oyunu oynıcak adam daha anasının karnından dogmadı bence^^
Edit:Biri oynamıs oda sakura
En son Zax tarafından Çarş. 6 Ağus. - 18:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Üzgünüm zax ama lafını yenilemen gerek çünkü hem filmini izlemiş hem de oyununu akşamları oynamış biriyim...hehehe...silent hill the room da ise sadece yönetici konumundaydım kardeşim ise oyuncu...
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
Bu tarz oyunlar zaten gece oynandığında zevki çıkıyor.Korkmayı seviyorum evet
Bu aralar origins ve serinin ikinci oyununu oynuyorum.Çok sevdiğim oyunlardan biridir silent hill türününde başarılı örneklerinden biridir.
Bu aralar origins ve serinin ikinci oyununu oynuyorum.Çok sevdiğim oyunlardan biridir silent hill türününde başarılı örneklerinden biridir.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Bi bu oyundan korkarım bi de resident evil :S bi ara oynamaya kalkmıştım yaratık saldırıya geçtiginde abime veriyordum o oynuyordu sonra tekrar ben devam ediyordum :9
peki bu oyun mouse ile oynanabiliyormu yoksa joystick mi gerekli?
Birde nosferato'yu bileniniz var mı? Eski bir oyundur ama en korkutucu oyunlar listesinde ilk sıralardadır, eğerki ondan daha iyiyse süperrrrrrrrrrrrr
Birde nosferato'yu bileniniz var mı? Eski bir oyundur ama en korkutucu oyunlar listesinde ilk sıralardadır, eğerki ondan daha iyiyse süperrrrrrrrrrrrr
4sprz- AnimeOu
Nosferatu'yu ben oynamıştım.Çok aşırı korkutmamıştı beni doğrusu.Bu oyun mouse'la oynanmıyor bildiğim kadarıyla.
Silent Hill 4'ü oynamıştım birkaç sene önce, güzel bir oyundu, duvarda kocaman delik falan.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
valla şimdi senin bu yorumunu okuyunca gaza geldim taktım silent hill 4: The Room'u, oynadım. Hâla aynı keyfi verebiliyor.
Hemde zamanına göre çok kaliteli grafikleri var^^
Hemde zamanına göre çok kaliteli grafikleri var^^
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
mouse ile oynanmaması cidden çok korkutucu )Exile Falcon demiş ki:Nosferatu'yu ben oynamıştım.Çok aşırı korkutmamıştı beni doğrusu.Bu oyun mouse'la oynanmıyor bildiğim kadarıyla.
Mouse la oynanmıyors yalan oldu ya
4sprz- AnimeOu
Resident Evil'ın yanında tutunmaya çalışan bir oyun bence. ilk 3leme hoşuma gidiyordu ancak Room'dan sonra bozulmaya başladı bence. Origins'te güzeldi ama..
Aléxander- Mesaj Sayısı : 6
Silent hill'i resindent eville kıyaslamak cidden oyuna hakaret olur...
Ayrıca çok sevdiğim bir oyundur silent hill 4 oyununuda oynadım xbox-pc platformlarında genellikle piramit kafadan korkuyorum =D
Ayrıca çok sevdiğim bir oyundur silent hill 4 oyununuda oynadım xbox-pc platformlarında genellikle piramit kafadan korkuyorum =D
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Exile Falcon demiş ki:Just like Pyramid Head...
Onunda etkisi oldu asazfdsaf...
Artık kazıkmı saplar sushimi yapar bilemem sdgfsdg
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
SheaN demiş ki:Silent hill'i resindent eville kıyaslamak cidden oyuna hakaret olur...
O piramid kafalar harbiden çok psikopat ya =) Bilmem oynayan varmı. Silent Hill Origins'ta kasap dükkanında görünüyodu ilk. Az kalsın Psp yi düşürücektim elimden ehü xD
Aléxander- Mesaj Sayısı : 6
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası