Bleach
+18
Zax
zeze
cemix
SlayerKnight
digigirl
S.Tensei
LordCha
muhtesemmatrix
kouta
Shiniko
Byakko
oZzIiI
Unde®kaN
diaboliksword
vayuz
Exile Falcon
edemirci44
geheimnis
22 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Bleach mangasını seviyor musunuz?
Geri: Bleach
ben sıkılmaya başladım ve en son yumichika'nın savaşının 3. bölümünde mi ne bıraktım hele o arrancarla yumichikanın aralarında geçen diyaloglar baydı beni cidden. ve elit shinigamiler olarak gösterilen 4 kişiden mi ne oluşan bi grup vardı onların içinden sırf yumichikanın savaşı için o kadar bölüm ayırıyolarsa grubun geri kalanından ayrı ayrı herkes için de en az o kadar bölüm ayırırlar o zaman. bu bana kubo tite nin her karaktere önem vermesinin yanı sıra biraz da ne yaparım da mangayı uzatırım psikolojisi içine girmesi gibi geldi. bu benim kendi düşüncem tabi.
Kesinlikle katılıyorum zaten bu yüzden 2-3 bölümdür mangayı okumayı bıraktım.Bu arada çelik kanatlar mı? Bi yerlerden çok tanıdık geldi Di mi geheimnisgeheimnis demiş ki:ben sıkılmaya başladım ve en son yumichika'nın savaşının 3. bölümünde mi ne bıraktım hele o arrancarla yumichikanın aralarında geçen diyaloglar baydı beni cidden. ve elit shinigamiler olarak gösterilen 4 kişiden mi ne oluşan bi grup vardı onların içinden sırf yumichikanın savaşı için o kadar bölüm ayırıyolarsa grubun geri kalanından ayrı ayrı herkes için de en az o kadar bölüm ayırırlar o zaman. bu bana kubo tite nin her karaktere önem vermesinin yanı sıra biraz da ne yaparım da mangayı uzatırım psikolojisi içine girmesi gibi geldi. bu benim kendi düşüncem tabi.
tabi
ve artık esas olaya geçsinler aradaki arrancar savaşlarını bırakıp da biz de bi şevkle geri dönelim bleach okumaya
ve artık esas olaya geçsinler aradaki arrancar savaşlarını bırakıp da biz de bi şevkle geri dönelim bleach okumaya
yumichika nın chapterlarında ben çok çok fazla eğlendim üstelik ben bleach mangakanın bu huyuna hayranım baş karakteri yaratıp diğerlerini onunb çevresinde döndürmüyor mangada her karakterin yeri var.
oZzIiI- Mesaj Sayısı : 12
Son 2-3 bölümden pek memnun değildim ama yanlışım yoksa tam 21 haftadır Ichigo ortalarda yok Bir iki bölümde bir iki sayfa gözükmüş olabilir aralarda
Kubo ya bu yüzden saygı duyuyoruz
Kubo ya bu yüzden saygı duyuyoruz
Byakko- Yeni Üye
tamam bu güzel bişey aslında ama tadı kaçmadığı üzere ve bence kubo tite de biraz tadını kaçırmaya başladı ben sıkılmaya başladım en azından
Sadece bana mı oluyor bilmiyorum ama biraz sıkılmaya başladım şu son chapterlarda. Yani tekrar dönsek şu Pendulum kısmına ne kadar sevinirim. Şu Arrancarlarla dövüşü bıraksak ya da Ichigo-Ulquiorra dövüşüne dönsek de razıyım.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sadece sana olmuyor ben uzun süredir Bleach okumuyorum.Acayip sıkıldım yan karakterlerin dövüşlerinden
yan karakter dıye onların bası kelmı hep ıchıgo ıchıgo bır yere kadar zaten her tasın altından cıkıyor
kouta- Isınan üye
valla ikkakunun arkasındaki ibne kılıklı karakterin kılıcınıda bankai sinide yüz kez gördük tamam yan karakter ama bir bölümü ona ayrımanın espirisi ne?Niye ki yane.türk dizisi gibi uzattıkça uzat peh
muhtesemmatrix- Soul of Anime
mangası sahiden güzel.Dövüşlerde mangası daha ayrıntılı,ama dövüşleri animesinde izlemeyi daha çok seviyorum.Yinede manganın yeri ayrı ve güzel.Ben zaten bleach'e tr mangasını okuduktan sonra animesine başladım:)Ben Ichigo il grimmjow un dövüşünü seviyorum
muhtesemmatrix demiş ki:valla ikkakunun arkasındaki ibne kılıklı karakterin kılıcınıda bankai sinide yüz kez gördük tamam yan karakter ama bir bölümü ona ayrımanın espirisi ne?Niye ki yane.türk dizisi gibi uzattıkça uzat peh
4 muhafızı ön plana çıkararak aslında olayları hızlandırıyorlar...
en azından okuyupta berbat diyen yok
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
digigirl demiş ki:en azından okuyupta berbat diyen yok
Zaten berbat bir seri değil, sadece çok sıkmaya başladı Arrancar dövüşleriyle beraber. Biraz daha hareketlendirecek bir şeyler lazım. Yamamoto'nun dövüşünü değil, Ichigo'nun, Hitsugaya'nın, Shunsui'nin dövüşlerini görmeyi istiyorum.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
çok fazla olay bi aynı anda gerçekleşiyo ve cevaplanmayı bekleyen çok fazla soru var bu nedenle manga sıkıcı geliyo bence.Bi anda koskoca soul sosayti savaşıyo espada 1 2 3 le bi yanda içigo içindeki gücü çıkarmaya çalışıyo.Hangi birini çizsin adam kimi çizse öteki niye yok olur.
SlayerKnight- Mesaj Sayısı : 3
Mangası bence çok güzel, olayları olduğu gibi bir savaştaki gibi gerçekliğiyle ortaya koyuyor.Animede ki sahneler gibi yumaştıp vermiyor.Mangasında olayların temelini ve nasıl olduğunu görüyoruz.Ben animesinede zaten mangasından başladım
bu manganın 22. 33. cilt arası yok nerden bulabilirim
cemix- Mesaj Sayısı : 1
Ruh Hali :
çevriliyor en son 195 bölüm verildi.
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
Sanırım burası bleach'in mangasını tartışmak için doğru yer.
Öncelikle kubo'u ayıpladığımı belirtmek istiyorum son bölümle beraber. Ulquiorra'nın flashback'i yok ama barrangan'ın var. Grimmjow'a bile flashback koyulmuştu. Geçmişi hakkında hiçbirşey öğrenemeden gitti ulquiorra. Barrangan ve Ulquiorranın serideki önemine şöyle bir bakınca gerçekten de Ulquiorranın bir flashback'i hakkettiğini düşünüyorum. Yalnız barrangan'a flashback verilmesinin sebebi belki de bizler tarafından " öldü bitti bu " diye düşünülmesini sağlamaktır. Barrangan'ın herşeyi yok olurken bir tacına birşey olmadı ki bu taçta sonuçta onun bir parçası oluyor. Belki ordan bir geri dönüşüm bir 2. salınım, bir taçtan çıkan kral olayı gerçekleştirilebilir. Çünkü flashbackte sanki Barrangan ölüyor ve aklına bazı şeyler geliyor. Seni öldürücem aizen bu kadar çabuk pes etmem tarzında birşeyler vurguluyor. Birnevi ana karakterlerin tam ölücekken birşeyler hatırlayıp o gazla tekrar canlanmaları tarzında birşey olabilir.
Ayrıca bu bölümde dikkatimi 2 şey çekti. Birinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aizen Barrangan'ın mekanına gelirken gözlük takıyor ve saçları da inik. Yani bu demek oluyor ki Aizen ss'den ayrılmadan önce barrangan'a gitmiş. Belki de tüm espada olucak hollowları o zaman ayarlamıştır. Yalnız burda bir soru işareti ortaya çıkıyor. O da şuanki espadaların öncesinde de espadalar olduğu. Yani şu 3 haneli sayıya sahip espadalar. Bunlar ne zaman Aizen'in boyunduruluğuna geçti? Burdan Aizen'in bu işi doğduğu günden beri planladığını varsayabilir miyiz? xD
Diğer dikkatimi çeken nokta ise ki bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum, Aizen'in zampaktousuna kırıl emrini verdikten sonra Kira ve Tousen'in havalanıp Barrangan'ın etrafındaki hollowları kesmesi. Bu Kira ve Tousen'in Aizen'in zampaktousunun etkisi altında olduğunun bir kanıtı mıdır? Tam olarak böyle olduğunu sanmıyorum. Çünkü HM bölümlerinde Aizen, Kira ve Tousen'in farklı fikirler içinde olduğu durumları gördük. Mesala en son olan olay da Barrangan'a gidildiğinde Tousen " bu nasıl kale sur mur yok sen buna kale mi diyorsun " diyor. Aizen de " kapa çeneni Tousen bunla uğraşamam " tarzıdna birşeyler geveliyor. Aizen Tousen'in beynine hükmediyor olsa o lafı hiç söylemez Tousen'e. Yalnız belki de Aizen'in canı sıkılmasın diye aşırı psikopatlığından böyle yaptırdığını düşünenler olabilir. Yani robot gibi takılmasınlar peşime birşey söylesinler ayar vereyim veletlere felan. Aizen'in ruh hastası olduğunu düşünmediğimden bunun olacağını pek sanmıyorum. Bana kalırsa Kira ve Tousen'in güçleri Aizen'in kontrolünde. Çünkü Aizen kırıl dediğin de sanki biz mario'nun zıplama tuşuna basmışıkta mario zıplamış ve aizen'in emriyle tousen ve kira da zıplamış gibi duruyor. Tabiki de Aizen'in kontrolunde olmadan güçlerini kullanabiliyorlardır fakat bu da bi yere kadardır. Bu teoriyi en çok destekleyen şey ise Tousen gibi Aizen'in 2. adamı olan birinin gidip o ezik gördükleri shinigamilerden biri olan Zaraki'e yenilmesi olabilir. Çünkü Aizen tousen'in güçlerini kısıtlamıştır ve tousen de bu kısıtlı güçlerle ancak bu kadar yapabilmiştir. Belki de Kira ve Tousen'in Aizen'in yanında olmasının nedeni de bu olabilir. Aizen bunların güçlerini gasp etmiş ve " eğer geri kazanmak istiyorsanız benle takılın " demiş olabilir. Tabi bunlar olasıklıklar. Birçoğu da yalnış çıkacaktır xD
Son olarak artık HM'a dönülse diyorum. Yammy baya bi büyümüştü sonra neler oldu onları görsek.
Edit: Yahu ben gin yerine neden kira yazmışım ki xD
Öncelikle kubo'u ayıpladığımı belirtmek istiyorum son bölümle beraber. Ulquiorra'nın flashback'i yok ama barrangan'ın var. Grimmjow'a bile flashback koyulmuştu. Geçmişi hakkında hiçbirşey öğrenemeden gitti ulquiorra. Barrangan ve Ulquiorranın serideki önemine şöyle bir bakınca gerçekten de Ulquiorranın bir flashback'i hakkettiğini düşünüyorum. Yalnız barrangan'a flashback verilmesinin sebebi belki de bizler tarafından " öldü bitti bu " diye düşünülmesini sağlamaktır. Barrangan'ın herşeyi yok olurken bir tacına birşey olmadı ki bu taçta sonuçta onun bir parçası oluyor. Belki ordan bir geri dönüşüm bir 2. salınım, bir taçtan çıkan kral olayı gerçekleştirilebilir. Çünkü flashbackte sanki Barrangan ölüyor ve aklına bazı şeyler geliyor. Seni öldürücem aizen bu kadar çabuk pes etmem tarzında birşeyler vurguluyor. Birnevi ana karakterlerin tam ölücekken birşeyler hatırlayıp o gazla tekrar canlanmaları tarzında birşey olabilir.
Ayrıca bu bölümde dikkatimi 2 şey çekti. Birinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aizen Barrangan'ın mekanına gelirken gözlük takıyor ve saçları da inik. Yani bu demek oluyor ki Aizen ss'den ayrılmadan önce barrangan'a gitmiş. Belki de tüm espada olucak hollowları o zaman ayarlamıştır. Yalnız burda bir soru işareti ortaya çıkıyor. O da şuanki espadaların öncesinde de espadalar olduğu. Yani şu 3 haneli sayıya sahip espadalar. Bunlar ne zaman Aizen'in boyunduruluğuna geçti? Burdan Aizen'in bu işi doğduğu günden beri planladığını varsayabilir miyiz? xD
Diğer dikkatimi çeken nokta ise ki bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum, Aizen'in zampaktousuna kırıl emrini verdikten sonra Kira ve Tousen'in havalanıp Barrangan'ın etrafındaki hollowları kesmesi. Bu Kira ve Tousen'in Aizen'in zampaktousunun etkisi altında olduğunun bir kanıtı mıdır? Tam olarak böyle olduğunu sanmıyorum. Çünkü HM bölümlerinde Aizen, Kira ve Tousen'in farklı fikirler içinde olduğu durumları gördük. Mesala en son olan olay da Barrangan'a gidildiğinde Tousen " bu nasıl kale sur mur yok sen buna kale mi diyorsun " diyor. Aizen de " kapa çeneni Tousen bunla uğraşamam " tarzıdna birşeyler geveliyor. Aizen Tousen'in beynine hükmediyor olsa o lafı hiç söylemez Tousen'e. Yalnız belki de Aizen'in canı sıkılmasın diye aşırı psikopatlığından böyle yaptırdığını düşünenler olabilir. Yani robot gibi takılmasınlar peşime birşey söylesinler ayar vereyim veletlere felan. Aizen'in ruh hastası olduğunu düşünmediğimden bunun olacağını pek sanmıyorum. Bana kalırsa Kira ve Tousen'in güçleri Aizen'in kontrolünde. Çünkü Aizen kırıl dediğin de sanki biz mario'nun zıplama tuşuna basmışıkta mario zıplamış ve aizen'in emriyle tousen ve kira da zıplamış gibi duruyor. Tabiki de Aizen'in kontrolunde olmadan güçlerini kullanabiliyorlardır fakat bu da bi yere kadardır. Bu teoriyi en çok destekleyen şey ise Tousen gibi Aizen'in 2. adamı olan birinin gidip o ezik gördükleri shinigamilerden biri olan Zaraki'e yenilmesi olabilir. Çünkü Aizen tousen'in güçlerini kısıtlamıştır ve tousen de bu kısıtlı güçlerle ancak bu kadar yapabilmiştir. Belki de Kira ve Tousen'in Aizen'in yanında olmasının nedeni de bu olabilir. Aizen bunların güçlerini gasp etmiş ve " eğer geri kazanmak istiyorsanız benle takılın " demiş olabilir. Tabi bunlar olasıklıklar. Birçoğu da yalnış çıkacaktır xD
Son olarak artık HM'a dönülse diyorum. Yammy baya bi büyümüştü sonra neler oldu onları görsek.
Edit: Yahu ben gin yerine neden kira yazmışım ki xD
Okuyorum süper bir manga çok sürükleyici chocobodan indirip okumaya başladığım an bitiyomuş gibi geliyo
senli- Aktif üye
Ruh Hali :
Çok dandik bir manga, üstünde konuşulma olayını aylar önce kaybetti artık ne olmuş ne bitmiş diye bakıp okurken küfür ettiğim, saçmaladıkça saçmalayan bir şey haline geldi.
hipernova- Hiraishin Manga
Hipernova Bleach şuan her manganın başından geçen duraklama/düşüş zamanını yaşıyor. Royal guard ve vaste lorde'lar geldiğinde yine herkesin profil yeni Bleach karakterleriyle dolar, bleach yine coşar. Veya ben öyle umuyorum xD
6 aydır coşmasını bekliyorum bırak yükselmeyi, gittikçe yerin dibine battı.
Hep Bleach dipte ama yükselecek diye umdum, bir an bile kaybetmedim ama şu son saçmalıklardan sonra artık ümidim kalmadı.
Bu tekdüzelikte (+bu yavaşlık) gidildiği sürece bleach çoluk çocuğa hitap eden, sonu tahmin edilebilen sıradan bir manga olur benim gözümde çoktan kötü bir manga oldu da işte insanlar mangayı izledikleri animelerin devamından ibaret zannettikleri sürece Bleach ve türevleri çok kaliteli çizimlere sahip piyasadaki en kaliteli manga falan zannedilir.
Bu saatten sonra ciddi bir plot-twist kurtarır bu mangayı. Farklı fakat beklenen bir şey (vizardların gelmesi gibi) ilgiyi anca bir süreliğine arttırır (nitekim öyle oldu) bu dediğim plot-twist ve ardından adam akıllı bir kurgu gelmesse böyle sürünür durur.
Hep Bleach dipte ama yükselecek diye umdum, bir an bile kaybetmedim ama şu son saçmalıklardan sonra artık ümidim kalmadı.
Bu tekdüzelikte (+bu yavaşlık) gidildiği sürece bleach çoluk çocuğa hitap eden, sonu tahmin edilebilen sıradan bir manga olur benim gözümde çoktan kötü bir manga oldu da işte insanlar mangayı izledikleri animelerin devamından ibaret zannettikleri sürece Bleach ve türevleri çok kaliteli çizimlere sahip piyasadaki en kaliteli manga falan zannedilir.
Bu saatten sonra ciddi bir plot-twist kurtarır bu mangayı. Farklı fakat beklenen bir şey (vizardların gelmesi gibi) ilgiyi anca bir süreliğine arttırır (nitekim öyle oldu) bu dediğim plot-twist ve ardından adam akıllı bir kurgu gelmesse böyle sürünür durur.
hipernova- Hiraishin Manga
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası