selam arkadaşlar aranıza biri daha katıldı "BEN" :D
+3
edemirci44
CHOBiTS
sera myu
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
selam arkadaşlar aranıza biri daha katıldı "BEN" :D
mrb arkadaşlar buraya code geass için gelmiştim ama sanırım fazlasını alıcam çizimleri müthiş bi anime bende size ouran high school öneririm ve onla ilgili bi haber duyarsanız siteye yazmasanız bile bana söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: selam arkadaşlar aranıza biri daha katıldı "BEN" :D
Hoş geldin aramıza .İki hafta önce birkaç arkadasın tavsiyesi üzerine ouran high school izlemeye başladım.17 bölümde bıraktım.Fmp ye bir bakayım dedim ilk bölümden beni sarınca yarım kaldı digeri.O seride bitek haruhi yi sevmiştim.Diger karakter cok itici geldi bana.
aramıza hoş geldin katılımınn ve desteinin artması dilegiyle.ouran high school haberi derken yeni sezon filanmı
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Büyük ihtimalle onu kastediyor.Nerdeeee diyorum ben Anime inanılmaz güzel ve eğlenceli olmasına rağmen finalini bu kadar olduya bittiye getirdikleri için çok kötü oldu.Ben en kötü ihtimalle sonunu anlatan bir Movie veya birkaç bölümlük bir OVA serisi bekliyorum.Yani koskoca bir 2.sezon yerine bunlara bile razıyım
merhaba hoşgeldin aramıza.. umarınsana yararı olacak birşeyler bulur ve eğlenirsin forumda
merhaba hoşgeldiiin hem ouran sewiyorsun hemde avatarından anladığım kadarı ile Kyouya fanısın süpeeer ah keşke 2 sezon olsaydı yaa.hala beklemekle beraber hiç ümidim yok benim bari sonu adam gibi olsaydı rahat etseydik ama sonu da çok garipti
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
hoşgeldin..süper wakit geçirmen dileğiyle..
axed_mind- Çevirmen
1 sayfadaki 1 sayfası