imzalar
+2
CHOBiTS
new_cellie
6 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
imzalar
evt farkettiyseniz bir imzam yok nie nie çünkü bir türli imageshack den koyduğum imza olmuyor nedeni nedir bunun ağlatmayın beni ben imzasız yaşayamam vallaa
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Geri: imzalar
benim profilde de görünmüyor.ya sadece image değil animelistteki imza da olmuo nedenki acaba ( söz valla küçük imza koycam düzeni bozmıcam )
Ruh Hali :
ne bu admine özel imza gösterebilio da bize yokmuu
Ruh Hali :
acaba msj sınırı falanmı var ne bilim anime delisi olmadan imzamız gözükmüyormuu hani öleyyse hemen çalışmalara başlıyayım ben böle duramam garip hissediom
Ruh Hali :
anaaa geldi valla :lol: ne yaptın
aman yesinler URL ni be diğer sitede oluo URL ile nese saoool
aman yesinler URL ni be diğer sitede oluo URL ile nese saoool
Ruh Hali :
bizimki böyle alla alla.. url yazınca kafası karışıo heralde.. dur hemen chobitsinkinide halledelim.. ki hallettik.. (profilden imzayı göster kısmını işaretlememişsin celal )
Denedimd enedim olmadı.En sonunda hepsini sildim.Sürekli hata veriytor yaw.Bir kere mesajda gösteriyor.Ondan sonra ya çarpı ya başka sey cıkıyor.
şimdi bu imzayı kendin yapmadığın için ve başkası upload sitesine attığı için yani korumalı ;en iyisi o resmi al kendin bir resim sitesine at url sini al böylece sorun çıkmaz
neyse bu url işini halleder
http://i037.radikal.ru/0804/dc/bcf5aef0f147.gif
neyse bu url işini halleder
http://i037.radikal.ru/0804/dc/bcf5aef0f147.gif
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Peki benimki neden görünmüyor ki?
Vayyy, görünüyormuş. Önceki mesajlarımda görünmüyor ama buna da şükür. Profilden imzam görünsün diye özellikle seçmek lazımmış demek ki...
Vayyy, görünüyormuş. Önceki mesajlarımda görünmüyor ama buna da şükür. Profilden imzam görünsün diye özellikle seçmek lazımmış demek ki...
İmzanda Avatarın gibi güzelmiş.Kardeşim gelsin bu seriyi bide onunla izlicem.Hasta ediyor bu anime adamı.
ıııı iki saattir uğraşıorm uğraşıom imzam mesajlarımda çıkmıyor.. ağlıcam nerdeyse sinirden.. bende mi bi bilgisizlik var yoksa imza ekleme de bi bozukluk mu var.. yardıımm lütfeen !!
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar uğraşıyorum uğraşıyorum imzam sadece üstteki mesajımda çıktı.. neden böyle oluyor ?!! başka hiç bi mesajımda imzam çıkmıyor..
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ööüüff .. yeni mesajlarımda çıkıyor ama önceden yazdığım hiç bi mesajda çıkmıyorlar
....
....
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
bu yeni yazdıklarımda ben de görüorm sparti ..ama sorun daha önce yazdığım mesajlarda imzamın görünmemesi.. galiba yavaş yavaş onlarda da göstericek.. çünkü kitap bölümünde ki bi mesajımda görünüo şuan
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
bunun nedeni önceki mesajlarında "imzamı ekle" kutucuğunu işaretlememen... şu anda profilinde "her mesaja imzamı ekle" seçeneği işaretli, o yüzden bundansonraki her mesajında imzan görünecek.. i
saol teşekkür ederim aydınlattığın için
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
aynı sorun benimde başıma gelmişti.Saolsun halletti büyüklerimiz.Nerde sevdigim bayan karakter varsa ekledim bende.
iyi yapmışsın Chobi :> heey artık benimde imzam vaar
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası