Kitap Bölümü Hakkında...
+7
savage garden
DarkeLia
edemirci44
(^sakura^)
lantis
RoMe
spartiate
11 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Kitap Bölümü Hakkında...
baktım baktım, kültür sanat köşesinde bir kitap bölümü olmaması bir eksiklikti açayım dedim.. bu bölümde kendi okuduğum kitaplardan bahsetmeye çalışacağım, belki birilerinin ilgisini çeker... tabi sadece ben değil buradaki herkes okuduğu kitaplardan bahsedecek aman yanlış anlamayın.. yarın bu bölümdeki ilk topiği acaip sevdiğim bir kitap olan ateş geçitleri ile açacağım.. hadi hayırlısı bakalım.. herkes sevdiği kitapları anlatırsa güzel bir bölüm olur diye düşünüyorum...
Geri: Kitap Bölümü Hakkında...
iyi düşünmüşsün böyle bir bölüm açmakla sparti, ancak işlerimizn dışında anime izlemekten ya da altyazı çevirmekten kitap olayından iyice kopmuşuz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
evet bu konu gerçekten güzel bir topik ama beyaz'ın dediği gibi bir çoğumuz kitap okumaktan uzaklaşmış durumdayız.
Evet biraz kültür sanat konularına değinmek animeciler için iyi olur Örneğin şu sıralar okuduğum kitabın adı "yüzüncü ad-Baldassare'nin Yolculuğu-" yazarı Amin Maalouf.Bu yazarın kitabını ilk defa okumaya başladım şimdilik konu güzel gidiyor diyebilirim.Diğer kitaplarının isimleri ise şöyle;Afrikalı Leo(dostluk ödülü almış bi' roman)
,Semerkant,Ölümcül Kimlikler...Kitaplarından biri şuan "klasik"olarak kabul ediliyor kısaca bu yazarın kitaplarına bi' gözatmanızı öneririm.
,Semerkant,Ölümcül Kimlikler...Kitaplarından biri şuan "klasik"olarak kabul ediliyor kısaca bu yazarın kitaplarına bi' gözatmanızı öneririm.
(^sakura^)- Isınan üye
Ruh Hali :
Yüzüncü adı bende okudum;diğer kitapları da var da ben de okumak kısmet olmadı
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
semerkant'ı okudum gercekten sahane bır kıtap tavsıye ederım
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
Dan Brown'ın tüm kitaplarını tavsiye ediyorum. Neden? Çünkü aşırı sürükleyici bir roman + macera doludizgin + çeviri çok iyi + çok bilgilendirici + bilim - kurgu sevenlere duyurulur.
Ayrıca Kutadgu Bilig'i okumadıysanız çook çok çok bütük anlatılamaz bir kayıp olur sizin için benden demesi. Yusuf Has Hacib'e ait bir şaheserdir.
Ayrıca gülmek istiyorsanız Selam Dünyalı Ben Türküm'ü okuyun yarılın
Ayrıca hüzünlü şeyler okumak istiyorsanız - Turgenyev'in Babalar ve Oğullar'ını tavsiye ederim
Ayrıca en değer verdiğim yazar Vasconselos'un Şeker Portakalı - Güneşi Uyandıralım ve Deli Fişek adlı devam serileri şeklindeki kitaplarını okuyun - Belki yitirdiğiniz değerlerinizi - anlılarınızı kendinizden birşeyleri bulursunuz.
Ayrıca Kutadgu Bilig'i okumadıysanız çook çok çok bütük anlatılamaz bir kayıp olur sizin için benden demesi. Yusuf Has Hacib'e ait bir şaheserdir.
Ayrıca hüzünlü şeyler okumak istiyorsanız - Turgenyev'in Babalar ve Oğullar'ını tavsiye ederim
Ayrıca en değer verdiğim yazar Vasconselos'un Şeker Portakalı - Güneşi Uyandıralım ve Deli Fişek adlı devam serileri şeklindeki kitaplarını okuyun - Belki yitirdiğiniz değerlerinizi - anlılarınızı kendinizden birşeyleri bulursunuz.
dan brown dan hemen hemen hepsını okudum sanırımsavage garden demiş ki:Dan Brown'ın tüm kitaplarını tavsiye ediyorum. Neden? Çünkü aşırı sürükleyici bir roman + macera doludizgin + çeviri çok iyi + çok bilgilendirici + bilim - kurgu sevenlere duyurulur.
kutadgu bılıg gercek bır saheser
babalar ve ogullarda az pecete harcamadım
vasconselos u elıme bır gecırırsem nıye bu kadar mukemmel yazıp benı harap ettıgının hesabını soracagım
selam dunyalı nasıl bır kıtap?
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
en kısa zamanda edinirim
DarkeLia- Süper Animeci
Ruh Hali :
bu konuyu açıpta tek kitap bile tanıtmamış olmaktan utanıyorum gerçekten.. söz söz önümüzdeki hafta ilgileniyorum bu konuylada artık
spatiate merak etme yha nolcak önemli olan hepimizin paylaşımı - sen şimdi bu konuyu açmasaydın belki böyle güzel bir sohbet yapmıcaktık (:
sağol savage yavvv:) ama birazcık ilgilenirsem şu bölümle fena olmayacak gibime geliyor
Güzel bir bölüm olmuş...
Ben bu sıralar klasik takılıyorum Dorian Gray'in Portresi'ni okuyorum şu an örneğin, Oscar Wilde, kendi hayatından esinlenerek yazmıştı sanırım bu kitabı. Güzel kitap gerçekten. Çevreyi betimlemesi insana çiçekleri daha çok sevdiriyor Olaylar da heyecanlı, baş karaktere bazen ne kadar uyuz olsam da güzel kitap.
Eragon ve Eldest'i okumuştum bir de. Macere sevenler için gerçekten mükemmel. İkisi birbirinin devamı. Bu yakınlar da üçüncü ve son kitabı olan Brisingr da çıktı ama bilmiyorum türkçeye çevrildi mi?
Sofi'nin Dünyası'nı da şiddetle öneririm. Belli bir yaşın altındakilere ağır diyorlar, çünkü felsefeyi anlatan bir roman, ama ben ortaokulda okudum, her şeyi aklınızda tutamamanıza rağmen çok da karışık değil. Yine de çok beğenerek okuyordum. Bu sıralar bir daha okuyacağım zaten.
Martı Jonathan Livingston da harikadır. Bunun dışında Uğultulu Tepeler, Monte Kristo, Jane Eyre gibi kitapları önerebilirim sanıyorum...
Ben bu sıralar klasik takılıyorum Dorian Gray'in Portresi'ni okuyorum şu an örneğin, Oscar Wilde, kendi hayatından esinlenerek yazmıştı sanırım bu kitabı. Güzel kitap gerçekten. Çevreyi betimlemesi insana çiçekleri daha çok sevdiriyor Olaylar da heyecanlı, baş karaktere bazen ne kadar uyuz olsam da güzel kitap.
Eragon ve Eldest'i okumuştum bir de. Macere sevenler için gerçekten mükemmel. İkisi birbirinin devamı. Bu yakınlar da üçüncü ve son kitabı olan Brisingr da çıktı ama bilmiyorum türkçeye çevrildi mi?
Sofi'nin Dünyası'nı da şiddetle öneririm. Belli bir yaşın altındakilere ağır diyorlar, çünkü felsefeyi anlatan bir roman, ama ben ortaokulda okudum, her şeyi aklınızda tutamamanıza rağmen çok da karışık değil. Yine de çok beğenerek okuyordum. Bu sıralar bir daha okuyacağım zaten.
Martı Jonathan Livingston da harikadır. Bunun dışında Uğultulu Tepeler, Monte Kristo, Jane Eyre gibi kitapları önerebilirim sanıyorum...
Biri bana güzel bi kitap önersin.:
Böyle macera gibi birşey olsun animeye benzetirsek Seirei no moribito,full metal alchemist,berserk,claymore gibi konusu olan birşey olsun. Şimdiden teşekkürler.
Böyle macera gibi birşey olsun animeye benzetirsek Seirei no moribito,full metal alchemist,berserk,claymore gibi konusu olan birşey olsun. Şimdiden teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
ne tür kitaplar okumaktan hoşlanırsın mavilynx ona göre kitap öneriyim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Fantastik macera kitaplarını severim. Sen öner birşeyler bakalım.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Bende onu düşünüyordum...yanılmıyorsam ilk olarak güz alacakaranlığının ejderhaları nı okumalıyım değilmi?lantis demiş ki:fantastik kitap seviyorsan sana ejderha mızrağı serisini öneririm
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
önerceklerim biraz çocukça gelebilir ama söylemedi deme başlıyorum
artemis fowl serisi 4 kitabı var
ejderha mızrağı serisi
miras döngüsü eragon , eldest, brisingr bir kitabı daha çıkacak
zaman çarkı serisi
karanlık cevher serisi kuzey ışıkları, keskin bıçak, kehribar dürbün
bitmeyecek öykü
fantastik dışında trevanian ın şibumi adlı kitabını öneririm benim çok sevdiğim bir kitaptır
başkaaa;
olasılıksız
on üçüncü hikaye
fareler ve insanlar
son olarak aşk ve gurur diyorum filminden çok daha güzel bir kitap
ejderha mızrağı serisi
zaman çarkı serisi
bitmeyecek öykü
fantastik dışında trevanian ın şibumi adlı kitabını öneririm benim çok sevdiğim bir kitaptır
başkaaa;
olasılıksız
on üçüncü hikaye
fareler ve insanlar
Ruh Hali :
ejderha mızrağı serisine güz alaca karanlığın ejderhaları adlı kitapla başlamalısın
Ruh Hali :
Yok çocukça gelmez aramızda kalsın bende biraz çocuk gibiyim desem Tamam teşekkürler hepsini not alıyorum.sakura hime demiş ki:önerceklerim biraz çocukça gelebilir ama söylemedi deme başlıyorum
ejderha mızrağı serisi
zaman çarkı serisi
bitmeyecek öykü
başkaaa;
olasılıksız
on üçüncü hikaye
fareler ve insanlar
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
ne demek biri benden kitap önermemi istesin yeterki kitapları çok severim mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum ayda anca 4 kitap bitirebiliyorum ama olsun bana buda yetiyor eğer yeni öneriler istersen ben burdayım
bu arada spartiate bu konu senden tanıtım bekliyor
bu arada spartiate bu konu senden tanıtım bekliyor
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası