Olumsuz haberler..
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Olumsuz haberler..
Bugünün, haftanın sizce anime alanında en kötü haberi ne
ben yazıyorum
anime2leech Birçok animeyi indirdiğim site indirme bölümleri boşaltılmış ,İnşallah devam ederler...
ben yazıyorum
anime2leech Birçok animeyi indirdiğim site indirme bölümleri boşaltılmış ,İnşallah devam ederler...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Olumsuz haberler..
Geçmiş olsun hemşo.Bu siteyi hiç kullanmadım ama büyük boyutlu kaliteli animeler olmalı içinde.Ben daha cok küçük boyutlu kaliteli olanları kullanıyorum.
evet bu haberi bir ara canerden duymuştum.. ciddi şekilde üzüldüm.. hele sitenin girişindeki duygusal veda yazısını okuyunca daha bi üzüldüm.. geçmiş olsun hepimize
üzüntüm daha da arttı.Be kardeşim gidip tost yiyeceğim...Bu kadar güzel bir site bi daha yapılacak mı yok yoktu oy benim kafam birşey olmaz diye birçok animeyi yarıda bırakmıştım.Oda dvd mkv ogm ahhhhhh aahhhhhhh
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
anime2leech'in burada kapandığını öğrenmek benim için çok kötü bir haber oldu. sonunda istediğim gibi bir download sitesi buldum diyordum T-T
umi- Yeni Üye
D.gray-man'ın mangası bir süreliğine çıkmayacakmış ..Bu manga alanına giriyor ama buraya yazmakta bir sakınca görmedim
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
D.gray-man'ın mangası bir süreliğine çıkmayacakmış ..Bu manga alanına giriyor ama buraya yazmakta bir sakınca görmedim
Bilgi için teşekkürler...Animesine başlamadım acaba anime ile manga arasında ne kadarlık bir ara var merak ettim....Bi de mangan okumada aramızda en iyilerden bir tanesi oldugun görüküyor...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası