Chocobo Fansub - DearS 13/13 seri tamamlandı
+8
geheimnis
aoshi
CHOBiTS
mavilynx
spartiate
akod86
edemirci44
Exile Falcon
12 posters
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Chocobo Fansub - DearS 13/13 seri tamamlandı
Saol cok hızlısın yaw.saat gec oldu heralde yarın izleyebilirm bunları.Eline saglık.
Exile Falcon demiş ki:10-11-12-13.bölümler bloga eklenmiştir.Seri tamamlanmıştır.Hayırlı uğurlu olsun
siz sopa istionuz ha... noluo oğlum böle, lan 1 haftada seri mi bitermiş dalga mı geçionuz benle ne diyim valla helal olsun hepinize arkadaşlar, tebrikler...
darisi senin basina spartiate )
elinize saglik arkadaslar bunuda indirip seyrederiz artik
SeRKaN- Isınan üye
Ruh Hali :
Exile Falcon demiş ki:10-11-12-13.bölümler bloga eklenmiştir.Seri tamamlanmıştır.Hayırlı uğurlu olsun
Vay be....
Ellerinize sağlık çok teşekkürler....
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
SeRKaN demiş ki:darisi senin basina spartiate )
yav bende yapacamda baccanodaki amcalar bana gıcık.. bugün bir cümle kurdu adam 5 satır devam etti ...
Serkan gel sen Mecha cevirisi yap bildik bir tane var adı FMP miydi neydi öyle bişey.Islık çalan smile.
aaaa hiç aklıma gelmemişti obak yav fmp aklımda zatende daha hala bakamadım altyazılarına.. şöyle bir araştırmak lazım, balıklama dalmayayım işe "hallederiz" diye
Seriyi ne ara tamamladınız Çok teşekkürler Chocobo fansub.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
en çok dost'un çabalarıyla bitirdik seriyi sonunda.=D iyi seyirler.
Saol güzel seri seçmişşiniz.İki kere izledim seriyi.
ben ilk başlarda sevmemiştim ama özellikle 9. bölümden sonra baya sevmeye başladım.
geheimnis demiş ki:ben ilk başlarda sevmemiştim ama özellikle 9. bölümden sonra baya sevmeye başladım.
bu bittiğine göre yeni bir projeyede başlarsınız siz???
şimdilik to love ru'yla devam etcez(biliyorum jet gibi gelen bir seriden sonra yenilerini bekliyosunuz ama=D). dost'un şu sıralar derslerine odaklanması gerekiyo o yüzden yeni bi animeye başlamıycaz çünkü dost başlıyınca gaza geliyo mümkün olan en kısa zamanda bitirmeye çalışıyo bu sefer de başka bişeye vakti kalmıyo=D bende bu arada mutlu mesut mangamı çeviricem. ama başka bi seriye daha ne zaman başlarız bilmiyorum =D
geheimnis demiş ki:şimdilik to love ru'yla devam etcez(biliyorum jet gibi gelen bir seriden sonra yenilerini bekliyosunuz ama=D). dost'un şu sıralar derslerine odaklanması gerekiyo o yüzden yeni bi animeye başlamıycaz çünkü dost başlıyınca gaza geliyo mümkün olan en kısa zamanda bitirmeye çalışıyo bu sefer de başka bişeye vakti kalmıyo=D bende bu arada mutlu mesut mangamı çeviricem. ama başka bi seriye daha ne zaman başlarız bilmiyorum =D
evet buna kesinlikle katılıyorum.. neyse yaz gelsin sizin çalışmaların iyice artacağından eminim ben zaten... gerçi dost antalyalı, yazın onu bulabilirmiyiz bilmiyorum
Seriyi yeni bitirdim gerçekten çok güzel hele öğretmen tam güldürüyor insanı
Misafir- Misafir
Orochimaru demiş ki:Seriyi yeni bitirdim gerçekten çok güzel hele öğretmen tam güldürüyor insanı
Senin aksine ögretmen karakterden nefret ettim.o olmasa cok daha güzel olurdu bence.
Dears"daki öğretmenden bahsediyorsanız kesinlikle katılıyorum....uzun zamandır animelerde en çok gırtlaklamak istediğim karakterlerden biri haline gelmişti...
Falcon noluyor ya...tüm türkiye"deki anime çevirileri sana kalmış galiba...hayırdır, herkes tatile gitsin diye kendini feda etmeye mi karar verdin?
Falcon noluyor ya...tüm türkiye"deki anime çevirileri sana kalmış galiba...hayırdır, herkes tatile gitsin diye kendini feda etmeye mi karar verdin?
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
evet millet biraz tatil yapsın diye kendimi feda ediyorum ve sadece türk diil bütün dünyadaki ingilizce fansublarıda ben devralıyorum
Keşke seni klonlayabilsek bu dediklerini yapardım eminim.
JEt lİ den tek adlı filmi izledinmi.Her boyutta farklı bir sen vardı her birini öldürürsen onların gücünüde alırsın.Geriye sen kalana kadar.
ama sen teksin bunu biliyoruz Dost
ama sen teksin bunu biliyoruz Dost
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» >> Chocobo Manga [21.08.2009]
» >> Chocobo Manga [21.08.2009]
4 sayfadaki 5 sayfası