[Anianka]KARAS
+8
sorghum12
axed_mind
spartiate
SPAWN-TheUndead
CHOBiTS
Exile Falcon
edemirci44
miyacho
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
[Anianka]KARAS
Bildiğiniz gibi bu seri Anianka tarafından tamamlanmıştı. O dönemde indiremeyen arkadaşlar için dosyaları rapide yükledim. Herkese iyi seyirler...
rar şifresi: anianka
1. Bölüm
1.Bölüm Part 1
1.Bölüm Part 2
1.Bölüm Part 3
1.Bölüm Part 4
2. Bölüm
2.Bölüm Part 1
2.Bölüm Part 2
2.Bölüm Part 3
3. Bölüm
3.Bölüm Part 1
3.Bölüm Part 2
3.Bölüm Part 3
4. Bölüm
4.Bölüm Part 1
4.Bölüm Part 2
4.Bölüm Part 3
4.Bölüm Part 4
5. Bölüm
5.Bölüm Part 1
5.Bölüm Part 2
5.Bölüm Part 3
5.Bölüm Part 4
6. Bölüm
6.Bölüm Part 1
6.Bölüm Part 2
6.Bölüm Part 3
6.Bölüm Part 4
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
Geri: [Anianka]KARAS
Ellerine sağlık evet okudunuz başarılı bir fansub çalışması zamanında Aniankadan indirmiştim..İndirmeyen arkadaşlara duyurulur...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Çok güzel bir seri bu.Gerçekten kaliteli bir fansub çalışmasıydı.Ellerinize sağlık
Eline saglık büyük emek harcamıssın.Filmmi bu acaba konusu hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Celal anime.gen.tr üyesisin bu soruyu sorduğuna şaşırdım. ...neyse ben matrix türü bir anime olduğunu biliyorum ama seyretmedim ama gözattım animeye...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Matrix? Ne alakası var yaw? Yada varda benmi animeyi yanlış anladım Japonyadaki bir şehrin eski koruyucusunun(Karas) başka bir Karas tarafından öldürülmesiyle şehir kendine yeni bir Karas seçer.Ve şeytani Karas'dan şehri geri almasını isterler.Benim çıkardığım hikayenin en öz kısmı bu.Ama belkide yanlış anlamışımdır
KONU:
Shinjuku'da son zamanlarda bedenlerindeki sıvılar tamamen tükenmiş halde bir çok ceset bulunmuştur.Bu cinayetlerden ise, Eko isimli bir adam sorumludur. Eskiden şehirin Karas'ı (Şehiri koruyan gardiyan ruh) olan Eko artık insanları ortadan kaldırmayı amaçlamakta ve bunu gerçekleştirmek için korkunç bir plan hazırlamaktadır. Eko'ya karşı gelebilecek tek kişi ise, yeni seçilen Karas Otoha'dır.
Bu 6 bölümlük bir OAV serisi. İlk 3 bölümü yayınlandıktan 1 yıl sonra diğer 3 bölümünü izleme şansını elde ettik. İlk bölümlerden bir şey anlamazsanız, 3. bölümden sonra kafadaki soru işaretleriniz tamamen ortadan kalkacaktır. Görsel anlamda da bence müthiş bir seriydi. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Shinjuku'da son zamanlarda bedenlerindeki sıvılar tamamen tükenmiş halde bir çok ceset bulunmuştur.Bu cinayetlerden ise, Eko isimli bir adam sorumludur. Eskiden şehirin Karas'ı (Şehiri koruyan gardiyan ruh) olan Eko artık insanları ortadan kaldırmayı amaçlamakta ve bunu gerçekleştirmek için korkunç bir plan hazırlamaktadır. Eko'ya karşı gelebilecek tek kişi ise, yeni seçilen Karas Otoha'dır.
Bu 6 bölümlük bir OAV serisi. İlk 3 bölümü yayınlandıktan 1 yıl sonra diğer 3 bölümünü izleme şansını elde ettik. İlk bölümlerden bir şey anlamazsanız, 3. bölümden sonra kafadaki soru işaretleriniz tamamen ortadan kalkacaktır. Görsel anlamda da bence müthiş bir seriydi. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
Saol eline saglık bilgiler icin.Bedifeci haklısın ben yukarıya yanlış belirtmisim yaw.hakkında ufak bir tanıtımda bulunsaydı demk istedim.
kusra bakmayın.
kusra bakmayın.
Güzel bir anime ben beyenmiştim.İzlenmeli son 3 bölüm hele...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
ya bende indirmiştim, bir türlü 2. bölümü izlemek nasip olmadı... teşekkürler linkleri için miyacho... indirmeyen arkadaşların oldukça işine yarayacaktır..
Dostum
animedeki hareketlerin birçoğunu özellikle hareketleri ,matrix vari bulduğum için söyledim tabi konusu çok farklı..Matrix? Ne alakası var yaw? Yada varda benmi animeyi yanlış anladım Japonyadaki bir şehrin eski koruyucusunun(Karas) başka bir Karas tarafından öldürülmesiyle şehir kendine yeni bir Karas seçer.Ve şeytani Karas'dan şehri geri almasını isterler.Benim çıkardığım hikayenin en öz kısmı bu.Ama belkide yanlış anlamışımdır
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ellerinize sağlık anianka..izlemiştim, başarılıydı..teşekkürler..
axed_mind- Çevirmen
bunun alt yazısı varmı sitede acaba
sorghum12- Mesaj Sayısı : 1
biraz geç indiririyorum
teşekkürler emeğinize sağlık
teşekkürler emeğinize sağlık
mecchul- Mesaj Sayısı : 3
ne demek canım
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
linkler gitmiş altyazısı da mı yok bunun
silviana- Mesaj Sayısı : 4
Evet linkler uçmuş. Başka birileride yüklemediyse artk fansub zor iş.
Çevrilmiş altyazılar.
http://divxplanet.com/sub/m/10896/Karas-The-Prophecy.html
Çevrilmiş altyazılar.
http://divxplanet.com/sub/m/10896/Karas-The-Prophecy.html
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Similar topics
» [Anianka]Claymore
» [Anianka]Red Garden
» [Anianka]Darker Than Black
» [Anianka]Black Lagoon Second Barrage
» [Anianka]Red Garden