Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
+75
worless
darthminot
scoutcrawler
ugly-bakura
maviSiah
hipernova
Katsura
sera myu
halvah(J)
Zax
kanade
gundamaster
sakura hime
histugaya
brisingr
wiL-
S.Tensei
Ozey
cmgrgn
+L+
SheaN
bluetear
Tonwer
zhenya
Akuma_Blade
KaranlıK
silentwarior
e_wNdY
alik1818
jax
savage garden
Unde®kaN
ozman
eczmeltem
lovel-chan
sonercirit
Alchemist
digigirl
Merhak
Sercan
darkblue*
Brubaker
Voodoo_Baby
Hanajima
Desire
misuteri-chan
Yaser
kouta
Hitokiri
muhtesemmatrix
Rotea
ademania
Sodakazam
Moth
Darklight
LordCha
Rendan
Sonvaynard
Kra_toS
Byakko
Susano'o
Shiniko
bLue-Dragon
Underfined
RaJeV
sempai
lantis
SPAWN-TheUndead
CHOBiTS
spartiate
diaboliksword
geheimnis
aoshi
Exile Falcon
edemirci44
79 posters
13 sayfadaki 22 sayfası
13 sayfadaki 22 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Geri: Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
filler'e girdiğini duyar duymaz indirmeyi kesmiştim geçen perşembe XD
ya Bleach'in fillerine gıcık olduğum kadar başka hiçbirşeye gıcık olmuyorum -yok,oluyorum tabi,bilgisayarımın elimden alınmasına mesela-
ya Bleach'in fillerine gıcık olduğum kadar başka hiçbirşeye gıcık olmuyorum -yok,oluyorum tabi,bilgisayarımın elimden alınmasına mesela-
- Spoiler:
- ya hakikaten luriçyo mu yine? futbol mu? orihimeyi bıraktılar di mi?kalıp ölsün orada veya hulki ile dağa falan kaçsın,o da kurtulsun,ichigo da biz de cık cık cık
just turn back the pendulum! (Turn back the pendulum başlığından esinlenilerek)
toy uraharadır,blendax reklamı yapan shinijidir,küçük byakuya büyük yoruichidir..yani,bize onlar gerek!
En son e_wNdY tarafından Çarş. 4 Şub. - 22:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
e_wNdY- Yeni Üye
Ruh Hali :
Bence bleach 205 filler olmasına karşın bleach filler bölümlerinin içinden en güzel en komedi bölümdü.
filler sevmeseniz bile ve eğer gülmek istiyorsanız bence bu bölümü izlemelisiniz.
- Spoiler:
- Topu karşı takıma kaptırmamak için zanpaktoularını salmaları hele hele rukia'nın sırf ichigo topu almasın diye zanpaktousunu salıp konun üzerine fışkırtması, ve konun şap diye topa çarpması ve bunu gibi bir çok komedi olay vardı bence filler olsa bile iyi iş çıkarttılar:)
filler sevmeseniz bile ve eğer gülmek istiyorsanız bence bu bölümü izlemelisiniz.
lovel-chan- Mesaj Sayısı : 17
Ruh Hali :
Maalesef bana baya bi saçma geldi. Nedense Bleach denince aklıma komedi değil (gerçi bir çok komedi unsuru var) içerdiği yoğun aksiyon geliyor. Ayrıca One piece gibi iyi fillerlar gelmeyince insan bölüme başlarken bir ön yargıyla başlıyor.
alik1818- Mesaj Sayısı : 15
Ruh Hali :
Sanırım fillere devam edicekler.
Sonraki bölümlerin isimleri şöyle..
206-The Past Chapter Begins! The Truth from 110 Years Ago
207-12th Division`s New Captain, Urahara Kisuke
208-Aizen and the Boy Genius
Sonraki bölümlerin isimleri şöyle..
206-The Past Chapter Begins! The Truth from 110 Years Ago
207-12th Division`s New Captain, Urahara Kisuke
208-Aizen and the Boy Genius
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
fillerlara devam etmeyecekler pendulum başlıyor... Pendulum filler değildir...
lovel-chan- Mesaj Sayısı : 17
Ruh Hali :
Ve de en az şu an ki bölümler (fillerlar hariç ) kadar şok edici ve sürükleyicidir.
alik1818- Mesaj Sayısı : 15
Ruh Hali :
205i izledim fazla beğendiğimi söyleyemem ama.Next episodeye baktımda
- Spoiler:
- Shinji kaptanmış bazı yerlerede baktım bilgi doğruymuş o zaman diğer bölümleri merak içinde bekliyorum..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Evet 206 itibari ile mangada verilen FlashBack'lere dönülüyor...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Valla eski kaptanlar gözüktü bende heyecan olmaya basladi..Bence cok iyi flash backler geliyor ...
Ben hep bu flash backleri farklı düşünmüştüm.Yani giricekleri noktayı farklı düşünmüştüm.Şu an önümüzdeki bölümde flash'a girerlerse çok bodozlama bir giriş olucak.Halbuki Aizen dünyaya inmiş savaş alanında Aizen ile Vaizard shinji karşı karşıya geldiklerinde.İkiside birbirlerinin ismini söylediklerinde pat flash backlere giriş olması konuya daha uygun bir giriş saglanmakta yararlı oldurdu diye düşünmekteydim.Napalım artık...
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Mangada çok paldır küldür giriyorlardı penduluma o yüzdne yapacak bişi yok.Animede de aynı şekilde girecek
Bu arada mangada Ulquiorra'nın salınmış formunu gördük sonunda
hehe bende gördüm adam ne çıktı görüyo musun
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
yhaaa bişi sorcam anime freaktan bakıyorum da ne zaman bitçek bu fillerlar ya çok sıkıcı :S ben savaş istiyorum
pendulum ne XD
pendulum ne XD
pendulum filler değil.Gerçekten de mangada tam bu noktada giren bi hikaye.Animesi mangasına denk gelsin diye baya uzatmışlar.Pendulumun ilk bölümündeki o Uruhara sahnelerinin hiçbiri yoktu.Mangada direk Uruhara geliyordu ve chapter bitiyordu.Burada baya uzatmışlar
Bence güzeldi ya pendulum bölümü.Her ne kadar uruhara nın şapkalı halini daha çok sevsem ve soytarılıklarından hoşlanmasmda vizardların hepsini orada görmek çok güzeldi. Ama bu hızla ana hikayeye ne zaman döneriz acaba.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
mangada pendulum 1 chapterdı.Yapımcılar iyice saçmalamazlarsa maksimum bu kadar sürer.Hani yine bölümleri fillerlarla doldurup uzattıklarını düşünsek bile 12 bölüm tutmayacak kadar kısa bir hikaye aslında pendulum.(Sonuçta Tite Kubo manganın o kısmını çıktığı tatil sırasında okuyucuları oyalasın diye çizmişti )
Ana hikayeyi çok sevsemde ana konunun dışında olan bu bölümleride seviyorum.Çok dışında değil aslında ama zevkliler
Sen rukia'yı kurtarmaya gittikleri zamana kadar bile gelmedin.Zaten oralarda çok sarıyor, aslında ben ilk başından beri beğenerek izledim.Ama 12.ci bölümde tam anlamıyla sardı (Ichigo,Uryuu)
Şimdide 204 den 208 e kalan olan bölümleri 2gün içinde indirip toplu izliycem.Mangadan takip ediyorum ama tek tek bölümleri izlediğimde kısa gibi geliyor.Zaten başlarında özet gösteriyorlar, ama zaten şu an animesinde geçmişe dönüş var
Şimdide 204 den 208 e kalan olan bölümleri 2gün içinde indirip toplu izliycem.Mangadan takip ediyorum ama tek tek bölümleri izlediğimde kısa gibi geliyor.Zaten başlarında özet gösteriyorlar, ama zaten şu an animesinde geçmişe dönüş var
Sonunda 204 ve 205 i izledim, sahidende kötü yapmışlar bu sefer.Üç sahneyi sevdim 205 de bir tek.İlk sahne yourichi'nin Ichigo'dan kedi olarak topu alıp hemen insan haline dönüşmesiydi.Ichigo ne yapıcağını utancından şaşırmıştı.Bu sefer ilk kez değiştiği gibi aşırı zayıf olarakta yapılmamıştı üstelik, o sahneyi sevdim:)
İkinci olarak topu yakalaması için rukia kılıcını salıp kon'u fırlatış sahnesi hoşuma gitti.Tabi son olarak Urahara'nın rüşvet olarak şeker aldığı ve olduğu sahne hoşuma gitti.
Resimli shinigami defteri iki bölümde birbirinin devamıydı, fenada olmamıştı bu seferkiler
İkinci olarak topu yakalaması için rukia kılıcını salıp kon'u fırlatış sahnesi hoşuma gitti.Tabi son olarak Urahara'nın rüşvet olarak şeker aldığı ve olduğu sahne hoşuma gitti.
Resimli shinigami defteri iki bölümde birbirinin devamıydı, fenada olmamıştı bu seferkiler
bence filler fena değil.Ayrıca lordcha imzan on numaraymış.ben mangadan takip etmeyi başlangıçta reddetsemde suonunda kaldığım yerden dayanamayıp sonuna kadar okudum.Sonun ulquira zampaktousunu saldı.Kanatları falan çıktı.tam olarak ne oldu anlayamadım anlayan var mı ?
silentwarior- Yeni Üye
Ruh Hali :
Biliyorsun ki espadalar zampaktularını saldıkları anda shinigamilerde bankai olarak bilinen seviyelere kendi güçlerinde ulaşırlar.Zampaktularını saldıklarında espada olmadan önce ki hollow hallerine benzer şekiller alırlar.Grimmjow'un önce ki halinin panter olması ve zampaktosunu salıncada eski şekline benzer bir şekil alması gibi.Bende animeyi daha çok sevenlerdenim, ama bleach'te ilk kez ve sadece bu animede yaptığım birşey yaptım ve mangasından başladım.Türkçe mangasının ilk sayısını (harika çevirisi için gizem'e birkez daha teşekkürler) okudum ve mangasını okumaya devam ettim.Öok sardığı için animesinden devam ettim.Mangası ana hikayeyi işliyor, animesinde ise daha uzun(dövüş saheleri detaylı,müzikli ve harika) ve daha esprili bir işleyiş kullanılıyor.Animesinde şu an geçmişe dönüş bölümleri gösteriliyor, vizardların başına gelenler ve uarahara var kısaca.Mangasında birkaç bölüm olarak yapıldı ve animesinde 2-3 bölüm sürüceğini düşünmüştüm.Ama animesinde 206'yı izleyince(geçmişe dönüşün ilk bölümünü) içine komik olaylar ve karakterlerin ayrıntılı anlatımlarını koyduklarını görünce çok beğendim ve 5 bölümden uzun sürüceğini anladım.Urahara ve yourichin çoğu komik yönü gösteriliyor.Mangasına göre bu kesinlikle büyük bir artı.
Ayrıca imzam hakkındaki düşüncen içinde teşekkürler silentwarior.İmzalarımı kendim yapmaya(çizmeye) bayılırım XD
Ayrıca imzam hakkındaki düşüncen içinde teşekkürler silentwarior.İmzalarımı kendim yapmaya(çizmeye) bayılırım XD
13 sayfadaki 22 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
13 sayfadaki 22 sayfası