Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
+75
worless
darthminot
scoutcrawler
ugly-bakura
maviSiah
hipernova
Katsura
sera myu
halvah(J)
Zax
kanade
gundamaster
sakura hime
histugaya
brisingr
wiL-
S.Tensei
Ozey
cmgrgn
+L+
SheaN
bluetear
Tonwer
zhenya
Akuma_Blade
KaranlıK
silentwarior
e_wNdY
alik1818
jax
savage garden
Unde®kaN
ozman
eczmeltem
lovel-chan
sonercirit
Alchemist
digigirl
Merhak
Sercan
darkblue*
Brubaker
Voodoo_Baby
Hanajima
Desire
misuteri-chan
Yaser
kouta
Hitokiri
muhtesemmatrix
Rotea
ademania
Sodakazam
Moth
Darklight
LordCha
Rendan
Sonvaynard
Kra_toS
Byakko
Susano'o
Shiniko
bLue-Dragon
Underfined
RaJeV
sempai
lantis
SPAWN-TheUndead
CHOBiTS
spartiate
diaboliksword
geheimnis
aoshi
Exile Falcon
edemirci44
79 posters
20 sayfadaki 22 sayfası
20 sayfadaki 22 sayfası • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Geri: Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
Sallıyorsun xD Ve kralın olmamasına neden bu kadar karşısınız onu anlamış değilim?
233üncü bölümü sevdim, gerçi ichigo'nun içindeki o diğer hollow ruhun adını da öğrensek ya. bırak zanpakutou'yu onu kullan. kim tutar seni xD
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
233ün hepsini izlemedim ama Hollowumuz ortaya çıktı süper oluyor. Bir daha ki bölümdede göreceğiz onu. Bu filler çok süper gidiyor bu arada Ichigo vaizard ama nasıl olmuş. Merak ettim doğrusu.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
efsane bölümdü çünkü Konuyu sıkıcılıktan çıkaran tek karakter geldi+
en sonunda ichigonun ölmesini ve hollowun ichigoyu tamamen ele geçirmesini bekliyorum.
en sonunda ichigonun ölmesini ve hollowun ichigoyu tamamen ele geçirmesini bekliyorum.
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
226.cı bölümde tam ulgi ile dövüşe başlamıştı ki filler araya girdi.Gerçi bu yayınlanan en komik ve en iyi filler.228 de ki plaj bölümünü çok sevdim.224.üncü bölümde anime benim mangada kaldığım yere geldi.Mangasını okuyarak daha ilerisini öğrenmek mümkün ama neden animesinde merakla ve daha iyi izlemeyelim? Ichgigonun hollow yanı geldiğinde o an ki müzik ve her alandan canlı gösterme.Bunun için sabırsızlanıyorum ve mangasına şu anlık elimi bile sürmüyorum.
Şu an büyük dövüşte herkes kılıçlarını açmış ve hemen biticek gibi görünüyor ama daha vizardlar bile gelmediler.Daha çok var,hem savaştan sonrasıda kesin var.
Ichigonun hollow olayına bayılıyorum
Şu an büyük dövüşte herkes kılıçlarını açmış ve hemen biticek gibi görünüyor ama daha vizardlar bile gelmediler.Daha çok var,hem savaştan sonrasıda kesin var.
Ichigonun hollow olayına bayılıyorum
Mangayı oku sen Vizardların gelmesine ne kaldi ki canım
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bleach i daha yeni izlemeye başladım ve aşık oldumm rukıa ya bayıdım
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
233 harbiden çok güzel bölümdü. -yorum yapmaya üşeniyorum- ama.. ama... sonraki haftanın ön gösteriminde
- Spoiler:
- Ogichi'yi gördüm daha ne isterem O_o çok özlemişim shiro abimizi <3
O kimdi Yasemin hatırlayamadım.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Yapma Özkan Ogichi kimdi deme Beyaz saçlı beyimizi nasıl unutursun
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Ya Adem aklımda yok resim falan koyun hatırlayamadım ama kesin biliyorum o kadar bleachi boş seyretmedik
Edit: Tamam hatırladım ya bizim hollowumuz ama ismi o muydu hiç hatırlamıyorum
Edit: Tamam hatırladım ya bizim hollowumuz ama ismi o muydu hiç hatırlamıyorum
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Buyrun:
- Spoiler:
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Tamamdır zaten önceki mesajımı editledim. Yazdıktan sonra hatırladım
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Kontrol Ogichi'ye bir geçse de ortalık şenlense diyeceğim ama
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Öyle olur ama mangaka hayatta yapmaz o şeyi ama birkaç bölüm Ogichi kral olsun
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
eheh yeni görüyorum XD Shirosaki diye de geçiyor. Filler olduğu için zaten çok büyük bir olay olmayacak ama o psikopatlığı kim unutabilir, sırf iki laf soksun kessin biçsin o da yeter.
Shirosaki yada Ogichi ben kısaca Hollow diyorum Bence mangaka şimdi tam yerinde filler verdiya eleştri almayayım diye böyle süper filler yapmıştır
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Bundan önceki fillerde Ichigo'Nun sadece hollow güçleri ile dövüşmesi ve maskesinide göstermesi bir önceki fillerin en güzel son iki bölümüydü.
Ogihci olayına gelince ona Ichigo'nun hollow yanı demeyi yeğelerim.Bu isim hayranlar tarafından takıldı ve kendisininde söylediği gibi 'benim bir adım yok!'
O ileride geçici kral olabilir ama ortaya çıktığı anda aizen de dahil olmak üzere kimseyi dinlemez ve yoluna çıkan herkese saldırır.Ichigo maskeyi kazandığı halde yinede getsuga tenshou'yu her yönüyle kullanamıyor.Sadece direk bir uzun atış yapabiliyor.Ama hollow yanı bunu yaparken aynı zamanda büyük bir alanı daire şeklinde daire biçimde kaplayarak yapabiliyordu.Hem zangetsunun ban kai formundaki ucundaki zincirlerde süs olsun diye değil.Onu döndürüp kullanmayı bir türlü başaramıyor Ichigo.
Sahi zangetsuyu şu aralar hiç görmedik? Yine yutuldu mu acaba XD
Ogihci olayına gelince ona Ichigo'nun hollow yanı demeyi yeğelerim.Bu isim hayranlar tarafından takıldı ve kendisininde söylediği gibi 'benim bir adım yok!'
O ileride geçici kral olabilir ama ortaya çıktığı anda aizen de dahil olmak üzere kimseyi dinlemez ve yoluna çıkan herkese saldırır.Ichigo maskeyi kazandığı halde yinede getsuga tenshou'yu her yönüyle kullanamıyor.Sadece direk bir uzun atış yapabiliyor.Ama hollow yanı bunu yaparken aynı zamanda büyük bir alanı daire şeklinde daire biçimde kaplayarak yapabiliyordu.Hem zangetsunun ban kai formundaki ucundaki zincirlerde süs olsun diye değil.Onu döndürüp kullanmayı bir türlü başaramıyor Ichigo.
Sahi zangetsuyu şu aralar hiç görmedik? Yine yutuldu mu acaba XD
Filler esas konudan daha güzel. Rezilliğin de böylesi. Gerçi Ichigo orada bile kız kurtarma ayaklarına yatıyor. Şaşılası bir şey.
Kız-kaçıran seni.
P.S. Ayrıca bu ne ya?! Shirosaki mi şimdi bu?!?! Ben Shirosakiyi shinigami-öper bir tip bilirdim. Bu ne, hiç konuşmuyor. Hiç o heyecanı tadamadım. Bu sadece anırıyor. Havada zangetsu sallayan Shirosaki'yi isteriz biz !
Kız-kaçıran seni.
P.S. Ayrıca bu ne ya?! Shirosaki mi şimdi bu?!?! Ben Shirosakiyi shinigami-öper bir tip bilirdim. Bu ne, hiç konuşmuyor. Hiç o heyecanı tadamadım. Bu sadece anırıyor. Havada zangetsu sallayan Shirosaki'yi isteriz biz !
Tensei, zaten bu ortalıkta höyküren varlığa Shirosaki demek bence de ona hakaret olur, gelecek haftaya çıkıyor kendisi.
Fillerin bir diğer avanjı anime normal giderken azda olsa byakuya'yı komik durumda görürken fillerde bu durum dahada artıyor.En azından fillerde s.s.'de geçen ve byakuya ile shinigami kadınlar derneğini biraz daha fazla görme şansımız var.
Yalnız bir soru: Shinigami kadınlar derneğinin başkanı bizim pembe saçlı sevimli ve küçük shinigamimizdi.228 de birden başkasına başkan diye hitap ediliyor ???
Yalnız bir soru: Shinigami kadınlar derneğinin başkanı bizim pembe saçlı sevimli ve küçük shinigamimizdi.228 de birden başkasına başkan diye hitap ediliyor ???
yeni başlamış ve şuan 117 ye geçmiş biri olarak bi tezim var
bence ichigonun dokunduğu kişide ruh gücü oluşuo o çocuğun asıl yeteneği bu bence yoksa bu kadarı fazla
bence ichigonun dokunduğu kişide ruh gücü oluşuo o çocuğun asıl yeteneği bu bence yoksa bu kadarı fazla
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Biraz daha izle gerçek gücünü anlayacaksın
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
bölüm 234: ichigo'nun hollow'u yine yaptı yapacağını walla bayılıyorum o herife. o konuşabilen halinden bahsediyorum. o manyak aizene bile pabucunu tersten giydirir, sen kimsin be muramasa? bundan sonra ichigo gitsin, bastırılsın, şöyle bi 100 bölüm falan bu herifin maceralarını takip edelim.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
20 sayfadaki 22 sayfası • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
20 sayfadaki 22 sayfası