Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
+75
worless
darthminot
scoutcrawler
ugly-bakura
maviSiah
hipernova
Katsura
sera myu
halvah(J)
Zax
kanade
gundamaster
sakura hime
histugaya
brisingr
wiL-
S.Tensei
Ozey
cmgrgn
+L+
SheaN
bluetear
Tonwer
zhenya
Akuma_Blade
KaranlıK
silentwarior
e_wNdY
alik1818
jax
savage garden
Unde®kaN
ozman
eczmeltem
lovel-chan
sonercirit
Alchemist
digigirl
Merhak
Sercan
darkblue*
Brubaker
Voodoo_Baby
Hanajima
Desire
misuteri-chan
Yaser
kouta
Hitokiri
muhtesemmatrix
Rotea
ademania
Sodakazam
Moth
Darklight
LordCha
Rendan
Sonvaynard
Kra_toS
Byakko
Susano'o
Shiniko
bLue-Dragon
Underfined
RaJeV
sempai
lantis
SPAWN-TheUndead
CHOBiTS
spartiate
diaboliksword
geheimnis
aoshi
Exile Falcon
edemirci44
79 posters
3 sayfadaki 22 sayfası
3 sayfadaki 22 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Geri: Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
Şu an sadece mangasını takip ediyorum, animesi filler yüzünden biyerlere sardı çıkamıyor...
- Spoiler:
- Ya İkkaku direk yalan oldu abi insan bi kapışmasını gösterir ya. O ne öyle kalas gibi bi eleman gelipte koskoca İkkakuyu -Bankaisi var öyle demeyin xD- yendi ya. Ordaki en güçlü eleman İkkakudur. Kaptan seviyesinde elemanı harcadı manga-ka helal olsun yani... Gerçi ben yine de bekliyorum kalkıcak o daha bankai yapıcak :twisted:
Kra_toS- Mesaj Sayısı : 18
Ruh Hali :
bedifeci demiş ki:Zarakinin dövüşmesini bekliyorum mangada çok
iyiydi.Artık yan karakterlerde dövüşmeye başlıyacak en dogrusuda bu ama
ichigo sıktı beni işin açıkçası beleach devamedecekse biraz onlara göre
kurgulanmalı zaten mangada ona dogrugidiyor...
Tamamen aynı fikirdeyim
Kra_toS demiş ki:Şu an sadece mangasını takip ediyorum, animesi filler yüzünden biyerlere sardı çıkamıyor...
- Spoiler:
Ya İkkaku direk yalan oldu abi insan bi kapışmasını gösterir ya. O ne öyle kalas gibi bi eleman gelipte koskoca İkkakuyu -Bankaisi var öyle demeyin xD- yendi ya. Ordaki en güçlü eleman İkkakudur. Kaptan seviyesinde elemanı harcadı manga-ka helal olsun yani... Gerçi ben yine de bekliyorum kalkıcak o daha bankai yapıcak :twisted:
Bence de o dörtlü içindeki en güçlü Ikkaku ama önümüzdeki hafta Ikkakunun dövüş gelecek.Tamamen yenildiğini filan zannetmedin umarım
Byakko- Yeni Üye
Ya aslında tamamen yenilmese bile Pillar denen sütunsal yapı yıkıldı. Her türlü bi işe yaramıyor İkkakunun yenmesi.. Fakat ki bari shinigami onurunu kurtarsak elemanın xD
Ruh Hali :
Tek kulenin yıkılmasında sorun yok sanırım ama emin de değilim.
Ikkaku'ya birşey olmaz o muhtemelen yapacak şovunu haftaya.Esas bankai açmak zorunda kalırsa o kısım kötü olacak.Çünkü kimsenin bankaisini görmemesi lazım.
Ikkaku'ya birşey olmaz o muhtemelen yapacak şovunu haftaya.Esas bankai açmak zorunda kalırsa o kısım kötü olacak.Çünkü kimsenin bankaisini görmemesi lazım.
Byakko- Yeni Üye
Yoo öyle bir durum yok.. Bkz. Renji ipine sapına kullanıyor bankaisini. Hiçte sıkıntı çekmiyor.
Sadece Hayasegawanın kılıcı istisna olduğu için shikaisini saklıyor. Bence de kalkıcak gibi çünkü kendisinin prensibine göe bi savaşta ya zafer vardır; ya da ölüm...
Sadece Hayasegawanın kılıcı istisna olduğu için shikaisini saklıyor. Bence de kalkıcak gibi çünkü kendisinin prensibine göe bi savaşta ya zafer vardır; ya da ölüm...
Ruh Hali :
Kra_toS demiş ki:Yoo öyle bir durum yok.. Bkz. Renji ipine sapına kullanıyor bankaisini. Hiçte sıkıntı çekmiyor.
Sadece
Hayasegawanın kılıcı istisna olduğu için shikaisini saklıyor. Bence de
kalkıcak gibi çünkü kendisinin prensibine göe bi savaşta ya zafer
vardır; ya da ölüm...
İyi de Renji bankaisi olduğunu saklamıyor.Unuttun galiba Ikkaku nun ilk
bankai açtığı bölümü ve bankaisini herkese göstermek istemediğini.
Byakko- Yeni Üye
Ikkaku'nun bankai sini göstermek istememesinin nedeni Zaraki'nin takımından ayrılmak istememesi. Bu nedenle Ikkaku bankai yaptığını gizliyor.
- Spoiler:
- "Lantis" aynı zamanda "Ikkaku" Cpatan olmak istemiyor. Çok guclu oldugu icin captain yapacaklar ve Zaraki nin takımdan gidecek.Bu nedenlede Bankasini gostermiyor kimseye...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz Ikkakunun neden bankai açmadığını elbette biliyorum da benim vurguladığım o kısım değil.
Ikkaku bunu gurur meselesi yapıyor dolayısıyla Hisagi,Kira hatta diğerlerinin gözü önünde bankai açmak istemiyor.Yani eğerki mangaka Ikkaku ya herkes önünde bankai açtırırsa kötü olur diyorum, benim hoşuma gitmez.
Ikkaku bunu gurur meselesi yapıyor dolayısıyla Hisagi,Kira hatta diğerlerinin gözü önünde bankai açmak istemiyor.Yani eğerki mangaka Ikkaku ya herkes önünde bankai açtırırsa kötü olur diyorum, benim hoşuma gitmez.
Byakko- Yeni Üye
Benim de gitmez açıkçası. Kira ve Hisagi gibilerinin yanında sanki onlardan güçsüzmüş gibi Bankai'sine güvenmek beni hayal kırıklığına uğratır.
Hah ağzımdan aldın
Byakko- Yeni Üye
Ikkakunun zaten bankai cok feci guclu yoksa goruyoruz zaten gucunu cok ta bişey degil ama Bankaide cok feci bir guce ulaşıyor silahında da anlaşılyor zaten.
Ruh Hali :
Ben bleach'e önceleri çok gördüm ve izlemedim,ama ne zaman mangasına başladım animesini indirmek için sabırsızlandım.Bleach bence çok güzel bir anime.Bazen yavaş ilerliyor ama bu daha sürüceğinin göstergesidir.Ben en son 78.ci bölümü izledim ve izlemek için indirmeye devam ediyorum.Bleach sahiden sarıyor insanı.Ben 1 günde 13'den 60'a kadar aralıksız izlediğimi bilirim.O gece hiç uyumadım,sabah 7 gibi yatmıştım.Hemde bleach'in 180 bölümü geçen türkçe altyazısı olmasıda diğer bir artı doğrusu,altyazıyı yapanlara çok teşekkür ediyorum ayrıca.Bleach güzel bir anime
Bleach e kötü bir anime diyen yok ki. Gunde 40 bolum izliyordum bende. Sadece Bleach i bu kadar cok izliyordum tabi ilk başlarındaydı bu. Misal ilk bankai yi ogrendiginde ne kadar sevinmiştim. Ne kadar guclu idi bir bankaiye donusuyordu tamam herşey ucuyordu bir Getsuga Tenshou yapıyordu butun heryer dagılıyordu.Ya şimdi ...
- Spoiler:
- Her şey ayvayı yedi bir Getsuga Tenshou ile bir adamda yara bile acamaz. İlk bankai ile kimseye zarar veremez. Hollow ile Espadaları yenemez.
Ruh Hali :
ichigo daha nasıl bir güç alacak bilmiyorum
En son Darklight tarafından Salı 16 Eyl. - 21:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
Güç konusu tartışılıcak durumda gerçekten.Ama bleach'le ilgili diğer animelerde olmayan tam bir komedi özellik var.O da resimli shinigami rehberi!Çok güzel yapmışlar karakterlerin komik taraflarını iyice ortaya çıkarıyor.
İchigo ya daha nasıl bir güç verecekler bilmiyorum
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
Aizen'le Ichigo'nun hollow hali dövüşebilir bence.Çünkü aizende hollowlaşma yolundaydı.Eğer böyle birşey olursa süper bir dövüş olur
olabilir ama
- Spoiler:
- Çok zor ya ben ce çünkü 145 bölüm de Aizen sadece göz temasıyla
Grimmjow öldürüyor az kalsın ichigo hollow güçüyle zor yendi grimmjow.
Ama daha tam olarak hollow güçünü kontrol edemiyor tabiki ichigo
eğer sero felan kullanmayı öğrenirse sayko olur:twisted:
En son Darklight tarafından Salı 16 Eyl. - 21:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
Of daha neler varmış ileride :)Ben daha 79 bölümdeyim,ama bu akşam 90 a geçerim.Ichigonun hollow hali zaten tamamen en güçlü ve en zayıf olduğu zaman.Gücü dorukta,ama kontrolü zayıf
Özürdilerim tüm bölümleri seyretmişsindir sandım ondan az ayrıtıya girdim
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
Neyse önemli değil.Zaten yavaş yavaş indiriyorum.Kızılayda(ankara) 70.ci bölüme kadar buldum.Gerisinide yavaşda olsa indirmeye çalışıyorum.Hem zaten ben mangasından geçtim,mangasındada 315.ci bölümdeyim zaten.Yani ilerki konularlada ilgili bilgim var.
LordCha sen şu anda filler bölümlerini izliyosun. Rukia kurtarıldıktan hemen sonra 110. bölüme geçersen konu kaldığı yerden devam eder. Şu anda izlediğin bölümlerin hiçbirisinin konuyla alakası yok
Hem manga hemde anime kotu oluyor ya manga sı yada animesini ttavsiye ederim ve ole yaparım.Manga okumam eğer satın almazsam yani online ama Anime yi her turlu aynı sekilde izliyebilecegim icin sorun yok.110 a kadar evet bountolar dasın. Mangalarda bountolar yoktur.Filler cunku.
Ruh Hali :
Tavsiyeniz için çok teşekkürler.Ama zaten çoğu indi yani birkaç bölüm fazla izlesem birşey olmaz hem.Zaten mangada okuduktan sonra espadaların anime nasıl olduklarını merak ediyorum.Hem her bölümün sonundaki resimli shinigamai rehberide tam bir komedi
3 sayfadaki 22 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
3 sayfadaki 22 sayfası