TRHeroes
+7
CHOBiTS
BladeSinger
Exile Falcon
silindi
aoshi
spartiate
edemirci44
11 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: TRHeroes
3. jenerasyon telefonlarla uzaktan bilgisayarını kontrol edebilme özelliği de mümkün olabilcekti sanırım
BladeSinger- Yeni Üye
Ruh Hali :
Kakurenbo sadece vakit kaybı izlediğimden birşey anlamadım 5 6tane çocuk ortalıkta koşuşturuyor sonundada birşey anlaşılmıyor.
Misafir- Misafir
renkler ve zevkler meselesi yani şöyle ahım şahım bir senoryosu yok ama çok hoş atmosferi var.......
10 üzerinde 7 verri ama dedigim gibi tadımlık kısa bir anime
10 üzerinde 7 verri ama dedigim gibi tadımlık kısa bir anime
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Kakurenbo'nun çok güzel bir atmosferi var.Ama Engin abininde dediği gibi tadımlık bir şey.Fazla uzatılırsa büyüsü kaçar.Anlaşılmayacak bir şeyide yoktu.Oldukça basit bir senaryoya sahip.
- Spoiler:
- Oynayan çocukların geri dönemediği bir saklambaç oyunundan ibaret.7 kişi giriyorlar.En son yakalanan kişi yeni ebe oluyor.Dışarı çıkıp oyunu etrafa yayıyor bu sayede daha fazla çocuğun gelmesini sağlıyor.Sistem bu şekilde işliyor fazlası yok
Bu Kakurenbo yu bende indireyim nasıl bir şeymiş hikaye o kadarda önemli değil atmosfer güzel olsun o bana yeter.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Mizuiro'lar hen*tai değil miydi?
silindi- Isınan üye
Golden Boy ilk bölüm bitti. Üçlü iki paket halinde yayınlayacağım için henüz kısayollarını vermiyorum. Birkaç gün içinde ilk paketi hazırlamış olurum.
silindi- Isınan üye
kymophobia demiş ki:Mizuiro'lar hen*tai değil miydi?
Mizuiro 2 degil.Garanti veririm.Ama gecen birincisini indirdim.Aynı konu ama içinde birkaç dk lık hhh.cıktı.Bu yüzden ikinci seriyi izleyin.Birinciden uzak durun.
Genel bir bilgi olsun. ölmedim diye;
Golden boy ilk iki bölüm bitti, üçüncü bölümün çevirisindeyim. Üçlü paket olarak dağıtılacak.
Candy Boy ilk bölüm tamamlandı, ikinci bölüme başladım.
Chi'nin yeni bölümlerinin video dosyaları hazır, altyazılarda birkaç tane kaldı.
Black Blood Brothers ilk bölüm çevirisi bitti. Bunun da dörtlü paket yayınlanması olası.
Macross Zero gündeme alındı.
Devil May Vry'ın tamamlanması için Qpax'ı bekliyorum.
Golden boy ilk iki bölüm bitti, üçüncü bölümün çevirisindeyim. Üçlü paket olarak dağıtılacak.
Candy Boy ilk bölüm tamamlandı, ikinci bölüme başladım.
Chi'nin yeni bölümlerinin video dosyaları hazır, altyazılarda birkaç tane kaldı.
Black Blood Brothers ilk bölüm çevirisi bitti. Bunun da dörtlü paket yayınlanması olası.
Macross Zero gündeme alındı.
Devil May Vry'ın tamamlanması için Qpax'ı bekliyorum.
silindi- Isınan üye
Teşekkürler kolay gelsin.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Çok uzun bir ara oldu galiba...
Blogu takip edip hal hatır soranlara, tazhiyelerini ve beklentilerini belirtenlere teşekkürler. Bilgisayarı harcamış bulundum ama yeni sistemle işlere başlarım bu aralar tekrar. Çok koldan gideceğim için ve bu arada tüm görüntü işleme ayarlarımı, altyazılarımı, düzenlemelerimi kaybetiğimden dolayı biraz yavaşlama olacak ama hem Candy ile, hem de fansub grubu olmayan ama yapımlarda yardımcı olmak isteyenlerle beraber eski çalışmaları ayaklandıracağım gibi duruyor.
Şu an için halihazırda devam eden projeleri tamamlamam lazım acil.
DMC'yi çok kısa bir zamanda, ardından da Saber Rider And The Star Sheriffs ingilizce dublajı ile yüklemeler başlayacak. "EĞER" diğer projelerden çok çok boş vakit kalırsa, kulaktan çeviri ile SRATSS için altyazıları hazırlarım ileride.
Bunları bitirip, eldeki son 2 bölümü kalan seriyi tamamladıktan sonra, önümüzdeki hafta dahilinde Space Adventures of Cobra için girişimler geliyor.
Tabi bir diğer güzel haber olarak;
Candy Boy, Chi's Sweet Home, Macross Zero, Iron Virgin Jun ve Golden Boy çalışmaları güme gitti bilgisayarla beraber. Candy Boy'u ve Chi serisini acil olarak tekrar hazırlarım ilk boş zamanımda kısa seri oldukları için neyse ki -bölümlerinin uzunluğu olarak-.
Tam olarak başka bir haber var mı bilemiyorum, blogu güncel tutmaya çalışıyorum.
Tekrar selam...
Blogu takip edip hal hatır soranlara, tazhiyelerini ve beklentilerini belirtenlere teşekkürler. Bilgisayarı harcamış bulundum ama yeni sistemle işlere başlarım bu aralar tekrar. Çok koldan gideceğim için ve bu arada tüm görüntü işleme ayarlarımı, altyazılarımı, düzenlemelerimi kaybetiğimden dolayı biraz yavaşlama olacak ama hem Candy ile, hem de fansub grubu olmayan ama yapımlarda yardımcı olmak isteyenlerle beraber eski çalışmaları ayaklandıracağım gibi duruyor.
Şu an için halihazırda devam eden projeleri tamamlamam lazım acil.
DMC'yi çok kısa bir zamanda, ardından da Saber Rider And The Star Sheriffs ingilizce dublajı ile yüklemeler başlayacak. "EĞER" diğer projelerden çok çok boş vakit kalırsa, kulaktan çeviri ile SRATSS için altyazıları hazırlarım ileride.
Bunları bitirip, eldeki son 2 bölümü kalan seriyi tamamladıktan sonra, önümüzdeki hafta dahilinde Space Adventures of Cobra için girişimler geliyor.
Tabi bir diğer güzel haber olarak;
Candy Boy, Chi's Sweet Home, Macross Zero, Iron Virgin Jun ve Golden Boy çalışmaları güme gitti bilgisayarla beraber. Candy Boy'u ve Chi serisini acil olarak tekrar hazırlarım ilk boş zamanımda kısa seri oldukları için neyse ki -bölümlerinin uzunluğu olarak-.
Tam olarak başka bir haber var mı bilemiyorum, blogu güncel tutmaya çalışıyorum.
Tekrar selam...
silindi- Isınan üye
Kolaylıklar çalışmalarında.Geri dönmene sevindim..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Saber Rider And The Star Sheriffs'in tamamı bitti.
Geçmiş olsun.
Bu aslında fansub değil. Altyazısı olmayan bir seriyi çeviremezdim. Ama bu kısma uygun olduğu için yazayım dedim.
52 bölüm, US sürümü ingilizce dublajlı, 85~MB bölümler halinde bitti.
52 bölüm = 1 DVD oldu. Cuk oturdu.
Şimdi sırada BBB ve Devil May Cry'ın bitirilmesi var.
DMC için Qpax'a hem teşekkürler, hem de altyazıları komple elden geçireceğim için özürler. Dilbilgisi ve kelime hatalarından ayıklamam lazım.
Geçmiş olsun.
Bu aslında fansub değil. Altyazısı olmayan bir seriyi çeviremezdim. Ama bu kısma uygun olduğu için yazayım dedim.
52 bölüm, US sürümü ingilizce dublajlı, 85~MB bölümler halinde bitti.
52 bölüm = 1 DVD oldu. Cuk oturdu.
Şimdi sırada BBB ve Devil May Cry'ın bitirilmesi var.
DMC için Qpax'a hem teşekkürler, hem de altyazıları komple elden geçireceğim için özürler. Dilbilgisi ve kelime hatalarından ayıklamam lazım.
silindi- Isınan üye
hayırlı olsun kymophobia, bizim jenerasyon olupta saber rider'ı sevmeyen yoktur heralde... kolay gelsin diğer çalışmalarda...
Voltron ilk 12 bölüm Türkçe ve ingilizce dublajlı olarak, altyazısız hazırlandı.
Bu da serinin ilk paftasının tamamı demek.
Toplamda 52 bölüm olacak. DVD'ler yayınlandıkça devam edilecek.
MKV içinde
h.264 çözücülü
Bölüm başına 240MB
Türkçe ve İngilizce Dublaj
720*512 çözünürlük
Bu da serinin ilk paftasının tamamı demek.
Toplamda 52 bölüm olacak. DVD'ler yayınlandıkça devam edilecek.
MKV içinde
h.264 çözücülü
Bölüm başına 240MB
Türkçe ve İngilizce Dublaj
720*512 çözünürlük
silindi- Isınan üye
Bundan sonra forumlara şunu bunu yaptık, yaptım, yapıldı diye yazmamaya karar verdim.
Takip etmek isteyen arkadaşlar blogdan bakarsa sevinirim. Teşekkürler.
http://trhsubs.blogspot.com
Takip etmek isteyen arkadaşlar blogdan bakarsa sevinirim. Teşekkürler.
http://trhsubs.blogspot.com
silindi- Isınan üye
@Exile Falcon
lo pokimon fazla zorlamayalim yok zorlayalim dersen 4,50 gb rawlari atalim arkadas onun yayinlasin slayt gösterisi gibi izleriz filmi
lo pokimon fazla zorlamayalim yok zorlayalim dersen 4,50 gb rawlari atalim arkadas onun yayinlasin slayt gösterisi gibi izleriz filmi
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
1.si bana mı diyosun?vecitasan demiş ki:@Exile Falcon
2.si bana diyosan niye bu başlıkta diyosun?
3.sü ne diyosun anlamadım
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası