CHOBİTS
+7
Elfen Lied
Vincent
lantis
Godslayer
Exile Falcon
rockchu
CHOBiTS
11 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: CHOBİTS
ama en iyisi chii ya
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:Clamp serielri içinde cizimler olarak en farklısı Chobits en azından normal serielre benziyordu.Konu olarak ilginç ne varki ecchi ve romantizm ve komedi cok iyi harmanlanmiş.Bu sayede güldürürken duygulandırabiliyorda.
Clamp serilerinde Card captor Sakuranın da çizimleri fena değil, bu arada chii gerçekten masumluğun temsilcisi olabilir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Haklısın beyaz gecen moviesine baktım CCS nin sakura normal geldi ama.Bunun nedeni daha çocuk olmasıydı.Abilerine falan bakarsan onlar dümdüz sopa gibi.aynı sekilde Sakuranın bacaklarıda sopa gibi.Ama boy kısalıgı kurtarıyor.
çok güzel bir seri chobits
claymore tarzı savaş animelerini izlemekten bıktıktan sonra bir arkadaşın chobitsi önermesi üzerine izledim
chobitsden sonra romantizm dram okul komedi animelerini izlemeye başladım o kadar sardı yani
ayrıca chobitsde kötü bir yan göremiyorum,uzunlugu iyiydi komedi dram hepsi tadında bırakılmış,sonuda yeterince tatmin ediciydi bence
konu olarak dearsa gerçekten çok benziyor ama dearsda chobits tadını alamadım ben
belki ilk önce chobitsi izledigimdendir ama yinede dearsın ilk 6 bölümü izledikten sonra bıraktım,chobits çok daha güzel bir seri dearsa göre
claymore tarzı savaş animelerini izlemekten bıktıktan sonra bir arkadaşın chobitsi önermesi üzerine izledim
chobitsden sonra romantizm dram okul komedi animelerini izlemeye başladım o kadar sardı yani
ayrıca chobitsde kötü bir yan göremiyorum,uzunlugu iyiydi komedi dram hepsi tadında bırakılmış,sonuda yeterince tatmin ediciydi bence
konu olarak dearsa gerçekten çok benziyor ama dearsda chobits tadını alamadım ben
belki ilk önce chobitsi izledigimdendir ama yinede dearsın ilk 6 bölümü izledikten sonra bıraktım,chobits çok daha güzel bir seri dearsa göre
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası