Herkese selam^^
+3
çamekoo
edemirci44
Godslayer
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Herkese selam^^
Adım Cem..Siteyi bugün tasadüfen gördüm ve bayağı hoşuma gitti..Animelerle pek aram olduğunu söyleyemem daha çok mangayla ilgileniyorum ama yinede bitirdiğim bir kaç anime serisi ve arada bir izlediğim animeler var..
İzlediğim ve izlemekte olduğum animeler:Fullmetal Alchemist,Claymore,Naruto(bir zamanlar),Fate/Stay Night,Shingetsutan Tsukihime..
Takip ettiğim mangalar:Gantz,D.Gray-Man,Tsubasa Reservoir
Chronicle,Aflame İnferno,World Embryo,Number,Tegami
Bachi,Claymore,Stigmata,Tales Of İnnocence,Naruto..
İzlediğim ve izlemekte olduğum animeler:Fullmetal Alchemist,Claymore,Naruto(bir zamanlar),Fate/Stay Night,Shingetsutan Tsukihime..
Takip ettiğim mangalar:Gantz,D.Gray-Man,Tsubasa Reservoir
Chronicle,Aflame İnferno,World Embryo,Number,Tegami
Bachi,Claymore,Stigmata,Tales Of İnnocence,Naruto..
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: Herkese selam^^
Sitemiz için söyledikerin için teşekkürler..Farklı bir tarzın olduğu görülüyor.Mangayı daha çok sevene pek rastlanmıyor.İnşllah sitemize daha çok katılır manga ve animeler hakkındakı deneyimlerini bizlerle paylaşırsın..
Aramıza hoşgeldin...Bedifeci
Aramıza hoşgeldin...Bedifeci
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
HOŞGELDİN......
çamekoo- Isınan üye
Hoşgeldin.Fate Stay Night ı izledikten sonra baglantılı tüm animleri araştırıp izlemiştim.Benim için en güzel serilerden biri.Mangaları sevmesemde suan takip ettigim birkaç manga var.(Amatsuki,Rosario Vampire Capu, Claymore)
merhaba hoşgeldin cem.. zaten heralde son dönemlerin en iyi animelerini izlemişsin.. mangalar konsuunda benim fazla bir bilgim yok yorum yapamıyorum o yüzden.. bu arada claymore mangasını okuyormuşsun, bir ara ondan bahsedersen seviniriz, claymore'un 2.sezonunu merakla bekleyen o kadar fazla insan varki..
Hoşgeldiin harika vakit geçirmeni dilerim
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Hoşgeldin. Claymore mu hani nerde? Evet merakla beklemekteyiz 2. sezonu bikaç bilgi verirsen fena olmaz.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Hoşbulduk^^..Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Calymore'un 2. sezonu
olmayacak..Bildiğiniz gibi animenin son 2 bölümü doldurmaydı yani
Bu yüzden animeyi toplamaları çok zor olur ayrıca manga ve anime arasında çok fazla bir fark yok taş çatlasın 10 bölüm..Yani doldurma bölüm çekmeden animeyi devam ettirmeye kalkışırlarsa bu ancak 2-3 yıl sonra olur çünkü manga ya ayda bir çıkıyor ya da birkaç ayda bir,haftalık değil maalesef
- Spoiler:
- mangaya göre Clare ve Prinscipila arasında herhangi bir savaş gerçekleşmedi
Bu yüzden animeyi toplamaları çok zor olur ayrıca manga ve anime arasında çok fazla bir fark yok taş çatlasın 10 bölüm..Yani doldurma bölüm çekmeden animeyi devam ettirmeye kalkışırlarsa bu ancak 2-3 yıl sonra olur çünkü manga ya ayda bir çıkıyor ya da birkaç ayda bir,haftalık değil maalesef
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
Godslayer demiş ki:Hoşbulduk^^..Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Calymore'un 2. sezonu
- Spoiler:
mangaya göre Clare ve Prinscipila arasında herhangi bir savaş gerçekleşmedi
- Spoiler:
- oooppsss ben son iki bölümde mangadan alındı biliyordum.. eyvahlar olsun o zaman....
Açıklanmayan bir çok şey var ama. Eğer böyle bittiyse kötü olmuş... Umarım devamı gelir.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Dediğim gibi animesinin devamı biraz zor
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
Niçin zor, mangası yapılıyor bundan 2 yıl sonra devam edebilir..Bende mangasına takılıyorum ara sıra ama şuna katılırım son bölüm dandik bir bölüm gerisi kanımca gelir...
Neyse 2 sezonu olur olmaz ama herkezin görüşüdür heralde inşallah yapılır..:cheers:Ama zamanı derseniz baya bekliyeceğiz..
Neyse 2 sezonu olur olmaz ama herkezin görüşüdür heralde inşallah yapılır..:cheers:Ama zamanı derseniz baya bekliyeceğiz..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Heralde bende yapılmasını isteri..Keşke animeyi seneye yayınlasalardı böylece hiç ara vermeden devam ederlerdi
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
Heralde bende yapılmasını isteri..Keşke animeyi seneye yayınlasalardı böylece hiç ara vermeden devam ederlerdi
keşke diyorum heralde mangası da ayda bir çıkıyor du...Zor ama eminm bu japonlar konu kıtlığ yaşayacak bu serilere devam edecekler..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası