Godslayer's art
+4
CHOBiTS
çamekoo
edemirci44
Godslayer
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Godslayer's art
Karakterlerin kafalarını çizmeyi seviyorum ama vücut çizmeyi hiç beceremiyorum
Bu benim kendi yaptığım bir karakter
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Bu benim kendi yaptığım bir karakter
- Spoiler:
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: Godslayer's art
Ellerine sağlık güzel çizimler olmuş...Hepsi sen yaptın demek ya ben yeteneksiz oluyorum heralde millet güzel çiziyor harbidende en zor vücut çizmek gibi geliyor bana da
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ellerine sağlık güzel çalışmalar yapmışsın ilgi ve yetenek işi bunlar...
çamekoo- Isınan üye
3. resim Sora 6.resimde Roxas'mıydı.Yoksa kafayı Kingdom Heartsla fena bozduğum için bana mı öyhle geldi
güzelmiş çizimleri godslayer... çzellikle teresa'yı çok sevdim.. ellerine sağlık diyorum
Serkan claremi teresa mı benim gördügüm clare//sevgiler saygılar bizde çizelim serkan beee gençler bu işi aldı götürdü...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
teresa aklımı aldı benim clare olacak doğrusu haklısın enginnn
valla ben çizerim ben çizerimde, anime sitesi olmaktan çıkar burası kahkaha sitesine döner insanlar benim resimleri gördükten sonra
valla ben çizerim ben çizerimde, anime sitesi olmaktan çıkar burası kahkaha sitesine döner insanlar benim resimleri gördükten sonra
Exile Falcon demiş ki:3. resim Sora 6.resimde Roxas'mıydı.Yoksa kafayı Kingdom Heartsla fena bozduğum için bana mı öyhle geldi
Yoksa sende mi bir KH Fanısın ..Doğru bildin birisi Sora diğeri Roxas bi daha bakarsan Marluxia'yayı bile görebilirsin
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
Ahh Kingdom Hearts.Hayatımın oyunu.Bugüne kadar oynadığım en iyi oyundu.İlk oyunun sonunda ağlamamak için kendimi zor tutarken 2.oyunun sonunda mutluluktan uçuyordum.Ne oyundu diyorum sadece
Kingdom hearts 2..Hayatımda oynadığım en güzel 3. oyundu..Yaa KH'ye diyecek birşey bulamıyorum gerçekten kusursuz bir oyun..
Hayatımın diğer iki oyununu da söylemek istiyorum kendimi tutamıyorumm;Breath of Fire 3 ve 4..
Hayatımın diğer iki oyununu da söylemek istiyorum kendimi tutamıyorumm;Breath of Fire 3 ve 4..
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
ya bu oyun işinde geri kaldım heralde zaten bıraktım ama ilginç bu oyunlara merak sardım dur bir inceleyeyim sonra
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
RoXaS rooney'e benzemıs xD
bu arada o sonlarda tek gozu gozuken bır eleman cızmısın o Ragnarok Onlıne oyunundan Assassın Croos olabılır mı acaba? ole bır wallpaper vardı saclar cok benzemekte ve onunda tek goz acıktı Herneyse tebrıkler^^
bu arada o sonlarda tek gozu gozuken bır eleman cızmısın o Ragnarok Onlıne oyunundan Assassın Croos olabılır mı acaba? ole bır wallpaper vardı saclar cok benzemekte ve onunda tek goz acıktı Herneyse tebrıkler^^
Alıntıların güzel ama eksikler var bu eksiklikleri de daha fazla çizerek giderebilirsin kendi karakterin de hoş olmuş ama burun a biraz daha dikkat
1 sayfadaki 1 sayfası