Cellie Fanart
+9
digigirl
Desire
Nodame^^
yuna
spartiate
edemirci44
Zax
RoMe
new_cellie
13 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Geri: Cellie Fanart
nihayet bitirdin ha bu resmi nesot, ben yorum yapmıyorum; yorum yapacak arkadaşlar kandanın sağ eli konusunda bir şey demeyin, orjinalinde de öyle:)
not:benim resmi çizmeye başlarsın artık nes....
not:benim resmi çizmeye başlarsın artık nes....
Saparti orjinali de öyle demiş ama, kandanın sağ elinde bir sorun var gibi, eğer orjinali de öyleyse, doktora gitmeli bence, bu arada çizim sağ el dışında gayet başarılı Cellie
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Eldeki bozuklugun farkına varmamak mümkün degil ama sadece küçük bir yamuk çizgi yüzünden o kadar bozuk gözüküyor evden bağlanabilseydim dogrusunu üstünden çizip gösterirdim ama malesef ve bir orjinalden bahsediliyor lütfen varsa paylaşabilir misiniz.
hm kılıç tutan eli öle walla hele o kolun kısalığıu çok sinirimi bozdu..
ama kılıcın dibindeki elde parmaklarda bi sorun var biliorum
aman zati bende bu konuda usta da dilim
ossi ne resmi hangi resim hıı yok yok başladım en önce bacaklardan başlayam dedim nede olsa tüm iş orda
ardından bedifeci'nin isteği var ayy o kadar basit görünüo ki şu an ne bacak ne kol ne bişi ohhh
ama kılıcın dibindeki elde parmaklarda bi sorun var biliorum
aman zati bende bu konuda usta da dilim
ossi ne resmi hangi resim hıı yok yok başladım en önce bacaklardan başlayam dedim nede olsa tüm iş orda
ardından bedifeci'nin isteği var ayy o kadar basit görünüo ki şu an ne bacak ne kol ne bişi ohhh
Ruh Hali :
Kimin sorusuna cevap verdin anlamadım cellie :S o kişinin ismini yazarak cevap vermeni reca edebilir miyim senden?
ya belli bi kişi dildi siz el kötü dediniz bende ortaya cvb verdim..birde ossi ( spartie ) nin soruyya cvb verdim
Ruh Hali :
Ruh Hali :
Bu resmin orjinalinden ben de bir çalışma yapmıştım aklıma gelmişken ekleyeyim foruma
güzel çalışma ama yüze biraz daha dikkat etmelisin şimdilik bu kadar kontrol edebildim.
güzel çalışma ama yüze biraz daha dikkat etmelisin şimdilik bu kadar kontrol edebildim.
yoo nes ben gayet sevdim valla, hatta şu an masaüstü resmim olarak kullanıyorum:) eline sağlık, bence güzel olmuş nes
desire sende çizimini ekle valla merak ettim...
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası