Anime Avatarları ve İmzaları
+17
Nodame^^
yuna
ByAkagi
omerbaba18
nico robin
Hanajima
MetatroN
edemirci44
usagimania
Exile Falcon
new_cellie
Rotea
aoshi
spartiate
CHOBiTS
rockchu
sempai
21 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Anime Avatarları ve İmzaları
Of of ya sailormoon hastasıyım ya dvd ripleri var elimde şeytan diyor şu serileri bitirince fansub yap hele dolunay surat lafı iyice nostalji yaptırdı bana okuldan gelir trt de izlerdim ikindi vakti çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
teşekkürler sempai ve celal.... valla bende sailor moon izlemiştim zamanında, hatta sonunu hatırladığım ender animelerdendir.. dolunay surat lafına da kopardım:D
Sailormoon serisinde tek sevmedigim kişiydi Usagi bide sonrada çocugu cıktı o usagi dende uyuzdu.Favori savaşcılarım SailorUranüs ve SailorMars tı.
En son CHOBiTS tarafından Perş. 15 Mayıs - 9:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sempai ve chobits teşekkürler.Güzel bi çalışma olmuş.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Bende birkaç avatar ekliyim eklediğim avatarları istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
İsteye göre daha çok ekliyebilirim.
İsteye göre daha çok ekliyebilirim.
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
Rotea grimyow yanındaki kzı kim.X tv demi görmüştüm onu yoksa akrıştırdımmı.
celal bu kızı soruyorsan hepten karıştırmıyorsam vampire knight"daki yuuki"dir kendileri....
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Hangi süt çocuğu be Tatsuki o.Kick Boxcu Tatsuki.Çok pis döver valla
sü sü süüüt çocuğumuu ne dion yaww Tatsuki'ye laf yook o dövmezse ben döveriim kızcağızın tek hatası İnoue'nin arkdaşı omasıı
Ruh Hali :
Pardon yaw.Bana erkek gibi gelmişti.Bleache ilk başladıgımda en sevdigim karakterdi.Kesin özel bir güç kazanır diyordum.Bizimki bir hayal olarak kaldı.kızın yüzünü 30 bölümde bir görür olduk.
ichigo- tatsuki yi birbirine yakıştırmıştım.Olmadı aptal orihime cıktı.İlk bölümler neydi orihime tam sapsaldı.
ichigo- tatsuki yi birbirine yakıştırmıştım.Olmadı aptal orihime cıktı.İlk bölümler neydi orihime tam sapsaldı.
yine şapşal Yazar arkadaş saçmalıyor çünkü.Yeri geliyor karakterler süper zeka oluyor yeri geliyor embesil oluyor.167de Orihime çok olgun ve zeki bir karakterken 169da eski salaklığını kazanmıştı.Can sıkıcı oluyor bu işler
ya Tatsuki'nin güç kazanmayıp da İnoue'nin kazanması konusuna değinmesek o konuya gelince deliriorum zati yaa böle güzel bi kız varken o beceriksiz güç kazandı yaa
nesee benim umudum var hala bakalım
nesee benim umudum var hala bakalım
Ruh Hali :
Nasıl olursa olsun o kıza aşığım Er yada geç teklif edicem.Benim bankaim Ichigonunkini halleder nasılsa.Aizeni falanda keserim hiç sorun değil
Hiç sorma o bölüm benide sinirlendirdi new
Hollowla görmeden dövüşüyordu.Tam güç kazandı kazanacak derken orihime kazanıyor.İzleyici yapılırmı bu be.
Hollowla görmeden dövüşüyordu.Tam güç kazandı kazanacak derken orihime kazanıyor.İzleyici yapılırmı bu be.
biraz da ben koyayım
En son usagimania tarafından Perş. 29 Mayıs - 14:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
usagimania- Yeni Üye
Ruh Hali :
Saol Usagi.Michura cok hoş.Özellike haruka ve michuraya bayılırdım serisini izlerken.
Dün pc yi formatlarken resimlerim kısmında tüm avatar ve imzalarım vardı kurtarmayı unutmuşum hepsi gitti.
Dün pc yi formatlarken resimlerim kısmında tüm avatar ve imzalarım vardı kurtarmayı unutmuşum hepsi gitti.
geçmiş olsun celal ve teşekkürler usagi... bu arada celal senin her anime karakterini tanıdığın hissine kapıldım.. nan bende izliom ben niye kimseyi tanımıom yaaa
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
evet... bende k-lite kullanıyorum, bu imzayı gördüğüm yerde olay çıkartırım (nasıl baskı kuruyorum ama)
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası