I My Me ! Strawberry Egg
+6
zagato
Exile Falcon
sempai
edemirci44
spartiate
CHOBiTS
10 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
I My Me ! Strawberry Egg
Anime'nin Adı: I My Me ! Strawberry Egg
Diğer Adları: Ai Mai Mi ! Strawberry Egg, Strawberry Eggs
Kategori: TV Serisi
Tür: Komedi, Romantizm, Okul
Bölüm Sayısı: 13
Yayım Tarihi: 4/7/2001 ile 26/9/2001 arası
Tanıtım:
Hibiki Amawa, üniversiteden daha yeni mezun olmuş, çiçeği burnunda bir beden eğitimi öğretmendir. İş bulmak umuduyla başvuracağı Seito Sannomiya okulun yakınında bir pansiyona yerleşir. Pansiyon sahibesine o okulda işe başvuracağını söyleyince, kadın ona boşuna denememesini söyler. İlk başta buna bir anlam veremeyen Hibiki, bunun sebebini çok geçmeden öğrenir. Okulun müdüresi, yalnızca bayan öğretmenleri işe almaktadır.
Kafası bu işe çok bozulan Hibiki, pansiyon sahibesinin de yardımıyla kadın kılığına girerek okulda göreve başlar.
Anime.gen.tr den alıntıdır.
Karakterler:
Hibiki Amawa
Fuko Kuzuha
Fujio Himejima
Akira Fukae
Lulu / Ruru Sanzou
Miho Umeda
Seiko Kasuganomichi
Müdür Chieko Sanomiya
Müdür yardımcısı Kyoto
Arkadaşlar dün başladıgım ve bir solukta izledigim güzel ve etkileyici bir yapım.O kadar etkilenmişim ki gece rüyalarıma bile girdi bu seri.13 bölümlük seriye 3 bölümlük devam serisi gördüm.
Ögretmen ve ögrenci ilişkilerine yönelik son derece gerekli ve anlamlı bir yapım.Duygusal serilerden hoşlanan anime severlere tavsiye edilir.
Açılış ve kapanış şarkısını cok begendimg ece cok arayıp ostlerini buldum.Sizler için acılış ve kapınş şarkılarını upload ediyorum umarım begenirsiniz.
http://rapidshare.com/files/116938234/I_my_me_strawberry_egg_op_ed_ost.rar.html
İndirebileceginiz linkler.
mp4 formatta (yavaş iniyor ama ard arda 4 bölüm indirebiliyorsunuz.)
http://animestash.info/anime/show/455
avi ve mkv formatta megaupload.
http://www.animea.net/download/345/I+My+strawberry+eggs.html
En son CHOBiTS tarafından Cuma 23 Mayıs - 7:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: I My Me ! Strawberry Egg
teşekkür ederiz celal, güzel bir tanıtım olmuş.. ama açıkçası 13 bölüm olması beni üzdü azıcık. hemen bitiveriyor, tadı damağında kalıyor insanın.. fırsat bulursam bunuda izlerim ama
Tanıtımı yeni bitirdim sen mesaj yazarken baya bir düzenleme yaptım Serkan.
Gercekten kısa olması cok kötü oldu.Ama bir okadarda güzeldi.acılış şarkısını dinlemeni siddetle tavsiye ederim.
Gercekten kısa olması cok kötü oldu.Ama bir okadarda güzeldi.acılış şarkısını dinlemeni siddetle tavsiye ederim.
Tanıtım ve linkler için teşekkürler...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
tanıtım için teşekkürer serkan. biraz önce ilk bölümü izledim. güzel bir başlangıç olmuş. açılış şarkısını ve bölüm içinde çalan şarkıyı da sevdim. "Otome wa Boku ni Koishiteru""ya göre daha iyi bir başlangıç olmuş.seride bir de güzel sonla bitan bir aşk varsa işte o zaman harika olur...
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
Yaw varya ben bu animeyi 2 gün önce indirdim izlemeyi unuttum en son 9.bölümdeydim şimdi aklıma geldi izliyiveriyim
3 sene önce izlemiştim. Süper bir seri, kısa olması beni de çok üzdü. Keşke daha uzun olsaydı...
zagato- Isınan üye
- Spoiler:
- Seriyi izlemeyi bitirdim böyle finallerden nefret ediyorum.GTO'da böyle bitmişti zati onada kıl olmuştum.Normalde ben hikayelerde böyle olaylara karşı olmasamda ve asla yadırgamasamda bu animedeki öğretmen-öğrenci olayı hoşuma gitmedi.Kuzuha için Fukae'nin uygun olduğunu düşünmüştüm
İlginç bir yorum dost.Ben karateci kızıda cok sempatik buldumdu.
Bir ögretmen gözüyle bakınca sen ögrencilerine o gözle bakmasanda onlar sana bakabiliyor.Bu seride bunun iyi bir göstergesiydi.Cok tatlı ve romantik işlenmiş bence.
Bir ögretmen gözüyle bakınca sen ögrencilerine o gözle bakmasanda onlar sana bakabiliyor.Bu seride bunun iyi bir göstergesiydi.Cok tatlı ve romantik işlenmiş bence.
Dediğim gibi normalde karşı olduğum birşey değil.Ve aşkı hiçbir şekilde yadırgamam yada yargılamam normalde.Ben sadece karakter olarak ikisini bir arada düşünemedim yani.Daha çok anne kız gibilerdi.Seri güzeldi ama sanki yine mangaya olmayan filler bir final kullanmışlar
Mangasını bulabildinmi sen biliyorsan bir adress banada verde bide onu okuyayım.
Ewet anne kız gibilerdi ama bu düşünce kızda kendini gösteriyor.Ögretmenin sucu yoktu.Müziklerini ben cok begendim sürekli dinler oldum.
Ewet anne kız gibilerdi ama bu düşünce kızda kendini gösteriyor.Ögretmenin sucu yoktu.Müziklerini ben cok begendim sürekli dinler oldum.
küçük bir araştırma yaptım mangası yokmuş.Direk anime olarak çıkan ve sona eren bir seri.Yazık olmuş.Ama en azından çoğu animenin yaptığı 50 60 bölüm birbirleriyle bağlantısı olmayan hikayelerle geçirip bize alın final demediler.Şahsen 60 bölüm izledikten sonra bu finali görsem sıyırırdım.13 bölümlük animede olayların hepsi birbirine bağlantılı gidiyor ve finale ulaşıyor.Yinede devamında ne olduğunu görmek isterdim.Yanlış anlamayın anime daha uzun olsaydı demiyorum bakın.Bu final gerçekleştikten sonra ne olduğunu anlatan 3 bölümlük bir OVA serisi güzel olabilirdi.
Bende istersin dedigin gibi bir son.Fuko liseyi bitirmiş Hibiki sensei ile evlenmişler falan gibisinden.Hoş olurdu.
Şu an için çok güzel gidiyor, 2. bölümü izledim çok güzeldi. Fuko çok sevimli bir karakter
evet bekliyorum onlarıda izlemeyi, ama tatil ve bazı işlerin yoğunluğu izlememe engel oluyor
lantis demiş ki:sonunda 3. bölümü izledim, çok eğlenceliydi
- Spoiler:
- Hibiki hoca nasıl giydi Burumayı
- Spoiler:
- bu japonlarda adamı kadın kılıgına sokuyorlar tümkadınalrdan daha cekici ve güzel oluyor nedense.Bende dün 8 bölümü izledim.4 bölümü izle en güzel bölümlerinden biri.Cok anlamlı veduygulu bir bölüm olcak.
bende izlemeye başlayayım tanıtım ve ost için teşkkürler celal abi
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası