baccano
+14
RoMe
Byakko
Sonvaynard
gundamaster
nico robin
bLue-Dragon
sakuragihanamichi
edemirci44
sephirothmmd
Underfined
RaJeV
CHOBiTS
Yaser
spartiate
18 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
baccano
evet ilk 13 bölümünü bitirdik, yakında ovalarada başlayacaz inşallah.. peki bu animeyle ilgili fikirler neler? sevdiğiniz sevmediğiniz yönleri vs?
şahsen ben 2. bölümden sonra oldukça beğendim.. güzel bir hikayesi, ve oldukça harika karakterleri var. her karakter birbirinden psikopatta olsa hepsinin kendine özgü bir şirinliği var.. tabi isaac ve miriayı acaip şirin kategorisine sokuyorum:D en iyi ikililerden biri anime tarihindeki bana göre..
ve en önemlisi sonu.. cidden bir serinin sonunu getirmek büyük bir beceridir bunu da harika yapmışlar
bu arada izlemeyen çok var, bunun için spoiler tagını kullanmayı unutmayalım arkadaşlar
şahsen ben 2. bölümden sonra oldukça beğendim.. güzel bir hikayesi, ve oldukça harika karakterleri var. her karakter birbirinden psikopatta olsa hepsinin kendine özgü bir şirinliği var.. tabi isaac ve miriayı acaip şirin kategorisine sokuyorum:D en iyi ikililerden biri anime tarihindeki bana göre..
ve en önemlisi sonu.. cidden bir serinin sonunu getirmek büyük bir beceridir bunu da harika yapmışlar
bu arada izlemeyen çok var, bunun için spoiler tagını kullanmayı unutmayalım arkadaşlar
Geri: baccano
bi benim yazıp okuyup cevapladığım topik neyse ovalarda bitti.. seri gayet güzel.. ovadaki ladd özentisi velet biraz gereksiz ve abartılı olmuş bence..onun dışında ovalarda gayet güzeldi.. serinin bazı eksik yerleri tamamlandı bu şekilde..
Bir anime daha bitirdin hayırlı olsun darısı tsubasanın başına
Yaser- Aktif üye
Ruh Hali :
sağolasın yaser... inşallah bakalım..
bu arada orochi aslında izlemeni isterim ama sanırım senin zevkine(seni tanıdığım kadarıyla tabi) uymayacak baccano
bu arada orochi aslında izlemeni isterim ama sanırım senin zevkine(seni tanıdığım kadarıyla tabi) uymayacak baccano
ilk bölüm haric tüm bölümler güzeldi.Ama cok krısık bir seri buyuzden dikkatli takip etmek gerek.
Son bölümü bulup izleyemedim hala...
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Kesinlikle acaip karışık anlamaktan güçlük çektiğim bi seriydi OVA larıda bitirmek istemiorum 1 bölüm kaldı kıyamıyorum OVA lar daha açık geldi bana...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Mibu-Kyo demiş ki:Kesinlikle acaip karışık anlamaktan güçlük çektiğim bi seriydi OVA larıda bitirmek istemiorum 1 bölüm kaldı kıyamıyorum OVA lar daha açık geldi bana...
rajev olmazsa ben kendimdeki versiyonu bölüp yüklerim akşama.. en geç bu gece izlersişn yani:)
uğur sende haklısın ya, ovalar biraz daha açık.. seride bir ileri bir geri gittiğimizden biraz karışabliyor.. ben 3 kere izleyince herşeye hakim oldum ancak:D
altyazılar için çok teşekkür ederim... saygılar...
sephirothmmd- Yeni Üye
sephirothmmd demiş ki:altyazılar için çok teşekkür ederim... saygılar...
ne demek.. iyi seyirlerrrr
6 bölüm izledim birşey anlamadım valla bi bakıyom bir senaryo bir bakıyom başka senaryo bu adamların öbür adamlarla alakası ne diyorum.Bi 1930 bi 1931 yıllarını gösteriyor:S
Tek benmi anlamadım yoksa benim gibi anlamayanlarda var mı
Tek benmi anlamadım yoksa benim gibi anlamayanlarda var mı
Misafir- Misafir
Orochimaru karışık bir anime oldugunu bende kabul ediyorum..Ama sonuna kadar seyredersen inanıyorum ki begeneceksin..Zaten iyi puan almış baya güzel övgüler almış bir anime..Belki de tarzında olmaya bilir tabii.Ben de tarzım olmayan animelere bir türlü ısınamayabiliyorum bunu doğal olarak karşılıyorum
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
valla 7 bölümdür hala karakterler tanıtılıyor gibi geldi henüz asıl olaya geçememiş gibi görünüyor.
sakuragihanamichi- Mesaj Sayısı : 6
aslında yavaş yavaş hikayeyide anlatmaya başladı... biraz karmaşa vardır baccanoda, ileri gerigidiş gelişler falan... gitgide daha da eğleneceksin ama emin ol
açık derken hangi anlamda neyse ovalarını daha izlemedim ama süper bir anime Isaac Miria diyorum ben
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
baccano mukemmel bir animedir. ozellikle miria'nin isakku demesine hasta oldum. ayrica cok karizmatik, ilginc karakterleri var animenin. mukemmel bir harmanlama olmus diyebilirim.
ve altyazi icin spartiye ye ne kadar tsekkur etsek azdir.
ve altyazi icin spartiye ye ne kadar tsekkur etsek azdir.
Baccano da her tarzdan karakter var psikopatından tut en safına kadar.Geniş bir karakter yelpazesine sahip.
Ayrıca 13 bölüme bu kadar mükemmel konu işleyişi sığdırmaları da takdire şayan bir durum.
Ben seriyi soluksuz ilemiştim açıkçası ama öyle bir oturupta hepsini izlememeniz gereken bir seri.
Zamanda git-gel ler olduğundan kafa karıştırabiliyor.
Serideki favori karakterim Vino sırf bu adam ve Ludd için bile izlenebilir bu seri.
Ayrıca Miria ve İsacc da serinin bonuslarından diyebilirim. Olamaz böyle iki karakter ya
Ayrıca 13 bölüme bu kadar mükemmel konu işleyişi sığdırmaları da takdire şayan bir durum.
Ben seriyi soluksuz ilemiştim açıkçası ama öyle bir oturupta hepsini izlememeniz gereken bir seri.
Zamanda git-gel ler olduğundan kafa karıştırabiliyor.
Serideki favori karakterim Vino sırf bu adam ve Ludd için bile izlenebilir bu seri.
Ayrıca Miria ve İsacc da serinin bonuslarından diyebilirim. Olamaz böyle iki karakter ya
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Evet ya Miria ile İsacc iyidi. Bende soluksuz izledim yani 1 gunde izledim ama bi gun 24 saat tir alayını kullanmısımdır yani.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
isaac ve miria gerçekten çok güzel karakterler, keşke ovalarda biraz daha fazla yeralsalardı derim hep
İzlemem lazım şu seriyi de en yakın zamanda.Hem etrafımda metheden insanlar arttı hem de izlediğim ilk bölümden sonra sevmem gerektiğine karar verdim
Byakko- Yeni Üye
Byakko demiş ki:İzlemem lazım şu seriyi de en yakın zamanda.Hem etrafımda metheden insanlar arttı hem de izlediğim ilk bölümden sonra sevmem gerektiğine karar verdim
dünyada iki tür insan vardır; baccanoyu izlemiş olanlar ve izleyecek olanlar en yakın zamanda izleyenler kervanına katılmanı bekliyoruz byakko
not:yüzüklerin efendisinden çalıntı bir repliktir:D
Filmi izledim ovalarını da, gerçekten izlediğim en ilginç animelerden biriydi, çok fazla karakter görüyorsunuz filmde, zaman zaman birbirleriyle karşılaşıyorlar, zaten hikaye anlatımı da karakter fazlalığından dolayı zorlanmanıza yardımcı oluyor, ordan burdan bir anlatım, ama farklı bir hava katmış filme, tam alıştım bu işi çözdüm dediğinizde baccano bitiyor ve üzülebiliyorsunuz, aslında bir sezon daha olda diyorsunuz. İşte böyle bir filmdi, çeviriler için sparti'ye teşekkürler, çevirisi olmasa oturup izlemeyi düşüneceğim türde değil, ama izlediğime de memnun olduğum bir yapım.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
yuhaha benim 14. bölüm eksik sadece o yüzden izlemiyorum!! Ama indirip izlemeye başlarım en yakın zamanda :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
benim kafam basamadı 2. bölümden sonra durdum çünkü kafamı toplmam lazım bu seri için XD
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası